cevoo Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

arkadaşlar cevoo ameliyatta şu an ben de hastaneye gideceğim bugün. gelişmelerden haberdar ederim sizi.

arkadaşlar cevoocum 6.5 saat süren bir ameliyatın ardından güzel burnuna kavuştu şükürler olsun. dualarını ve iyi dileklerini gönderen herkese sonsuz teşekkürler...

arkadaşlar cevoocum 6.5 saat süren bir ameliyatın ardından güzel burnuna kavuştu şükürler olsun. dualarını ve iyi dileklerini gönderen herkese sonsuz teşekkürler...

hadi hayırlı uğurlu olsun cevomun yeni purnuşu :) Allah bundan sonra kolaylık versin inş.. Zor olan kısmı gitti.. Zor bi revizyon olduğu için uzun sürmüş bayağı.. Emre beyinde ellerine sağlık..

iiiyi olmasina sevindim, bizden cok selam söyle canim.

ck uun sürmüş ama revizyon ondan heralde ...
cok gecmiş olsun atlattı saylır bi iilesme süreci kaldı ne güzel

oooooooooooo 6,5 saat mi ne kadar uzun sürmüş...
canım çok çok geçmiş olsun umarım şu ilk günlerini sorunsuz bi şekilde atlatırsın. büyük geçmiş olsun cevom. sonunda oldu bitti bak kurtuldun inşallah yeni burnuşundan çok ama çoooooooook memnun kalırsın canım.
ameliyattan birgün evel Emre beyin ofisinde cevo ve kellyr ile beraberdik. ben tampon ve alçımı aldırcaktım Emre bey KK dan cevo ve kellyr burda içerde odamda git tanış hadi dedi gittim tanıştım ama kendisine de dedim burnu resimlerde daha kötü çıkmıştı canlı canlı baktım o kadar da kötü değildi inşallah istediği buruna kavuşur büyük geçmiş olsun tekrar. valla en çok senin burnunu merak ediyorum canım toparlanır toparlanmaz bakarız resimlerine kaydirigubbakcemile5

cevoonun yanından geldim az önce gayet iyi görünüyor. hiç morarma yok yüzünde inanamadım. hafif bir şişlik var sadece. iyi başladı çok şükür iyi de gidecektir hayırlısıyla...

aa cok sevindim iyi haberlere :) 6.5 ameliyattan sonra morarma bile olmaması inanılmaz! tekrar gecmiş olsun cevocum:)

cevo geçmiş olsun atlattın hadikaydirigubbakcemile2 artık seninde güzel bir burnun oldu,bende çok merak ediyorum

arkadaşlar ameliyatımı oldum sonunda bir kaç foto yükledim sizin için. bakabilirsiniz.

inşallah çok güzel olmuştur canım. doktor ne dedi peki? nasıl geçmiş ameliyatın?

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim..Çok sağolun..Tek tek cevap vericem size ama biraz zamana ihtiyacım var..Hem kaburgam hem de kulağımdan kıkırdak alındı benim..Malum ağrım var biraz..Rahat değilim..Ama birkaç güne daha rahat olurum..Şimdi dinleniyorum...Ameliyat iyi geçmiş..Ama çok zorlu bir ameliyat olduğunu söylüyor doktorum..:6,5 saat az değil hani..Hamdolsun atlattım...Sadece zamana ihtiyacım var..Pazar evime dönüyorum..Kontroller için gelicem ıstanbula yine...Şimdilik bu kadar...Görüşürüz yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…