cennetteki meleklerim kardeşlerini yolladılar......:))Allah'ım sen bebeğimi koru...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhtp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mehtabım nasılsın bebiş nasıl denk gelemiyoruz yaw
hamiş olunca bize takılmaz oldunsositososito
aklına kötü şeyler getirme ikiniz içinde dua ediyorum tatlım allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
canım çokkkk dikkat et kendine allaha emanet olasınız

aysencim merhabalar canım ...bebiş de bende şükür iyiyiz....
aslında sayfaya uğruyorum ama bi slm verip kaçıyorum....:))
söz uğrayacağım...:))

canım benim başınsağolsun....inşallah meleklerinin kardeşi en kısa zamanda göbüşüne sonra kucağına gelir....:Saruboceq:

kızlar dün ve bugün akıntım bi garip ip gibi, 2 defa dün ve bugün akıntıda 1er damla kan geldi..sizce korkmalımıyım???neden olmuştur???

canım çok duygulandım yazdıkalrını okuyunca allahım ne kadar büyük bak şimid hamilesin allahım korusun bebeğini.herşeyin bir zamanı vardır rabbim biliyor zamanını ve verd,i sağllkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin mevlam.

Tebrikler canım benim....sağlıkla gelsin meleğin bu sefer inşallah.

hayırlı olsun canımm rabbim meleğini kucağın almayı nasib etsin tüm güzellikler senin le olsun

canım yaşadıkların hiç kolay değil rabbim muheymin adı hürmetine bebeğini korusun ve sana bağışlasın psikolojik yardım almışsın sen daha iyi bilirsin eskiyi düşünme bu yavrun sana gelecek inşallah o olanlar rabbimizin bir sınamasıydı diyelim şimdi inşallah herşey çok güzel olur allah yardımcın olsun bebeğine sana ve eşine uzun ömürler nasip etsin

akıntı dğişebilir hamilelikte normaldir, damla şeklinde kana gelince yerleşme kanaması olabilir, hiç kalkmadan dinlen ve en kısa sürede dr.una git.

ayyy canım allahım hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yarabbim..şuan bende 14+2 günlük hamileyim onu ultrasonda izlemek o kadar güzel bişeyki;allahım herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu opuyorumnanaktan

saolun kızlar..
zaten adet günü 1-2 damla yerleşme kanı gelmişti...şimdide kanlı akıntı geliyor dr aradım progestanı 3 e çıkarmamı istedi ayrında dr gidicem korkuyorum..

çok sevindim adına canım. işallah benim meleklerimde gönderir bana bi kardeş:):Saruboceq:

okadar içten bir yazı ki okurken ağladım bukadar güzel anlatılamaz duygular özellikle konu başlığı muhteşem bişey.ayrıntıya gelince Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kardeşlerinin ömürlerinide ona eklesin sağlıklı hayırlı bir evlat olmayı nasip etsi n nediyecegimmi bilemiyorum cok duygulandım tebrik ederim..

allah razı olsun canım..inşallah bu kuzum kucağıma gelecek...aminnn

Çok zor günler geçirmişsiniz
Ben evli değilim,bebek falan da beklemiyorum:)
Ama yazdıklarınız beni çok duygulandırdı.
Ben 11 yaşındayken annem düşük yapmıştı
O zaman kardeşim olmasını öyle istiyordum ki
O kaybı yaşadığımız için çok üzülmüştüm,ağlamıştım
Ki bir annenin bunu yaşaması kimbilir nasıl bir duygudur

Ümitsizliğe kapılıyorum bazen demişsiniz
Lütfen böyle yapmayın,bol bol dua edin gönlünüzü de ferah tutun..
Siz yapabileceğiniz herşeyini yapın ve gerisini O'na bırakın :)
Umarım bu kez bebişinizi kucağınıza alırsınız
Çok iyi bir anne olursunuz ve umarım o da buna değecek hayırlı bir evlat olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…