Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcüküm ya sen de olmasan..sey dedım bi ara esra bı avıze almıstı kırmızıydı cok guzeldı onu nereden almıstı ben bulamadım.hatta bı arkadas moru varmıydı falan demişti.

esraya sormadın mı cnm
sanırsam 1tlcık yerlerde cok var öle avızeler suan tam hatrlamıyorum avızenın resmı nerdekı :uhm:

blks, ben bi kırmızı avize eklemiştim bunun gibi bişey arıyorum diye ama onu almadım henüz. Onadn mı bahsediyorsun acep?

kızlar sizce bu koltuk nereye konulabilir CADIARZU
illa oturma odasına mı

ben ce bu koltuk tv nin tam karşısına koyulur akşamları da yayıla yaıla film izlenir kenarındaki yere de bilimum çerez içecek stoku yapılır:)

bu koltuğu koyman ıcın önce 1000m2 evın olması lzım sen aldın mı bunu yoksam

hayatım calısıyodumda sızde sohbet etmışsınız o yuzden demıstım ama işlerım bıttı sımdık açıktım

salonada olur. genişe benziyor koyacağın yeri iyi seçmelisin geniş alanda hoş olur.

bu arada mandalincim sen o kırmızı tartıyı aldınmı cnm annemin çeyizinde mutfak tartısı var ben o yüzden alamıyorum hiç kullanmamış bana saklamış :)))

blks canımben kırmızı avize almadım şamdan tarzı birşy almıştım böyle onumu diyorsun canımm...Bievin ürünlerindendi. ya biri benim için ekleyebilirmi
ne resim ekleyebiliyorum nede başka birşey ekleyebiliyorum offffffffffffffff...

Tamam ya burcu küstüm senle, foto koy diyorum ses yok, scheffer mı diyorum ses yok peki...
canım kusura bakma görmedim kiiii yavrum benim :1hug: hayırrr shhefer değil kütahya porselen. 97 parça. misafir yemek takımım. gündeliği almıştım daha evvel. yerimseniben
blkıs ne sordun bacım bıda sor ben yktum okuyamadım

burcu beklıyok:jeyyar: hadı

burcuuu, hadi be anam nerdesin süsleme çek taban tekini koy önce görek. sona süslü çekersin

:roflol: kızım anca çıkardım klilerden.. öldüm bittim.. tatlı tabağının teki hafif çatlamış onu geri göndericem mecbur:çok üzgünüm:
şimdi geliyor fotolar kızlarrrr az daha sabredin. 5 dakika sonra burda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…