cennetteki meleklerim kardeşlerini yolladılar......:))Allah'ım sen bebeğimi koru...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhtp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahim sizi ve tum hamileleri ve hamile kalmak isteyen herkesi guldursun insallah saglikla alin bebeginizi kucaginiza:teselli:

ALLAhım birdaha yaşatmasın
sağlıklı kucana almayı nasipetsin bebişini inşallah
darısı başımızaa.
.

çok sevindim inan stres yapma kuzuumm sağlıkla bebeğini kucağına al inşallhh

gercekten yasadigin cok zor bi durum
insallah rabbim birdaha yasatmaz
saglikli bi sekilde yavrunu kucagina alirsin insallah

çok iyisiniz saolun kızlar...inşallah allahım izniyle sizinde dualarınızla bebeğimi bu sefer kucağıma alırım...

canım çok sevindim hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah

allah razı olsun kızlar......:))) çok mutlu ve şaşkınımmmm

bugün dr kontrolümüze gittik..drumuz geç döllenme olmuş dedi...
ayrıca önceki kayıplarımın büyük ihtimalle kan pıhtılaşmasından kaynaklandığını söyledi ve iğne verdi..doğuma kadar hergün iğne vurmam gerekiyor...nasıl yapıcam bilmiyorum..:S
kesemizi gördük...haftaya inşallah kalp atışlarımızıda görücez...dua edin...

canım yazını okudum, çok hüzünlendim.. gerçekten çok üzücü şeyler yaşamışsın.. ama karnındaki bebişin sana teselli olmuş.. çoooook tebriklerrrrrrr!!!! inşallah sağlıkla kucağın alırsın.. senin adına çooook sevindim canım!! dualarım seninle!!!!!! sende bize dua et!! hamilelerin duası kabul olur! :))

oyy oyyy ağlattın beni yaw. allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah bundan sonra. zo günler geçirmişsin ama allah yavrunu kucağına sağlıkla almayı nasib etsin. allah tüm isteyenlere versin.

asoka hulen canlarım amin inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alırım...bazen ümitsizliğe kapılıyorum..ağlama krizi tutuyor....((

her anhepiniziçindua ediyorum..allahım isteyen herkesebebeğini gönder,hamişlere sağlıklı doğumlar nasipet diyorum....

canım ilk yazdıklarını okuyunca cok üzüldüm ama bak onlar bir melek daha yollamıslar allahım dualrım seninle rabbim sag saglim kucagına almayı nasip etsin

hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah

tırtılkurabiye ve drydeniss allahrazı olsun kızlar inşallah meleklerimin kardeşi kucağımda olacak...
sizinde yavrularınızı allah bağışlasın...

ınsanın bebeklerini kaybetmesinin nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum.ıki bebeğim de mezarda şu an.Acısı hiç bir zaman geçmiyor..Ben de şu an meleklerimin kardeşlerine kavuşmak için dua ediyorum..ınşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım..:Saruboceq::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…