- Konu Sahibi evcilkaktus
-
Hızla karar verilecek bir konu değil bu bence, keşke korunma konusuna biraz daha dikkat etseymişsiniz diyeceğim ama belki de korunuyordunuz süpriz oldu, bilemeyiz..
Ben olsaydım, eğer gerçekten evliliğim günden güne kötüye gidiyor olsaydı, aldırırdım, sonuçta ben mutlu değilim, bebeğim nasıl mutlu olsun ki? Üstelik doğduğunda boşanmış bir çif bile olabilme ihtimalim varken, aldırırdım.
Ama kürtaj için eş izni gerekiyor evet.
sallantıda ve devamına şüpheyle baktıgınız bir evlılıgınız olsa , eşinize evliliği sürdürme konusunda güvenmeseniz ,kafanızda soru işaretleri olsa ve böyle bir durumda hamile olduğunuzu öğrenseniz bebeği eşinizden habersiz aldırırmısınız yoksa bitmeye mahkum bir evliliğe verirmisiniz o bebeği ? lütfen gerçekçi olalım kızlar cevaplarınızı merak ediyorum (konu benımle ılgılı deil dusunclerınızı merak ettiği için açma gereği duydum )
"Aldırmak" dediğimiz şey öldürmek midir değil midir, öldürmek olduğu halde başka bişeyi konuşmaya gerek yok, ozaman sokak çocuklarını, hasta çocukları, bir iğneyle öldürelim acı çekmesinler bu dünyada, hiç bir farkı yok, her canlının yaşamaya hakkı vardır..
hayırlısı olsun hamileymişsin
bebeğini öğrendikten sonra fikrin değişti mi acaba
yoksa aynı mı düşünüyorsun
hayır fıkrım hala aynı yurumeyen bı evlılıkte bebegın dogmasını ıstemezdım kesınlıkle . Zaten su anda annelik duygusu yok içimde sadece bendemı oluyo bılmıorum ama su an daha bebek olmadıgı ıcın cok mınık oldugu ıcın olsa gerek kendımı hamıle gıbı bıle hıssetmıorum o yuzden heralde bosanma evresınde bı evlılıgım olsaydı buyuk ıhtımalle gene aldırırdım ıcımde duygusal bıseyler yok cunku su an ıcın. Ama karnım buyudugunde onu hıssetmeye basladıgımda gerı donup ''evet aldırırdım'' dıyebılırmıyım orası mechul ..hayırlısı olsun hamileymişsin
bebeğini öğrendikten sonra fikrin değişti mi acaba
yoksa aynı mı düşünüyorsun
hayır fıkrım hala aynı yurumeyen bı evlılıkte bebegın dogmasını ıstemezdım kesınlıkle . Zaten su anda annelik duygusu yok içimde sadece bendemı oluyo bılmıorum ama su an daha bebek olmadıgı ıcın cok mınık oldugu ıcın olsa gerek kendımı hamıle gıbı bıle hıssetmıorum o yuzden heralde bosanma evresınde bı evlılıgım olsaydı buyuk ıhtımalle gene aldırırdım ıcımde duygusal bıseyler yok cunku su an ıcın. Ama karnım buyudugunde onu hıssetmeye basladıgımda gerı donup ''evet aldırırdım'' dıyebılırmıyım orası mechul ..
ben yurumeyen evlılıklerde yok dogururum gunaha gıremem gibi bakıs acısıyla dolasanları anlamıorum sadece kendı egoları ıcın yapıolar bunu bı cok unlu nasıl sepet gibi tasıyosa cocukları yanlarında bu da aynen oyle bısey ya bi cocuga maddıyattan once manevı yonden cok ıyı bı hayat hazırlayamadıktan snra neden dogurucaksın ki ''gunaha girmıyım'' ınsanlar kendılerı ıcın bi hayat yakıolar farkında değiller . benm hamile kalmam mumkun bile deildi bu kouyu actıgımda da zaten msjlarda falan yazmıstım aklımdan bıle gecmıodu hamıle kalmak yada kalabılmem . ama dr a gıttıgımde hamıle oldugumu ogrenınce şok gecırdım nasıl olur dıe su an bu bebek mucıze bebek gibi bişey bnm ıcın ama gene soluorum şu haldeyken bile eger bıttıgıne ınandıgım bı evlılık yasasam mucıze falan dınlemem aldırırdım gene ,kendı zevklerım tatmın edemedıgım egolarım ıcın bi hayatı mahvetmezdimcanım ben kürtaj olduğumda 4 haftalıktı, zaten boşanma kararını vermiştim.
Aynı senin duyguları hissettim, kesinlikle istemedim onu, annelik duygusu da yoktu çünkü eski malum şahıstan hep hakaret
küfür, şiddet gördüğüm için onunla ilgili hiçbir şeyi istemiyordum. Hiçte üzülmedim. İyiki de aldırmışım . Allah beterlerinden korusun.
konu benle ılglı deıl dusuncelerı merak ettıgım ıcın sadece acmıstım bunu hatta actıgımda hamıle oldugumu bıle bılmıodumcanım ben kürtaj olduğumda 4 haftalıktı, zaten boşanma kararını vermiştim.
Aynı senin duyguları hissettim, kesinlikle istemedim onu, annelik duygusu da yoktu çünkü eski malum şahıstan hep hakaret
küfür, şiddet gördüğüm için onunla ilgili hiçbir şeyi istemiyordum. Hiçte üzülmedim. İyiki de aldırmışım . Allah beterlerinden korusun.
bu arada bebek büyüseydi kalp atışı filan olsaydı sanırım üzülürdüm . erkekn müdahale bi nebze rahatlatıyor.
boşanmasan bile hazır değilsen aldırman taraftarıyım, bebek hiçbir zaman aileyi kurtarmaz aksine dahada problemli olur,
seninki kaç haftalık ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?