Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu pabucu yarım çık dışarıya oynıyalımkaydirigubbakcemile
hadi bea burcu merak ettim mesaim biticek şimdi
yemek takımlarını baştan yapıyosun sanırsamdelikafadulden

ben de tabakarı bekliom buarada gelsin gidip ders çalışcam sınavım var:)

lepi sormaaa nan gamyoncuiremsu
bilgisayarımı evime aldığımda en çok geceleri bekar topeene giricem die mutlu olmuştumdelikafadulden
hey gidi günlerrr beeaa
1 yıl 8 ay demek haaa:asigim: sende elden gidisin yanii:icecream:

bu arada bizim topikten irem ve deniz_35 ide çok özledim ben:asigim:

Son düzenleme:
kızlar bu tabak en altta supla niyetine kullanılan büyük boy servis tabağı. icabında ikramınız çoksa bu büyük tabağıda kullanabilirsiniz tabi...

bu normal serbis tabağı

yemek tabağı

ve çorba kasesiyle tam takım şekilde sonunda huzurlarınızda:)))

ve kayık tabaklar. hepsinden 2 şer tane...

en sevdiklerimden tatlı tabağı. çünkü benbeyaz üstüne küçük desenli. çok zarif geliyor bana...
ayrıca kahve ve çay fincanlarınıda ekledim yanına.

evet görüldüğü üzere arkadaşlar yemek takımında da oldukça spor geometrik elipslerden oluşan bir takım seçtim. hem altın sarısı hem gümüş rengini bir arada barındırdığı için hem ltın sarılı hemde gümüşlü aksesuar ve örtülerlede kullanabilirim diye düşündüm. bordo runner örtü dikiliyor şu anda zaten. ve dedğim gibi altında en büyük boy tabağıda çok cazip geldi bana. neden bilmiyorum foto makinasından sanırım şekiller kayık gibi görünüyor ama yakından mükemmel diyebilirim. umarım beğenirsiniz:)

burcu pabucu yarım çık dışarıya oynıyalımkaydirigubbakcemile
hadi bea burcu merak ettim mesaim biticek şimdi
yemek takımlarını baştan yapıyosun sanırsamdelikafadulden

elma dersem çık armut dersem çıkma
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

meraktan çatlayn smılee:roflol:

yazıp meşgul etmiim diyom topiiği ama e be burcu öldük burda heee hihoyyyt

az kaldı kızlar saniyeler var geliyor kaydirigubbakcemile3

ben de tabakarı bekliom buarada gelsin gidip ders çalışcam sınavım var:)

ben ne diyim hepinize bilmiyorum kiii :roflol:
allah iyiliğinizi versn. :mymeka:
3 tane farklı ımejada yükeldim be hızlı olsun diyeee..
detaylı açıklamalı yazdım dee bakın bakalım beğenecekmisinizzz:roflol:

ohh bee gordukk sonunda amma naz ettın hee

cok guzeller yaa cokta sade cokta zarif aynı ben:roflol: ben cok beeğndım gule gule kullan cnm kac tl marka ne

burcuuuuu tatlımmm harika bir seçim yaaa mükemmel

fiaytını da yazarmısın tatlım bu arada

ayrıca teşekkür ederiz anneni beklemeden açtığın için umarız toplayabilirsinnnnn hihoyyyt

ohh be...burcumcum güle güle eskit şekercimmm.çok güzeller...
ayyy canım beklettim hepinizi kusura bakmayınn :1hug:a.s.
ohh bee gordukk sonunda amma naz ettın hee

cok guzeller yaa cokta sade cokta zarif aynı ben:roflol: ben cok beeğndım gule gule kullan cnm kac tl marka ne

caniko taksitli fiyatı 750 imiş. ben peşin alıcam dedim. 649 dediler. sıkı bir pazarlık sonucu 600 e aldım :roflol::roflol: kütahya porselen 97 parça şekercm Şeniz beğenmene çok sevindim :1hug:

ben görüşüom halan onlarla kıskan
8 ay değil gün yavruş odelikafadulden
ben de özledim nan muhabbeti de vaktim yok pek yoksaa dağıtırım ortalığı:sm_cool:

burcuözge mükemmel bence akımın gerçekten çok beğendim ayıp olmazsa markasını ve de fiyatını öğrnebilir miyim merak ettim de

Burcu bacı yemek takımın çok sade ve şıkmış iyi günlerde kullan tatlım cokacimcoook

burcuuuuu tatlımmm harika bir seçim yaaa mükemmel

fiaytını da yazarmısın tatlım bu arada

ayrıca teşekkür ederiz anneni beklemeden açtığın için umarız toplayabilirsinnnnn hihoyyyt

ev var ya canım şu anda kalk gidelim modunda :roflol: dağırma dağın ettim ama çok cici bir bahane buldum toplamıycam kaydirigubbakcemile3
anne nasıl olsa sizde merak edip bakacaksınız diye toplamadım kaydirigubbakcemile3 nasıl bahanee :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…