Cep telefonundaki smsler

bu öneri biraz zor gibi görünüyor.. kamera bulmak, onu görünmeyecek gizli bir yere hazırlamak, numaradan sinir krizi geçirmek... zor geldi bana..

bence bir baldız eniştesine masaj yapamaz.. o masaj mesajı bence herşeyi ortaya çıkarmış (

hadi adam senin hiçbirşeyin sirkeleyip attığında unutman mümkün ama kardeşin yaaaaa bu nasıl densizlik anlamıyorum çok şaşırdım ne denirki bu durumda iki ucu ...lu değnek misali Allah yardımcınız olsun

sadece ilk sayfayı okudum. lütfen bana bu konunun uydurma olduğunu söyleyin :1shok:

artık öle bi waziyete geldik ki şaşırma refleksimizide yitireceğiz bu gidişle..nedir bu sapkınlıklar ya..rica ederim canım kardeşini fln da koruma eğer doğruysa herkesten çok kardeşin suçludur senin öz ve öz kardeşin yaparsa o el oğlu..iğrençler ya iğrenç bir an önce çözüme ulaş bence

insan ne zarar gorurse yakinlardan goruyor..kardes,kan bagi,akraba iliskileri istisnalar disinda bircok sey gibi yalan oldu..suphe insani yer bitirir..cokucuza kucuk kameralardan bulmak mumkun cin sitelerinde..al yerlestir yalniz birak bakalim ne olacak..ispatlayamazsan inkar ederler.boyle evlilikte surmez.kardes iliskiside..cok iyi niyetli bir kadinsiniz sanirim..

kızkardesın kucuk ve bekar anladıgım kadarıyla
enıstesının ona ılgısı hosuna gıtmıs
kocan da oh sohbet buldum dıye hem uzak da degıl aldatmıs sayılmam dıye dusunyordur
ikisinı de salla bana kalırsa yaptıkları ıgrenc bır s ey

afyonda yoksa izmirde var o parmak kameralardan
nette de satılıo 38 liraya dyo 3 saat sarj olmadan kamera kaydı kalem kamera
yaz bak nete cıkıcaktır kargosu dahıl 42 ye gelır, ızlersın 10 saat de ses kaydı
ızmırde yenı acılan magaza var medıamerk dıye, onda 10 gn kamera kayıtlı prmak kamera satılıyormus.
al al koy koy seyredersn kocanla baldızın sohbetını , aman dusman gıbı tovbe tovbeee

üşenmedim okudum.
babamlara söyleyemem döver demişsiniz, gebersin. ilerde nasıl ana olacak bu kız? daha 13ünde enişteye göz koymuş haspa!! söyleyin babanıza gebertsin!!!

enişteye de yallah. böle adamdan baba olmaz arkadaşım. baba olmaya layık olmayan adam koca olmaya da layık değildir. yol ver böyle yaşanmaz..

bu nasıl bi konu ya hiç de gerçekmiş gibi gelmedi.mesaja aldığınız yanıta karşılık verdiğiniz tepkiler bunlar mı?
hiç inandırıcı değil. eğer doğruysa da bu kadar rahat davranmayın bence.

vereliniortak
cnm cok güzel seyler yazmisn gercekdende
ben hala anlamiyorum sen sans vermek isdiyorum esimemi diyosun
allh aksina o kocaya sans versen ne olur vermesen ne olur
oyle koca olmaz olsun kendi baldizina göz dikiyo adi herif
hele kardesin ne diyeyimki ona enisdesine sulaniyo
masaj yapicakmis bak sen
etrafda adam mi kalmadida enisdene masaj yapiyosun
hala da israrlisiniz valla annmlere diyemm döverler
birak dövsünler kemiklerini kirsinlar hatda bugun snein kocana asilir (enisdesine)yarin kim bilir hangi evli insana asilacak esin icinde gecerli bu dedigim affediceksin onu belki yarinda hala kizina amca kizina asilacak bunlari hic düsündünmü cnm bu evlilikden hayir gelmez ii düsün bence ikisininde yaoptiklarini ailene acikla rezilet ikisnide
ay bu nedir ya midem bulanarak okudum bütün msjlari valla dünya nereye gidiyo ya

Farzedin ki kardeşiniz artık eşinizle yazışmayı kesti, eşinizde sizinde istediğiniz gibi pişman olup size binbir yalakalık yaptı affedebilirmisiniz gerçekten merak ediyorum açıkçası.

Büyük konuşmak istemem ama aynı sizin durumunuzda olsam ömrü billah ne o kardeşi tanırım, ne de o haysiyetsiz kocam olacak herifle aynı evde, aynı havayı bir saniye daha solurum.

Kesinlikle katılıyorum , zaten önceki mesajımda da belirttiğim gibi, en çok şaşırdığım şey konu sahibinin eşi hakındaki düşünceleri oldu .

Tamamen aynı fikirdeyim , çok haklısın canım .

Konu sahibi herşeyi sineye çekmeye hazır...
İnsanın hayatta sırtını yasladığı kişiler sınırlıdır.
Bu ya eştir ya aile.
İkisinden çifte kazık yemiş biri olarak hala onları kabul edicem mi diyosun?
O zaman yeni kazıklara hazır ol derim.
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…