Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

_Hayatim_ cok iyisin bu ara bir ton ceyizin var hepsini güle güle kulan

Ben ve beta dün rende konusunu konuşuyorduk canım. Nerden aldın bunu çok güzelmiş. Betanın da tarif ettiği rende böyle bişey sanırım :lepi:
,
Aynısını bende ikeadan almıştım kuşum

[
pashmina nedemiştin kuzum kaçırdımmı acep

Kuşum brabantia ve nehir marka takımdan bende de var inş. doğru tercihler yapmışızdır yazmıştım , iyi günlerde kuıllan sende

yaa gördüm kuşum aklımdan çıkmış biran önce özel olmazsa sorayım niye erken kıydınız ki peki??? ara tayinkerde dediğin gibi mutlaka giden olur kuşum takmayın bunu... hihoyyyt

saol canim allah razi olsun. Bu ara banyomda eksik olan camasir sepetimi almam cok yakindir :jeyyar: banyodaki diyer esyalarla aynisi olsun istiyordum ve sonunda buldum aynisini kaydirigubbakcemile2

black senı unutrmuyum bacım yanı hıcbırınızı unutmam ama suan faturalarla uğrasıyorum yarında ödeme var tatlım az işim var cok öptum sızlerı

cnmsın kolay gelsin kuzum Şeniz

pasmihacım hşg. hihoyyyt

burcu vala aradım google ama bir türlü resmini net çekemedim videodan ama ona yakın bir gelinlik buldum sanırım aynı gibi fikir için ekliyorum sana cicim

süper gercekten nerden aliniyor böyle bir kalip. Ben de isterimmmmm memlekte gidince bakarim

arkadaslar güzel olan ney biliyormusunuz cogunuzun dügün gelin fotogarflariniz görebilecegim benim dügün daha sonra oldugu icin. fikir olur bana da hehe öptüm kizlar alisverise cikmam gerek ac kalacam yoksa

Blackqueen saol tatlım benim, bu arada model çok zariff fikrimi belirtiyim dedim

Burcucum yazmadan geçemedim.
Lojman durumuna üzüldüm burcum özgem teselli olsun diye söylemyiorum ama belkide böylesi hayırlıydı. Belki lojmanı beğenmeyecektiniz. Belkide bahsettiğin ana tayinlerde cici bi evin olacak. Ne biliyim illaki size göre bi yerlerde burası benim evim dediğin bi ev çıkacak karşına eminim. Canımcım üzülme bunun için olur mu, düğünden sonra olmuş önce olmuş hiiiç önemi yokki..
Benim bonbon şekeri burcumun yağuşuklu bir kocişin ve benim bile dile getirdiğim aşkınız var.
Herşey gönlünüzce olur inşallh balım.

Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor. (20 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
karalahana, bktbb, blackqueen, blks, burcuözge+, croiselle, eccu, esra_karadeniz, fmk, gulsahh, ladybirddaisy, mandilin, marloo, morçilek, parpalm, Pashmina, p_nr, razilug85, resimlerden, ummahan_d

resimlerden???

canım işte ara tayinlerde lojman alabilmek için, birde aşkımın maaşına evlendiği için zam yapıyor devlet bana diye erken yaptık nikahı...
böylelikle bende burda askeriyenin sosyal imkanlarından yararlanıyorum aile kantininden daha uyguna alışveriş ediyorum falan. hemde aşkım 100 lira daha fazla maaş alıyor. düşünecek olursak 9 ay önce nikahımızı yapmış olucaz 900 tl. yapar ki az para değil. yerimseniben ara tayinde şansımıza boşalmadı lojman ama ana tayinlerde kesin çıkara.s
ha birde erken yapmamızın sebebi evlendği için lojman puanıda artyıor biriyor. yani normalde diyelim bekara 10 puan veriyorsa evliye 20 puan veriyor.buda daha eli düzgün bir lojmana girebilmemizi sağlıycak. malum kimin puanı yüksekse en güzel evi o alır...yerimseniben

kızlar yemek takımım geldi az önce. çokk şükür:1rolleyes: resmini çeker eklerim yakında kaldırmadan:1rolleyes:

Anladım çiçeğim ya işleriniz kolaylaşsın diye yapmışsınız inş. hayırlısıyla diğer sefere olur, hadi koya resimleri bakalım çeyizlerine....

kızlar bişe sorcam bi ara esra bı avıze almıstı kırmızıydı cok guzeldı onu nereden almıstı ben bulamadım.hatta bı arkadas moru varmıydı falan demişti. fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…