cerrahi ile ben aldırdım

xaylinx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
1
0
0
İstanbul
Slm Arkadaşlar,

Benimde parmağımda rengi koyulaşan ve büyüyen bir ben vardı.Cildiye doktoruna gittim plastik cerrah tarafından alınması gerektiğini söyledi.İnternetten çok araştırdım ve “ben tedavi”diye bir sitede çok detaylı bilgilere ulaştım ve gidip aldırdım.İzim belli belirsiz ve en önemlisi çıkan parçayı tetkik için patalojiye gönderdiler ve çok şükür sonuç temiz:)Hiç korkmayın diş çektirmekten bile kolay:)

slm ben de yüzmdeki beni aldırmak istirum tam dudağımın kenarında ne kadara aldılar acaba bide lazerlemi keserekmi.son olarakda nerede aldırdığını yazarsan teşekkürler şimdiden

Ben de aldırdım yüzümdeki benleri.Devlet hastanesinde,plastik cerrah aldı,çok memnunum.

benimde yüzümde aldırmak istediğim benler var. cildiyeye gittim plastik cerraha yönlendirdi. o da gün vereyim alalım dedi ama ben korkup biraz düşüneceğim dedim.
şimdi yüz bölgesi diye tereddüt ediyorum. hemde 4 5 tane irili ufaklı. çok kötü dururmuki acaba tam iğleşene yani 1 sene sonraya kadar??
2.si küçük bir ilde yaşıyorum. bitane plastik cerrah var. ona güvenebilirmiyim. yani tecrübesi varmıdır acaba??
2 hafta iznim var. bu arada yaptırsammı acaba. lütfen cevap verin arkadaşlar

Merhaba,

Ben sitenin yeni üyesiyim. Ben de et beni sorunu yaşıyorum. Bacağımın üst iç kısmında gittikçe büyüyen ve rengi koyulaşan bir ben var. Gerçekten korkmaya başladım. Güvenilir bir doktor tavsiyeniz var mı acaba?

devlet hastanesine ilk gidişte mi alıolar acaba yoksa gün mü weriolar.bide merak ettiğim birkaç taneyi bi seferde alıolar mı?bu konuda bilginiz war mı?

devlet hastanesine ilk gidişte mi alıolar acaba yoksa gün mü weriolar.bide merak ettiğim birkaç taneyi bi seferde alıolar mı?bu konuda bilginiz war mı?

ben sigortaya gittim ilk önce gün verdiler 3 tane vardı bende ama ben sigortadan vazgeçtim özele gittim gittiğim ilk gün aldılar çok memnunum.

bende yüzümdeki bir beni aldırdım iyikide aldırmışım o kadar kolaymışki...hiç korkmayın...benim 2 hafta oldu şu an bile sivilce izi gibi belli belirsiz...

bende yüzümdeki bir beni aldırdım iyikide aldırmışım o kadar kolaymışki...hiç korkmayın...benim 2 hafta oldu şu an bile sivilce izi gibi belli belirsiz...

merhaba moper35,bende yüzümdeki beni aldırmak istiyorum uzun zamandır ama hangi hastane yada doktora gitmeliyim bilemiyorum,izmirde yaşıyorum, aslında bir hastanenin plastik cerrahi bölümünden gün aldım aldırmak için ama kararsız kalıp gitmedim.sen hangi hastane yada doktora aldırdın acaba biraz anlatabilirmisin:)

bende avcılar hospital'da böyle bir operasyon geçirdim.sadece muayene için gitmiştim ama dr. hanımın bana verdiği inanılmaz güvenle yıllardır içimi kemiren korkuyu yendim ve ameliyat oldum..
korkum "kaş yapim derken göz çıkarmaktı". yani iyi bir sonuç alamazsam,pişman olursam,keşke yapmasaydım dersem diye sürekli kendimle hesaplaşıyodum..
ışıl hanım bana ameliyatın tüm evrelerini,sonrasını,kalacak izin miktarını en ince ayrıntısına kadar anlattı.. daha önce gittiğim araştırma hastanelerindeki hiçbir doktor böyle açıklama yapmadan "çok iz kalır benden söylemesi" şeklinde anlamsız yorumlar yaptılar..korkumu ikiye katladılar..
11 gün oldu.. şimdi aynaya bakıorumda.. önceki görüntümden eser yok.. karşıma böyle iyi bir doktor çıkardığı için allaha şükrediyorum..
gidin koşa koşa ameliyat olun,hemen kurtulun diyemem.. önce doktor size güven vermeli.. önce o kendine güvenmeli.. o yüzden doktorla sizin aranızdaki iletişim çok önemli.. birde kesinlikle estetik dikiş olmalı.. bu konuya önem verin demekten başka tavsiyede bulunamam..
ben kurtuldum darısı tüm bu sıkıntıyı yaşayanların başına :82:

eskişehir'de güvendiğin bir hastanenin dermatoloji bölümü sıkıntına yardımcı olabilir sanırım.

AHa Allah seni karşıma çıkardı istanbula da gelebilirim yeter ki memnun kalayım senn gibi düşünüyorum çünkü..seninki lazer le mi alındı. kaç tane aldılar
? benlerinin boyutu neydi ve ne kadar tuttu :) lütfen lütfen bnde dende aldırsammm teşekkür ederim cnm dikkate aldığın için

pekı arkadaşlar sormak ıstedıgım şey şu.sonucta benın alınacagı kısım kesılıyo ben cıkartılıyo ve dıkılıyo.herhangı bır gerılme ılla kı olacaktır kımse bundan hıc bahsetmememıs bu kafamı kurcalıyoo.mantıklı bı acıklaması olmalı???

slm bende aralık ayında izmirde özel dr da aldırdım.hemde 3 tane ama bende kesinlikle hiç bir gerilme olmadı çünkü yüzünüzdeki çizgilerin yönüne göre kesip çıkartıyolar yani bunu nasıl tarif ederim bilemiyorum ama dr bunu operasyondan önce çizerek anlattı.yani dudğınızı büzdüğünüz zaman çizgiler aşağıdan yukarı olduğu için o şekilde kesip alıyolar.ağrımda çok olmadı hafif sızlamalar oluyo sadece .ama ben son derece memnunum darısı isteyenlerin başına umarım yardımcı olabilmişimdir

benımkı de et benı dudagımın tam uzerınde.alındıktan sonrakı donem zor olacak gıbı.bantlı fln.kızarıklıkların gecmesı fln.neyse.

benimde yüzümde biri renksiz biri çok açık renk benlerim var.hatta renksiz olan sivilce olgunlaşmadan sıktığım için öyle kaldı.bende ara ara düşünüyorum aldırsam mı diye.ama çokta az olsada iz kalıyormuş küçük kesik izleri zaten benlerim renkli değil izimi tercih etmeliyim benlerimimi.büyümüyorlar her hangi bir risk taşımıyorlar galiba aldırmıycam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…