- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
- Konu Sahibi evcilkaktus
-
sallantıda ve devamına şüpheyle baktıgınız bir evlılıgınız olsa , eşinize evliliği sürdürme konusunda güvenmeseniz ,kafanızda soru işaretleri olsa ve böyle bir durumda hamile olduğunuzu öğrenseniz bebeği eşinizden habersiz aldırırmısınız yoksa bitmeye mahkum bir evliliğe verirmisiniz o bebeği ? lütfen gerçekçi olalım kızlar cevaplarınızı merak ediyorum
konu benle ılgılı deil sadece genel olarak tepkılerınızı ve cevaplarınızı merak ettigim için açma geregi duydum :)sonuç olarak şuan hamilesiniz ve evlisiniz,ne olursa olsun asla gizli bir şekilde aldırmaya hakkınızın olmadığını düşünüyorum,demiyorumki evliliğinizi kurtarmak için doğurun ama eşinizinde hamile olduğunuzu bilmesi gerektiğini düşünüyorum,aldırcaksanızda doğurcaksanızda birlikte karar verin derim.
var mı öyle bişey gerçekten ? eger varsa o zaman aldırmak ıstermısınız dielim
konu benle ılgılı deil sadece genel olarak tepkılerınızı ve cevaplarınızı merak ettigim için açma geregi duydum :)
hakısın simdi bombardımana tutulmıyım gece gece hemen ılgılenıorumKonu sizle ilgili değilse, mesajınızı düzelterek benimle alakalı değil sadece merak ediyorum diye ekleyin bence :) Yoksa ortalık karışabilir :)
Ben de şunu merak ediyorum başından beri pürüzleri olan bir evlilikte bir çift neden korunmayı akıl edemez de hep de böyle evliliklerde mutlaka hemen bir çocuk yapılır biri de bunun mantıklı bir açıklamsını yapabilir mi mesela?
adetiniz gecikmiş msjlarınızdan gördüm...
birde eşinizle aranız iyi değildi kv. ,görümce ile ilgili sorunlarınız vardı
yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen
:44:hamile olan sizmisiniz???
evet adet gecıkmem var ama hamıle olmam ımkansız mumkunatı yok buyuk ıhtımal kıstten supelenıorum daha once 3 defa yenıledı kıstım korunmuoken bıle kalamadım hamıle kı su anda korunuorum yanı bu sıtede hamıle kalabılıcek son ınsanımadetiniz gecikmiş msjlarınızdan gördüm...
birde eşinizle aranız iyi değildi kv. ,görümce ile ilgili sorunlarınız vardı
yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen
:44:hamile olan sizmisiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?