• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz almaya ne zaman başlamalıyım

klkc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
22
3
3
Ankara
1.5 sene ye kadar düğnümüz olacak İNŞALLAH. yavas yavas çeyiz için ufak eşyalarımı almaya başladım kimi erken daha dedi kimi en iyisini yapıyorsun dedi sizce ne yapmalıyım :)

1.5 sene ye kadar düğnümüz olacak İNŞALLAH. yavas yavas çeyiz için ufak eşyalarımı almaya başladım kimi erken daha dedi kimi en iyisini yapıyorsun dedi sizce ne yapmalıyım :KK66:

kız beşikte çeyiz sandıkta demiş büyüklerimiz , bence aceleye getirmeye gerek yok geniş geniş alınmalı, al al bitmiyor çünkü kız çeyizi :D

Benim de seneye Eylül ayında düğünüm var kısmetse. Evlenen arkadaşlarımın deneyimlerine göre, düğün yaklaştıkça telaş artıyor ve ufak tefek eşyaların seçimi aceleye geliyor. E bir de artan masraflar düşünülünce, şimdiden yavaş yavaş almak daha mantıklı.:KK8:

Kız çeyizi özellikle mutfak eşyaları al al bitmiyor. Şöyleki şimdi silikon spatula çok meşhur 1 sene önce değildi yani anlatmak istediğim sürekli yenileri çıkıyor. Önceden insanlar aldığı eşyayı yıllarca kullanırmış şimdi teknoloji gelişti hepimiz modayı takip ediyoruz . Demek istediğim almak mantıklı nasılsa yetişemicez değişim hızına :-) bari sonradan miktar fazla tutup sıkışmamış oluruz :KK45:

Büyük parçaları almayla başlayabilirsiniz zaten ödeyene kadar anca zaman gelir yemek takımı tencere seti çkb takımı derken mutfağı tamamlamaya başlıyorsunuz zaten bir kaç nevresim havlu en sonra elektrikli aletler bırakılırsa yetişilir yoksa detaylar hiç bitmiyor zaten ve düğün yaklaştıkça beyaz eşya mobilya mekanlar giyilecekler falan herşey dünya para bence başlanmalı ben daha önceden başladım 2 senedir çeyiz yapıyorum yani konumu gördüyseniz hala o kadar eksik var ki al al bitmiyor öde öde hiç bitmiyor :KK35:

1 senedir alıyorum hala bıtmıyor :( 20 bıne yakın harcadım bıtmedı bıtmıcek :D

çok teşekkür ederim hepinize .. bencede almak en matıklısı ama aldıkça evde koyacak yer kalmayacak orası da ayrı mesele :)

1.5 sene ye kadar düğnümüz olacak İNŞALLAH. yavas yavas çeyiz için ufak eşyalarımı almaya başladım kimi erken daha dedi kimi en iyisini yapıyorsun dedi sizce ne yapmalıyım :)
bence yavaş yavaş sıkışmadan al tatlım özellikle yemek takımı beyaz esya nevresim havlu gibi eksiklerini tamamla.. zaten eve yerleşince bir o kadar daha eksik çıkıyor o zamn sıkısmazsın hem :KK66:

Vallahi konuşacaklar hatta her defasından koyamam diyecekler ama koyacaklar çünkü başka imkan yok :cool:

bende kucuk odayı aldım utuodası gıbıydı gomme dolap falan vardı bosalttm orayı yıgdım esyalarımı :D annem adım atamıyor bı 15 kolıye yakın vardır nevresımlerı dlabımın ust tarafına yıgdım gomme dolabın ıcınde sırf kucuk ev aletlerm var :D ben evden cknca baya ferahlıcak odalar :D bıtane geln yatak ortum var hatta ktusu cok fnsksynel onu elden ele tasyz :D

bende kucuk odayı aldım utuodası gıbıydı gomme dolap falan vardı bosalttm orayı yıgdım esyalarımı :D annem adım atamıyor bı 15 kolıye yakın vardır nevresımlerı dlabımın ust tarafına yıgdım gomme dolabın ıcınde sırf kucuk ev aletlerm var :D ben evden cknca baya ferahlıcak odalar :D bıtane geln yatak ortum var hatta ktusu cok fnsksynel onu elden ele tasyz :D

Ne güzel annen sana bi dolap vermis bizimki balkona yerleştiriyordu . sonra vazgecti bir yerlere sıkıstırdı eşyaları bişey olmaz inş :)

Ben henüz küçük ev aletlerine tam anlamıyla geçemedim herhalde başladığımda koliler çoğalacak bizim öyle küçük odamızda yok misafir odasında tıkıyoruz :KK70:

Ne güzel annen sana bi dolap vermis bizimki balkona yerleştiriyordu . sonra vazgecti bir yerlere sıkıstırdı eşyaları bişey olmaz inş :)
valla arada yoklmak lazm cnm kolıler agırlıklarından ıc ıce gırıy9 :D

Ben henüz küçük ev aletlerine tam anlamıyla geçemedim herhalde başladığımda koliler çoğalacak bizim öyle küçük odamızda yok misafir odasında tıkıyoruz :KK70:

benm taneye yakın kutu kucuk ev aletı var hepsı dokapta kendı kutularnda :D

Back
X