Slm Arkadaşlar,
Benimde parmağımda rengi koyulaşan ve büyüyen bir ben vardı.Cildiye doktoruna gittim plastik cerrah tarafından alınması gerektiğini söyledi.İnternetten çok araştırdım ve “ben tedavi”diye bir sitede çok detaylı bilgilere ulaştım ve gidip aldırdım.İzim belli belirsiz ve en önemlisi çıkan parçayı tetkik için patalojiye gönderdiler ve çok şükür sonuç temiz:)Hiç korkmayın diş çektirmekten bile kolay:)
Ben de aldırdım yüzümdeki benleri.Devlet hastanesinde,plastik cerrah aldı,çok memnunum.
devlet hastanesine ilk gidişte mi alıolar acaba yoksa gün mü weriolar.bide merak ettiğim birkaç taneyi bi seferde alıolar mı?bu konuda bilginiz war mı?
bende yüzümdeki bir beni aldırdım iyikide aldırmışım o kadar kolaymışki...hiç korkmayın...benim 2 hafta oldu şu an bile sivilce izi gibi belli belirsiz...
eskişehir'de güvendiğin bir hastanenin dermatoloji bölümü sıkıntına yardımcı olabilir sanırım.
pekı arkadaşlar sormak ıstedıgım şey şu.sonucta benın alınacagı kısım kesılıyo ben cıkartılıyo ve dıkılıyo.herhangı bır gerılme ılla kı olacaktır kımse bundan hıc bahsetmememıs bu kafamı kurcalıyoo.mantıklı bı acıklaması olmalı???
slm bende aralık ayında izmirde özel dr da aldırdım.hemde 3 tane ama bende kesinlikle hiç bir gerilme olmadı çünkü yüzünüzdeki çizgilerin yönüne göre kesip çıkartıyolar yani bunu nasıl tarif ederim bilemiyorum ama dr bunu operasyondan önce çizerek anlattı.yani dudğınızı büzdüğünüz zaman çizgiler aşağıdan yukarı olduğu için o şekilde kesip alıyolar.ağrımda çok olmadı hafif sızlamalar oluyo sadece .ama ben son derece memnunum darısı isteyenlerin başına umarım yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?