merhaba moper35,bende yüzümdeki beni aldırmak istiyorum uzun zamandır ama hangi hastane yada doktora gitmeliyim bilemiyorum,izmirde yaşıyorum, aslında bir hastanenin plastik cerrahi bölümünden gün aldım aldırmak için ama kararsız kalıp gitmedim.sen hangi hastane yada doktora aldırdın acaba biraz anlatabilirmisin:)
merhaba moper35,bende yüzümdeki beni aldırmak istiyorum uzun zamandır ama hangi hastane yada doktora gitmeliyim bilemiyorum,izmirde yaşıyorum, aslında bir hastanenin plastik cerrahi bölümünden gün aldım aldırmak için ama kararsız kalıp gitmedim.sen hangi hastane yada doktora aldırdın acaba biraz anlatabilirmisin:)
normalde kanserli hücrelerin cerrah,i ile alındığını biliyorsunuzudur sanırım zaten kanserli hücrelerin rengi diğerlerinden farkli oluyo gördüğüm için biliyorum sarı ve grimsi karışık renkte oluyo cerrahi ile çıkarılan bi doku kanserli olsa dahi yayılmaz aksine aldırarak isabetli bi karar almış olursunuz. ardından çıkan çıkan patoloji sonuçlarında kanser bulgusuna rastlanırsa hemen kemoterapiye başlatılıyo ardından radyoterapi tedavisi insanları yanlış yönlendirmeyin kanserli bi memenin içinden neden kanserli dokuyu kesip alıyolar ve yayılmıyo o zaman biraz araştırma yapın insanları yanılmayın. dediğiniz cerrahi değil de lazer olsa haklısınız onda kanserin yayılma durumu sözkonusu
benim de yarın alınacak dikişlerimin yarısıgeri kalanı da pztesi.
dikişlerimin olduğu yer sert ama çok aşırı bi kızarıklık yok çok şükür. o sertlik gitti mi gersi sorun değil.cuma günü oldum daha çok yeni
Nerede aldırdınız acaba doktor ismi verebilir misiniz çok uzun zaman olmuş ama..bende yüzümdeki bir beni aldırdım iyikide aldırmışım o kadar kolaymışki...hiç korkmayın...benim 2 hafta oldu şu an bile sivilce izi gibi belli belirsiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?