cennetteki meleklerim kardeşlerini yolladılar......:))Allah'ım sen bebeğimi koru...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhtp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrik ederim hamileliğini a.s. Bu kez kucağına almak nasip olsun inşallah. Ama unutma ; tedirginliğe yer bırakma. Hep yüreğini ferah tut.Olumlu düşün arkadaşım.

canım yaaaaaaaaaaaaa gözyaşlarıma engel olamıyorum mhtpcım topiğimizede yazdım o kadar heyecanla bekledim ki seni bu gün bi ara gelmeyince telaşlandım,hüzünlendim ama mutlu sonla yazmışsın anca bu saatte tekrar bakim dedim ve çok şükürki istediğimiz sonucu almışsın Allahımıza hamd olsun.:CüvCüv:

yeni gelen nefes sana ve eşine tüm yaşanan acıların bi ödülü olsun 9 ay sonunda geçmişi tebessümle hatırlatsın eviniz o masum gülücükle bi kat daha huzur dolsun yaradan yanında olsun tümmm 9 ay boyunca cnm benim...çok tebrik eder hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim Allahım nazarlardan sizi korusun

Arkadaşım allah sağlıkla,huzurla kucağına almayı nasip etsin.tebrikler

canım kardeşim çok duygulandım ağlayarak yazıyorum şu an rabbimin ücü herşeye yetersen ona dua et sağlıkla bu bebeğini kucağına alırsn inşallah çok etkilendim Allahım bebişlerimizi bize bağışlasınkendine çok iyi bak bu olumsuzlıukları aklına getirip moralini bozma canım bu dönem de en önemli şeylerden birisi de moral bak bebişin seninle rabbim yardımcın olsun:Saruboceq:

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, çok tebrik ederim, bize de dua et olu mu?

tebrikler.dualarımız sizinle.allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

ALLAH sağlıklı dünyalar güzeli bur bebek nasib etsin İNŞALLAH

yaa ilk başta okuduğumda acayip duygulandımm ve çok üzüldüüm ama sonraa hamiş olduğunu okuyunca acayip sevindimm. umarımm bunu hayırlısıyla kucağına alırsınn..bebğinle uzun bir ömürr dilerimm cnm :)

ilk tebrik edenlerdim ben seni...ama yine de tebrik ediyorum.......saglikla kucagimiza aliriz insallah bebeklerimizi.aramizda 1 gun fark var :)))

iki evlat sahibi bir anne olarak göz yaşlarıyla okudum yazdıklarınızı
rabbim meleklerinizin yüzü hürmetine evladınızı sizlere bağışlasın inşaallahhhh
herşey gönlünüzce olsun diliyorum

allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canım:Saruboceq:

canlarımmmmmm her mesaj ayrı ayrı mutlu etti kızlar saolun iyiki varsınız........
darısı tüm isteyenlere....
nasıl şaşkınım bir bilseniz.....:))))

tatlım yaaaaa...beni çok duygulandırdın güzel yazınlasenağlama hayırlı uğurlu olsun tatlı meleğin...allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım:Saruboceq:

Maşallah bebişine rabbim korusun meleğini:Saruboceq:
İnşallah sağlıkla alırsın kucağınaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…