aynen o fıstıkım hatta ben emin değildimde sende bana hayır vazgeçme budurr demişti yaa o işteeeyerimsenibenkuzuş özlemiş benii Şeniz
geldimi sonunda yemek takımın hadi hayırlı olsun...şu üzerinde konuştuumuz takım değilmi
ohhh ne güzelll hadi yandan hihoyyyt hep böyle mutlu ol cicim
burcişş hayırlı olsun cicim eklede bakalım yemek takımlarına geçmiş sayfayı görmedinmi sana gelinlik eklemiştim sengözlerimebaksanab
aynen o fıstıkım hatta ben emin değildimde sende bana hayır vazgeçme budurr demişti yaa o işteeeyerimseniben
ayy balım vallahi billahi görmedim :uhm: hemen bakıyorum tatlım. kide bir kalkıp oturup bakınca kaçırdım herhalde. otura kalka epilasyonu bitirdim kız :roflol:
aynen o fıstıkım hatta ben emin değildimde sende bana hayır vazgeçme budurr demişti yaa o işteeeyerimseniben
ayy balım vallahi billahi görmedim :uhm: hemen bakıyorum tatlım. kide bir kalkıp oturup bakınca kaçırdım herhalde. otura kalka epilasyonu bitirdim kız :roflol:
şekerimmm çok özür dilerim atlayıp geçmişim farkında olmadannn.. evet çok zarifff çok sadeee.. tek benim istediğimden farklı yani hafifde olsa kabarık olması sırnaşık şey o hariç olabilir yerimseniben eminim bir çoğunuz beğenmeyeceksiniz:roflol: çünkü çok basit ama bencee hayallerimde ki gibi olacakkk :1rolleyes: biliyorum olacakkk :1hug:
Burcucum yazmadan geçemedim.
Lojman durumuna üzüldüm burcum özgem teselli olsun diye söylemyiorum ama belkide böylesi hayırlıydı. Belki lojmanı beğenmeyecektiniz. Belkide bahsettiğin ana tayinlerde cici bi evin olacak. Ne biliyim illaki size göre bi yerlerde burası benim evim dediğin bi ev çıkacak karşına eminim. Canımcım üzülme bunun için olur mu, düğünden sonra olmuş önce olmuş hiiiç önemi yokki..
Benim bonbon şekeri burcumun yağuşuklu bir kocişin ve benim bile dile getirdiğim aşkınız var.
Herşey gönlünüzce olur inşallh balım.
burcu, iyi günlerde kullan ama çatladım meraktan ne zaman gelcek annen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?