ay HAYATIM güle güle kullan bunları kullan kullan bıtmez amma cok ellerıne sağlıkgorumcelerının
son buyuklerı pek anlamaadık ama
başsağlıgıg dıleyenlere tesekkurelr ve sımdı gelınlıkcımı aradım bu ahfta cagıracaktı benı cagıramdı babası olmuşşşşş senağlama
[sıze="2"]ahh bee esmacımm sendekide ne şans be güzelimm :teselli: üzülmee herşeyde vardır bir hayırr :saruboceq:[/sıze]
Kızlar ya şu cam kesme tahtaları nasıl? Gamzenin vardı galiba kullanışlı mı? Ben migrosta en küçük boy olanlarından beğendim bir tane, nişanlım bunda nasıl kesilcek dedi :roflol: Ahşap olanalardan alıcam zaten o herşeyi ahşap istiyor ama bunu da beğendiğim için küçük boy alayım en azından yerimseniben
valla ama yınede ccoksukur dıyımde dah akotusu olmasın
Kızlar bizde halılarımı aldık perdelerimi sipariş verdik eviminde boyası yapılıyor çok heyecanlıyım nasıl olucak çok merak ediyorum :)
Beta eklesene canım yaaa, bakalımm
Kızlar ya şu cam kesme tahtaları nasıl? Gamzenin vardı galiba kullanışlı mı? Ben migrosta en küçük boy olanlarından beğendim bir tane, nişanlım bunda nasıl kesilcek dedi :roflol: Ahşap olanalardan alıcam zaten o herşeyi ahşap istiyor ama bunu da beğendiğim için küçük boy alayım en azından yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?