Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

betacım hepsı o kadar guselkı ii gnlerde kllan en çok halanın ordugu coraplara bayıldım

beta bacım hepsı cok guzel ohh valla parası olan konşuyo :dilcikar:
ekmeklık ve kavonozlar cok guzellermış ı gunlerde kullan cnm

Saol canımm a.s.Ama dediklerinden yoktu aldığım yerde..:sm_confused:

Kızlar ağasının arka tarafında züccaciyeler var.Global hediyelik eşya benim aldığm yer.Bievin ürünlerinide satıyor.Şimdi bana haftasonu hasır çamaşır sepetlerinden getiricekler..Git bi sende uğra çok hoş şeyler var yerimseniben

HAYATTIM resımler cok byuk ya kör olcam hee
ımagashac ten 320*240 şeç balım yaa

sulfat cnm ben kullanıorum cam kesme tahtamı memnunum ama bi tanede ahşap aldım onuda kullanıorum:))

eudo cnm güle güle kullan
Saol gamzrcim a.s.
betacım hepsı o kadar guselkı ii gnlerde kllan en çok halanın ordugu coraplara bayıldım
Canım benim çok tşk :1hug: Evet ya sanki normal çorap gibi.Ama ben halama çekmemişim böyle şeyler öremiyorum :uhm:
beta bacım hepsı cok guzel ohh valla parası olan konşuyo :dilcikar:
ekmeklık ve kavonozlar cok guzellermış ı gunlerde kullan cnm

hahaha kaydirigubbakcemile3 Kıyamam sana bakma benimde param yok :sm_confused: Pahalı şeyleri annem alıyor.Ufak tefek şeyleri kendim alıyorum :dilcikar:

sulfat cnm ben kullanıorum cam kesme tahtamı memnunum ama bi tanede ahşap aldım onuda kullanıorum:))

eudo cnm güle güle kullan

Teşekkür ederim kızlar. Eee ben en küçüğünden alayım bir tane o zaman, hevesim kursağımda kalmasın.hihoyyyt Zaten pahalı bişey de değildi

KIZLAR 12 PEÇETE MASA ORTUSU VE PEÇELİK 40 TL
BURDA BIRAZ ESTETİKDISI DURUYOR AMA COKGUZELLER -tatlicadiarzu-

peceteliğin çok hoşmuş güle güle kullan güzelim ( bu arada başınız saolsun cnm )

saolun canlarım evet baya bi devasa olmuş yaa resimler kusura bakmayınn :) mobilyaların hepsini marangozda yaptırdım ben :) modellerini begendik reesimlerini verdik yapıldı :)

bende görmedim ama eminim çok güzeldir hayırlı olsun

mutfak saatim 5,50 lira

sosluk 3,5 lira

peynir-tereyağı vs. koymak için minicik kapaklı saklama kabı 0,75 kuruş

ayhh ayhh ne cicişler bunlar güle güle kullan hihoyyyt

mutfağa böyle sade bi lamba istiyorum inşallh bulabilirim ..

aynısının krem rengi komşumuzda var sitelerden almıştı cnm ilk girişinde sağ tarafta avizeci dükkanları var ama hangisiydi hatırlamıyorum cnm

iki tane görümcem var, onların benim için yaptığı havlular. dantel, boyama, boncuk işleme ve kurdela şeklinde çalışılmış:lepi:

hepsi çok güzeller diğer resimlerinide gördüm hepsini güle güle kullan

hayırlı olsun güzelim hihoyyyt

ayhhh ne güzeller bunlar böle özellikle pasta kapatma heralde ona bayıldım cnm güle güle kullan hihoyyyt

Eudorabeta, tel tabak kabın çok şekermiş, ev terliklerinde bir o kadar şeker güle güle kullanmak nasip etsin.

Tamam canım, tam da dediğim yer yerimseniben Geçen hafta gelinlik baktım gün kuzenlerimle gitmiştim hayran kaldım. Eternity çaydanlık aldım hatta eklemedim henüz. Hasır sepetlere de baktım alıcam ordan. Daha yemek takımım yok benim bikaç tane beğendim ordan, karar vermedim henüz. Sen ekmekliği ne kadara aldın, ben o gün sordum fiyatını da ondan merak ettim kaydirigubbakcemile3

Bu c.tesi bende orda olucam dur bakam bi uğrayım

betacımm tatlım benim iyi günlerde kullan hepsini tepsini, kek üsütnü örtmek için bişey var ya adını bilmiom , ekmeklğin el emeklerin hepsi çok güzeller canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…