Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evim çok eski bir marka annem zamanından ama o hep der şimdinin en iyisi gibiydi evim diye

kuzuş özlemiş benii Şeniz

geldimi sonunda yemek takımın hadi hayırlı olsun...şu üzerinde konuştuumuz takım değilmi
aynen o fıstıkım hatta ben emin değildimde sende bana hayır vazgeçme budurr demişti yaa o işteeeyerimseniben
ohhh ne güzelll hadi yandan hihoyyyt hep böyle mutlu ol cicim

burcişş hayırlı olsun cicim eklede bakalım yemek takımlarına geçmiş sayfayı görmedinmi sana gelinlik eklemiştim sengözlerimebaksanab

ayy balım vallahi billahi görmedim :uhm: hemen bakıyorum tatlım. kide bir kalkıp oturup bakınca kaçırdım herhalde. otura kalka epilasyonu bitirdim kız :roflol:

ayyy burcuşum onlar çok gzldi iiki onu aldın..hani şimdi supla modası var ya altına dore renk supla alabilirsin çok şık kızlar takımmmmmmmmmhihoyyyt

hımmm bizim kızlar yoldunmu kendini tavuk derler o aklıma geldi :roflol: ne denirki böle bir duruma geç çıkması dileğiyle cnm kaydirigubbakcemile3

burcu cummm tatlım nette yokmu resmi hem bide annen bakınca bi söyleyiversin bize porseleni iyimiymiş diye birde fiyatını canım söyle lütfennnnnn
bu arada güle güle kullan :teytey:

ayy biz kızların işi çok zor çoookkk uğraştığımız şeyelre bak pofff

şekerimmm çok özür dilerim atlayıp geçmişim farkında olmadannn.. evet çok zarifff çok sadeee.. tek benim istediğimden farklı yani hafifde olsa kabarık olması sırnaşık şey o hariç olabilir yerimseniben eminim bir çoğunuz beğenmeyeceksiniz:roflol: çünkü çok basit ama bencee hayallerimde ki gibi olacakkk :1rolleyes: biliyorum olacakkk :1hug:

yaa ben ölürüm kurban olurum seni verene canım arkadaşım ağlatacak mısın beniii senağlama
şimdi gördüm yazını balım nasıl tatlı sözler yazışsın...
diymii çok haklısın...
yakuşuklu kocam ve dillere destan aşkımız var yatacak yer buluruz elbett :asigim:
sağol bunu bana hatırlattığın için balım :1hug: seni çok seviyoruma.s.

tamam kızlar gözümü kararttım
gidip açıyorumm uleyynnn :sm_cool:
annem sığdıramadım diye kızarsa size sığınırım artık kaydirigubbakcemile3
hadi bekleyin geiyorum

blkıs ne sordun bacım bıda sor ben yktum okuyamadım

burcu beklıyok:jeyyar: hadı

böcüküm ya sen de olmasan..sey dedım bi ara esra bı avıze almıstı kırmızıydı cok guzeldı onu nereden almıstı ben bulamadım.hatta bı arkadas moru varmıydı falan demişti.

blks vala burda gecenlerde mandalin sormuştu kırmızı avizeyi bende krem rengi var komşumuzda demiştim benmi kaçırdım başka kırmızı avize :uhm:

hmm dimek buraya toplandinis..
baslik ama bana pek uymuyo.. ben daha ceyz neym hazirlamadimkiii.. :ecrin_bebek:

burcuuu, hadi be anam nerdesin süsleme çek taban tekini koy önce görek. sona süslü çekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…