Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hatta bu akşam öğreneyim senin için fiyatını akşam evden yazarım ok?

Canım çiğliyi biliyorsan burda bir mağazada gördüm ben bu takımı ve %50 indirimle satıyor bir bak derim işkurun yan sırasında yol üstünde çok kolay bulursun

Hadiyaaa gözlerimm açıldıı birden :1shok: Walla fiyatını sorarsan çok sevinirim..hihoyyyt
bide mağaza adını öğrenebilirmisin ?
Ben bornovadayım canım benneyaptımki

Evet artmışş :çok üzgünüm: Bi sitede 160 TL , Bi sitede 200 TL
Pratikte,hizlialda, hepside yok malesef kalmamışş senağlama Sen nerden almıştın mandilincimm ?
hızlıaldan canımcım, tükettmişler demek ondan kıymetlenmiş.
canım takım cicili bicili çok sewimliler ama narin bi porselen değiller aklında olsun.
Özellikle serwis tabağı çook ağır. kaydirigubbakcemile2

tamam öğrenicem bornava çiğli egekent dolmuşu var önünden geçiyor tek vesayitle gelirsin

ksk de 89 parça narin marka çatal kaşık takımı 350 iken bu mağazadan 145 e aldım

Daha iyi yaa kırılması zor olur kaydirigubbakcemile3 Olsun kelebeklerine bittim ben :asigim: Beğenmezsen bana sat mandilinn kaydirigubbakcemile3 Ben sana kırmızılı yemek takımı bulurumm hihoyyyt
tamam öğrenicem bornava çiğli egekent dolmuşu var önünden geçiyor tek vesayitle gelirsin

Tamam parpalımm senden fiyat konusunda haber beklicem Şeniz Çok mutlu oldumm hihoyyyt

Daha iyi yaa kırılması zor olur kaydirigubbakcemile3 Olsun kelebeklerine bittim ben :asigim: Beğenmezsen bana sat mandilinn kaydirigubbakcemile3 Ben sana kırmızılı yemek takımı bulurumm hihoyyyt

canım benim bunun kadar cici içime sinen kırmızı yemek takımı bulamadım ben kaydirigubbakcemile2
bulursam fedda olsun Şeniz

ksk de 89 parça narin marka çatal kaşık takımı 350 iken bu mağazadan 145 e aldım
Baya iyimiş fiyat :lepi: İnşallah bu takımdan kalmıştır fiyatıda ucuzdur hihoyyyt
Yarın hemen çiğli yollarına düşerim walla
canım benim bunun kadar cici içime sinen kırmızı yemek takımı bulamadım ben kaydirigubbakcemile2
bulursam fedda olsun Şeniz

Canımm benimm şaka yaptımm zaten Şeniz Zaten nerde kırmızı görsem sen geliyosun aklıma kaydirigubbakcemile3

ben geldimmmmmmmmkaç gündür yazamadım misafirlerden..
canlarım nişanım muhteşem geçti..
herkes ne kadar sakin ve rahatsın dedi..
dualı oldu nişanım..
enstrümantel müzik çalındı salonda..
sahnede de resimlerimizden oluşan slayt gösterisi döndü sürekli..
herkez çok beğendi..kaydirigubbakcemile2
size mutluluğumu anlatamam ..
çok korkuyordum ama geri dönüp düşündükçe ne kadar çok içime sindiğini hatırlıyorum..
Rabbim hepimize özel günlerinin böyle güzel geçmesini nasip etsin inşAllah..
en çok giyinirken heyecanlandım..delikafaduldenkarnıma ağrılar girdi..
ama makyajım falan tamamlanınca Allahım içime ferahlık verdi..mükemmel bir şekilde telaşsız rahatça atlattık çok şükür..:Saruboceq:
resimlerimi eklicem kızlar..

Ayy ne güzell :asigim: İçine sinmiş ne kaa mutlusunn :1hug:
İnşallahh düğünün nişanından daha da güzel olur canım a.s.
Hayırlı olsun :Saruboceq:

hadi hayırlı olsun başıyazmalıkız. boş yere evham yapmışsın bak ne güzel kusursuz geçmiş..
Allah tamamına erdirsin, bir an önce foto bekliyoruuuz

canım çok sevindim herşeyin senin için güzel geçmesine
inşallah düğününde böyle olur
dört gözle resimleri bekliyoruzhihoyyyt

canım çok sewdım herşeyin çok gusel geçmesıne dılerım dugununde nısanın kadar gusel olur resımlerı beklıyorus tatlım

işte benim yemek takımım çizdim :roflol::roflol:

aman kızlar inanmayın bu çizime uzaktan yakından bi ilgisi yok benim yemek takımımla aayyy ne çizmişim ben yaaa rezalett :roflol::roflol::roflol::roflol:

işte benim yemek takımım çizdim :roflol::roflol:

aman kızlar inanmayın bu çizime uzaktan yakından bi ilgisi yok benim yemek takımımla aayyy ne çizmişim ben yaaa rezalett :roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 Çok güzel çizmişinn eğer böyleysee pek bi renklii :roflol:
Sinay resim dersin Pekiyiydi heralde okulda kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

sinaycım cızımın o kadar gusel kı çok duygulandım yaptıgın eserden kaydirigubbakcemile3

canım yaa ay ne güzel yaa kendi nişanım geldi aklıma gerçi üç ay önceydi ama

ay ne kadar heyecan yapmıştım yaa keşke bidaaa nişanlansam -tatlicadiarzu-

allah tamamına erdirsin canım inşşallahhhh

p_nr,parpalm,dkb,mandilin,Eudorabeta

canlarım çok teşekkür ederim..upload sitesi kıskançlık yapıyor ama en kısa zamanda albümlere eklicem inş..

saatlerdir yokum kimse özlememiş, bırak özlemeyi noldu acaba nerde diye bilem sormamış:dilcikar:

başıyazmalıkız çok sevindim senin adına. Allah tamamına erdirsin inşallah, düğünün nişanın da ötesinde olsun. Allah her işinde kolaylık versin canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…