16 güncükkkkkkdelikafadulden
fmk senin evini unuttum özür dilerim. çok güzel olmuş, tamamlanınca daha da iyi olacağına eminima.s
esmy evini daha büyük koysana iicene inceleyelim yaaa:jeyyar:
burcu gerçekten 1800 ne çok ya, keşke gelinlik demesedin:) ben nişanda nişan başı demedim, gezmeye gidiorum dedim kaydirigubbakcemile3 50 aldılar, nişan desem 150 alcaktı fırsatçılarklava:
böcük arsima gelsin o çizer :roflol: şimdi tarif edemiyom kapağın nasıl açıldığınınaniknanik
beta bişi diil canım Şeniz
,Ben ve beta dün rende konusunu konuşuyorduk canım. Nerden aldın bunu çok güzelmiş. Betanın da tarif ettiği rende böyle bişey sanırım :lepi:
pashmina nedemiştin kuzum kaçırdımmı acep
hayatım sen benim nikh fotolarımı görmedin mi :çok üzgünüm: biz nikah kıyalı 5 ayı geçti
lojman boşalmamış ondan çıkmadı. ara tayinlerde hep birlik içinde atama olmuş. başka şehre giden olmadığından yerler boşalmadı. ama ana tayinlerde %40 ı boşalacakmış. belkideo zaman daha cici br evim olacaktır kimbilr:1rolleyes:
ayyy kızlar dün akşam ve sabah giremedim maaşalah sayfalar birikmiş.ne kadar hızlı gidiyor bu sayfalar ya.FMK canım evin hayırlı olsun mutlulukla oturasın inşallah.tv üntesinin rengi benimde yatak odama benziyor.ultra beyaz ve abanoz.inşallah çok mutlu olursun canım.eudorabeta canım büyüklerden böyle ufak tefek eşyaların hatıra olarak kalması insanı çok duygulandırıyor.cicilerini paylaşan diğer arkadaşlar sizlerde güle güle hayırlar kullanın.o kadar çok mesaj okudum ki isimleri tek tek aklımda tutamadım :S
black senı unutrmuyum bacım yanı hıcbırınızı unutmam ama suan faturalarla uğrasıyorum yarında ödeme var tatlım az işim var cok öptum sızlerı
Blackqueen saol tatlım benim, bu arada model çok zariff fikrimi belirtiyim dedim
,
Aynısını bende ikeadan almıştım kuşum
[
Kuşum brabantia ve nehir marka takımdan bende de var inş. doğru tercihler yapmışızdır yazmıştım , iyi günlerde kuıllan sende
yaa gördüm kuşum aklımdan çıkmış biran önce özel olmazsa sorayım niye erken kıydınız ki peki??? ara tayinkerde dediğin gibi mutlaka giden olur kuşum takmayın bunu... hihoyyyt
canım işte ara tayinlerde lojman alabilmek için, birde aşkımın maaşına evlendiği için zam yapıyor devlet bana diye erken yaptık nikahı...
böylelikle bende burda askeriyenin sosyal imkanlarından yararlanıyorum aile kantininden daha uyguna alışveriş ediyorum falan. hemde aşkım 100 lira daha fazla maaş alıyor. düşünecek olursak 9 ay önce nikahımızı yapmış olucaz 900 tl. yapar ki az para değil. yerimseniben ara tayinde şansımıza boşalmadı lojman ama ana tayinlerde kesin çıkara.s
ha birde erken yapmamızın sebebi evlendği için lojman puanıda artyıor biriyor. yani normalde diyelim bekara 10 puan veriyorsa evliye 20 puan veriyor.buda daha eli düzgün bir lojmana girebilmemizi sağlıycak. malum kimin puanı yüksekse en güzel evi o alır...yerimseniben
kızlar yemek takımım geldi az önce. çokk şükür:1rolleyes: resmini çeker eklerim yakında kaldırmadan:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?