cevaplarınızı merak ediyorum kızlar

evcilkaktus

hiç bir acı baki değildir
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
1.236
10
108
sallantıda ve devamına şüpheyle baktıgınız bir evlılıgınız olsa , eşinize evliliği sürdürme konusunda güvenmeseniz ,kafanızda soru işaretleri olsa ve böyle bir durumda hamile olduğunuzu öğrenseniz bebeği eşinizden habersiz aldırırmısınız yoksa bitmeye mahkum bir evliliğe verirmisiniz o bebeği ? lütfen gerçekçi olalım kızlar cevaplarınızı merak ediyorum

bildiğim kadarıyla eşin haberi olmadan kürtaj yapılmıyor

var mı öyle bişey gerçekten ? eger varsa o zaman aldırmak ıstermısınız dielim

sonuç olarak şuan hamilesiniz ve evlisiniz,ne olursa olsun asla gizli bir şekilde aldırmaya hakkınızın olmadığını düşünüyorum,demiyorumki evliliğinizi kurtarmak için doğurun ama eşinizinde hamile olduğunuzu bilmesi gerektiğini düşünüyorum,aldırcaksanızda doğurcaksanızda birlikte karar verin derim.

aldırmazdım çünkü korunurdum
insan kendi evliliğini bilmez mi mutsuz olduğunuz bilmez mi neden böyle bi evliliğe bebek düşünür ki

o yüzden yaptığım hatanın bedeli minicik yavruma ödetmez yaptığımın arkasında dururdum
gerekirse kendim büyütürdüm

Ne olursa olsun bir cana kiymak icin hic bir sebep olamaz gerekirse bosanilir kendisi buyutur fakat bir cana kiymak cok yazik :-(((

Son düzenleme:
konu benle ılgılı deil sadece genel olarak tepkılerınızı ve cevaplarınızı merak ettigim için açma geregi duydum :)

Hızla karar verilecek bir konu değil bu bence, keşke korunma konusuna biraz daha dikkat etseymişsiniz diyeceğim ama belki de korunuyordunuz süpriz oldu, bilemeyiz..

Ben olsaydım, eğer gerçekten evliliğim günden güne kötüye gidiyor olsaydı, aldırırdım, sonuçta ben mutlu değilim, bebeğim nasıl mutlu olsun ki? Üstelik doğduğunda boşanmış bir çif bile olabilme ihtimalim varken, aldırırdım.

Ama kürtaj için eş izni gerekiyor evet.

Zor bir karar ama eşimin mutlaka haberi olması gerektiğine inanırım zira belki o yuvayı bu bebek kurtaracaktır. Ama herşy sınırdıysa mutluluk oyunları oynanıyorsa o bebişim geleceği için mecburen bu günaha girerdim.

Konu sizle ilgili değilse, mesajınızı düzelterek benimle alakalı değil sadece merak ediyorum diye ekleyin bence :) Yoksa ortalık karışabilir :)

Ben eşime karşı olan güvensizliğin suçlarının veya her ne yaşadıysam bunu hiçbir şeyden haberi olmayan masum yavruma ödetmezdim ve ona kıyamazdım...

adetiniz gecikmiş msjlarınızdan gördüm...
birde eşinizle aranız iyi değildi kv. ,görümce ile ilgili sorunlarınız vardı
yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen

:44:hamile olan sizmisiniz???

Son düzenleme:
Ben de şunu merak ediyorum başından beri pürüzleri olan bir evlilikte bir çift neden korunmayı akıl edemez de hep de böyle evliliklerde mutlaka hemen bir çocuk yapılır biri de bunun mantıklı bir açıklamsını yapabilir mi mesela?

o kendi evliliğini çok mutlu zannediyordur gerçekleri göremiyordur birde bebekle ödüllendirmek istiyordur

ne zaman ki aklı başına gelir o zaman çok geç olur bebeğe de yazık olur işte

ben de yazacaktım

evet adet gecıkmem var ama hamıle olmam ımkansız mumkunatı yok buyuk ıhtımal kıstten supelenıorum daha once 3 defa yenıledı kıstım korunmuoken bıle kalamadım hamıle kı su anda korunuorum yanı bu sıtede hamıle kalabılıcek son ınsanım ama ben oyle bı durumla karsılassam aldırmazdım cok cok kotu gıden bı evlılıgım olsada aldırmazdım cunku arkamda aılem ve bakabılıcek gucum var her sekılde buyuturdum öyle buyuk bı gunahın vebalıne gıremezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…