- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
- Konu Sahibi evcilkaktus
-
polemık yaratmaya calısma yalan borcummu var yada sızden mı cekııp korkucamda yalan arkasına sıgınıp acıcam konuyu çıkışa bastıgım an burdakı herksle baglantımın kesıldıgı bı ortamda kımseye hesap verme gıbı bı yukumlulugum oldugunu dusunmuorumyalnız gecenin bir yarısı böyle bir konuda kamu araştırması yapmak hangi akla hizmet acaba
polemık yaratmaya calısma yalan borcummu var yada sızden mı cekııp korkucamda yalan arkasına sıgınıp acıcam konuyu çıkışa bastıgım an burdakı herksle baglantımın kesıldıgı bı ortamda kımseye hesap verme gıbı bı yukumlulugum oldugunu dusunmuorumolayın kahramanı ben olsam boyle boyle evlılıgım sallantıda ve hamıleyım sızce ne yapmam lazım esımden habersız aldıryımmı yoksa dogurym mı herseye ragmen der gecerdım anlatabıldım mı ?? yedıgınız banlara doymadınız galıba hala saldırı pesındesınız her konuda ısınıze gelmıosa bahsettıgım olaylarda riya oldugunu dusunuosanız yorum yapmaz gecersızını kknın sahıbıde bılır kısılerıde deılsınız yorum yapmazsanız yapanlar elbet cıkar merak etmeyin sırf sızın gibi bos ınsanlar yuzunden su sıte uyelıgımı ıptal edıcem mahalle karıları gıbı kavga ıcın yer aramayın fıkrınız yoksa yorumunuzda olmasın laf yarıstırmak ıcın gelmeyın allah askına .
tabıkı oyle bu butun hayatı degıstırıcek bı olay bebek yapmak ona bakabılmek hem maddı hem manevı yetebılmek onemlı . ah gunah vah gunah dıyede dogurulmaz kocam eve baglanır yuvam kurtulur dıyede dogurrulmaz en onemlısı karsındakı adam baba olabılecek sorumlugu tasıyabılıyor mu ve bu evlılık ne kadar saglam bunları tartmak gerekir ona gore ya yaparsın ya ertelersın sartlar uyana kadar ama erteledıgın halde olduysa o zmanda yasadıgın ortama sartlara bakarsın ya dedıgım gıbı gercekten cok karısık bı konutabi insan kendi evliliğini bilir evlilikleri nasıl huzurlu mu mutlu mu
aile olabilmişler mi evlilik sorumluluklarını alabilmişler mi
bebeğe yetebilecekler mi
bebek her anlamda sorumluluk demek maddi manevi
bebek isteyipte sonra ben vazgeçtim istemiyorum demek bana mantıklı gelmiyor
istemiyorsa her türlü dikkat etmek gerekir
korunurken de olduysa o an ki duruma bakmak gerekir , anne yetebilcek mi çalışıyor mu başkasına mı muhtaç olacak ailesi arkasında olacak mı
karar alınmasında bunların hepsinin önemi var
yakında polemıktende yersın merak etme5 senedir bu sitedeyim 1 kere konu dışından ban yedim.
yakında polemıktende yersın merak etme
sallantıda ve devamına şüpheyle baktıgınız bir evlılıgınız olsa , eşinize evliliği sürdürme konusunda güvenmeseniz ,kafanızda soru işaretleri olsa ve böyle bir durumda hamile olduğunuzu öğrenseniz bebeği eşinizden habersiz aldırırmısınız yoksa bitmeye mahkum bir evliliğe verirmisiniz o bebeği ? lütfen gerçekçi olalım kızlar cevaplarınızı merak ediyorum (konu benımle ılgılı deil dusunclerınızı merak ettiği için açma gereği duydum )
sallantıda ve devamına şüpheyle baktıgınız bir evlılıgınız olsa , eşinize evliliği sürdürme konusunda güvenmeseniz ,kafanızda soru işaretleri olsa ve böyle bir durumda hamile olduğunuzu öğrenseniz bebeği eşinizden habersiz aldırırmısınız yoksa bitmeye mahkum bir evliliğe verirmisiniz o bebeği ? lütfen gerçekçi olalım kızlar cevaplarınızı merak ediyorum (konu benımle ılgılı deil dusunclerınızı merak ettiği için açma gereği duydum )
mıllet hala konu ya odaklanamadı tek dertleri konudakı olayı benım yasayıp yasamadıgım şaka gibisiniz ya 50 mesajda belirttim acıklama yaptım suan ıcın benım hamıle kalmam bıle mumkun değil diye ki kalsamda bi sorunum yok cok sukur dogurrum ona yeterlı olamayacagımı dusunursem de aldırırm bu kadar. hem sunu anlamadım ben, ayse , fatma yada x kişi ne fark eder bu olayı yasayan kim olursa olsun ne fark eder burda bı konu hakkındakı goruslerı merak ettım hepsı bu konu sahıbı ben olsam farklımı yorum yapıcaktınız ayse olunca farklı fatma olunca farklımı gercekten komıksınız konuya odaklanın olayı kımın yasadıgına değil
Ben de şunu merak ediyorum başından beri pürüzleri olan bir evlilikte bir çift neden korunmayı akıl edemez de hep de böyle evliliklerde mutlaka hemen bir çocuk yapılır biri de bunun mantıklı bir açıklamsını yapabilir mi mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?