Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Tatlişlerim eve bağlatmamız 3-4 ayı bulur maalesef..Ama kandırmaya çalışırım :jeyyar::jeyyar:
kandırr tabii çok sıkılıyorumm dee sana güzel güzel börekler yapıcam nette süper tarifler varr ama yapamıyorum dee kaydirigubbakcemile3
iki tane görümcem var, onların benim için yaptığı havlular. dantel, boyama, boncuk işleme ve kurdela şeklinde çalışılmış:lepi:
Ne şanslısın hayatımm maşallahh hepsi çok emek verilmiş havlular iyi günlerde kullanın yerimsenibenBen bi damat havlusu yaptım sözde kısa yapmışım sökülcek baştan yapılacak senağlama Ne güzel görümcelerin düşünmüş yapmış benim görümcemde yok senağlama

Hayatım havlularını güzelce gördüm ama son eklediklerinden bişey anlamadım :1no2: Çok devasa çünkü

KIZLAR 12 PEÇETE MASA ORTUSU VE PEÇELİK 40 TL
BURDA BIRAZ ESTETİKDISI DURUYOR AMA COKGUZELLER -tatlicadiarzu-

BENDE İSTİYORUM BUNLARDAN..:çok üzgünüm:

GÜLE GÜLE KULLAN CNM..YA Bİ GÜN GİRMEDİM AMMA ÇOK SAYFA BİRİKMİŞ BAŞIM DÖNDÜ OKUYAMADIM HEPSİNİ:bbo: ALDIKALRINIZI GÜLE GÜLE KULLANIN ARKADAŞLAR..
BU ARADA ESMY CİM KİM OLDUĞUNU ANLAYAMADIM AMA Bİ YAKININ VEFAT ETMİŞ SANIRIM BAŞSAĞLIĞI DİLEKLERİNİ GÖRDÜM..BAŞIN SAĞLOSUN CNM:teselli:

İŞLER YOĞUN GİREMİYORUM YA:a015:

HAYATIM, bunların hepsii birbirinden güzel . emekleri göz yoruyor. canıım güle güle kullan inşallh. gerçi insan kullanmaya kıyamaz bunları.. her ne kadar resimlerkayıkta olsa görebildiklerim güzeldi.

ay HAYATIM güle güle kullan bunları kullan kullan bıtmez amma cok ellerıne sağlıkgorumcelerının
son buyuklerı pek anlamaadık ama

başsağlıgıg dıleyenlere tesekkurelr ve sımdı gelınlıkcımı aradım bu ahfta cagıracaktı benı cagıramdı babası olmuşşşşş senağlama

hAYATIM ne güzel şeyler yapmışlar canım hepsi el emeğii iyi günlerde kullan canımahh ahhh seni düşünüyo ne güzel görümcelerinn ya bende görümce yok teyze yok hala yok annemle anneanem de yapmaya çalışıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…