Gece mesaisi olan bi işte çalışıyorsun
Doğru mu anladım
gece 12 de falan yazismislar iste o saatlerde ben uyuyorum her normal insan gibi yada sabah 4.30 da falan 5 de yazismislar o saate ben ise yeni gitmis oluyorum ben gecenin köründe ise gideyim adam baskalariyla mesajlassin nebilim iste böyle
bende arkadaslara katiliyorum, bu durumda senin esinle yada kardesinle konusman bir sey degistirmicek
en iyisi gizlice bir sekilde esinin telinden kardesine mesaj at.
bu konu oyle zamana birakilacak bir sey degil bence elini cabuk tutman lazim.
allah yardimcin olsun.
İsyan etmekte haklısın kim olsa kafası karışır bocalar,
İşe giderken çaktırmadan eşinin telefonunu alabilirsin
Farkettiği anda hayatım kusura bakma aceleden yanlış almışım dersin
Kardeşine eşinin telefonundan canım sıkıldı gibi bi mesajla az çok durumu anlayabilirsin aslında
Durumun çok zor Allah kimseye vermesin seni de kurtarsın inşallah
baktın olmuyor annen gülüm annene diyeceksin anlatacaksın canım herseyi hiçbirseyden korkma bırak ne olacaksa olsun dilim varmıyor demeye ama kardesin böyle bir rezilligi yapıyorsa bırak öyle kardesin olmasın gülüm bırak rabbim ıslah etsin
eymira kac yillik evlisiniz?
ve evliligimiz nasil gidiyor?
Elmira kac yasindasin ve cocuk varmi?
Daha önce süphelenmistim demistin.Nasil yani.Bakismalar falanmi yakaladin.Konuyu aslinda biraz daha acarsan bizim icin daha iyi olur.
Cok kötü oldum yaaa.Ben her zaman erkekle kadinin en iyi arkadas olamayacagini düsünenlerdenim.
Sana su an sadece tek bir cözüm kaliyor,gizlice iz sürmek.Acik acik sorma.O zaman birsey varsa da ortaya cikmasin diye saklarlar,dikkatli olurlar.Allah yardimcin olsun canim.Offf insallah yoktur öyle bisey yaaa.
ya canım belki kardeşinin sorunları vardır size soyleyememiştir eşinlede araları iyiyse ona anlatmıştır
yoksa zannetmem ya kardeşinle aralarında bişsey olsun
eşinde sana onu ele vermemek icin soylememiştir
gülüm sana birsey diyimmi senin derdin varsa ve ablana söylemicek kadar yada baska arkdaslarina söylemicek kadar büyükse gidipde elin adamina yani enistene anlatabilirmisin????? soruyorum asla ve asla olmciak birseyy
aralarinda ask var demiyorum ama böyle giderse olucak yuvam bozulucak bundan yüzde yüz eminimmm alismis gudurmusdan beterdir diye bi laf var cok dogru bence bizimkide alisirsa .....halbuki ben onu cok seviyorum :a015:
eymiracim esin gece uyurken kalkip onun teliyle mesaj at kardesine.
bu suphe insani mahveder
artik bi gecede uyuma ve mesajlas
ancak bu sekilde ogrenebilirsin aralarindaki iliskinin ne boyutta oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?