Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.5 sene ye kadar düğnümüz olacak İNŞALLAH. yavas yavas çeyiz için ufak eşyalarımı almaya başladım kimi erken daha dedi kimi en iyisini yapıyorsun dedi sizce ne yapmalıyım![]()
Annem artık isyanlarda bütün giysi dolaplarının üstü dolu inşallah beyaz eşya getirmezsin diyor düşününçok teşekkür ederim hepinize .. bencede almak en matıklısı ama aldıkça evde koyacak yer kalmayacak orası da ayrı mesele :)
Annem artık isyanlarda bütün giysi dolaplarının üstü dolu inşallah beyaz eşya getirmezsin diyor düşünün![]()
Vallahi konuşacaklar hatta her defasından koyamam diyecekler ama koyacaklar çünkü başka imkan yok:) ben yemek takımlarımı aldım onun yerıne yapana kadar bi ton konustu zaten :)
Bende de aynı durum varAnnem artık isyanlarda bütün giysi dolaplarının üstü dolu inşallah beyaz eşya getirmezsin diyor düşünün![]()
bence yavaş yavaş sıkışmadan al tatlım özellikle yemek takımı beyaz esya nevresim havlu gibi eksiklerini tamamla.. zaten eve yerleşince bir o kadar daha eksik çıkıyor o zamn sıkısmazsın hem1.5 sene ye kadar düğnümüz olacak İNŞALLAH. yavas yavas çeyiz için ufak eşyalarımı almaya başladım kimi erken daha dedi kimi en iyisini yapıyorsun dedi sizce ne yapmalıyım :)
Bende de aynı durum varBeyaz eşyaları iyiki depoda tutuyorlar yoksa yanmıştım
![]()
aynen :)Evet iyi ki mobilyalar beyaz eşyalar mağazada tutuluyor![]()
Vallahi konuşacaklar hatta her defasından koyamam diyecekler ama koyacaklar çünkü başka imkan yok![]()
bende kucuk odayı aldım utuodası gıbıydı gomme dolap falan vardı bosalttm orayı yıgdım esyalarımıannem adım atamıyor bı 15 kolıye yakın vardır nevresımlerı dlabımın ust tarafına yıgdım gomme dolabın ıcınde sırf kucuk ev aletlerm var
ben evden cknca baya ferahlıcak odalar
bıtane geln yatak ortum var hatta ktusu cok fnsksynel onu elden ele tasyz
![]()
bende kucuk odayı aldım utuodası gıbıydı gomme dolap falan vardı bosalttm orayı yıgdım esyalarımıannem adım atamıyor bı 15 kolıye yakın vardır nevresımlerı dlabımın ust tarafına yıgdım gomme dolabın ıcınde sırf kucuk ev aletlerm var
ben evden cknca baya ferahlıcak odalar
bıtane geln yatak ortum var hatta ktusu cok fnsksynel onu elden ele tasyz
![]()
valla arada yoklmak lazm cnm kolıler agırlıklarından ıc ıce gırıy9Ne güzel annen sana bi dolap vermis bizimki balkona yerleştiriyordu . sonra vazgecti bir yerlere sıkıstırdı eşyaları bişey olmaz inş :)
Ben henüz küçük ev aletlerine tam anlamıyla geçemedim herhalde başladığımda koliler çoğalacak bizim öyle küçük odamızda yok misafir odasında tıkıyoruz![]()