Canım çiğliyi biliyorsan burda bir mağazada gördüm ben bu takımı ve %50 indirimle satıyor bir bak derim işkurun yan sırasında yol üstünde çok kolay bulursun
hızlıaldan canımcım, tükettmişler demek ondan kıymetlenmiş.Evet artmışş :çok üzgünüm: Bi sitede 160 TL , Bi sitede 200 TL
Pratikte,hizlialda, hepside yok malesef kalmamışş senağlama Sen nerden almıştın mandilincimm ?
Daha iyi yaa kırılması zor olur kaydirigubbakcemile3 Olsun kelebeklerine bittim ben :asigim: Beğenmezsen bana sat mandilinn kaydirigubbakcemile3 Ben sana kırmızılı yemek takımı bulurumm hihoyyythızlıaldan canımcım, tükettmişler demek ondan kıymetlenmiş.
canım takım cicili bicili çok sewimliler ama narin bi porselen değiller aklında olsun.
Özellikle serwis tabağı çook ağır. kaydirigubbakcemile2
tamam öğrenicem bornava çiğli egekent dolmuşu var önünden geçiyor tek vesayitle gelirsin
Daha iyi yaa kırılması zor olur kaydirigubbakcemile3 Olsun kelebeklerine bittim ben :asigim: Beğenmezsen bana sat mandilinn kaydirigubbakcemile3 Ben sana kırmızılı yemek takımı bulurumm hihoyyyt
Baya iyimiş fiyat :lepi: İnşallah bu takımdan kalmıştır fiyatıda ucuzdur hihoyyytksk de 89 parça narin marka çatal kaşık takımı 350 iken bu mağazadan 145 e aldım
canım benim bunun kadar cici içime sinen kırmızı yemek takımı bulamadım ben kaydirigubbakcemile2
bulursam fedda olsun Şeniz
ben geldimmmmmmmmkaç gündür yazamadım misafirlerden..
canlarım nişanım muhteşem geçti..
herkes ne kadar sakin ve rahatsın dedi..
dualı oldu nişanım..
enstrümantel müzik çalındı salonda..
sahnede de resimlerimizden oluşan slayt gösterisi döndü sürekli..
herkez çok beğendi..kaydirigubbakcemile2
size mutluluğumu anlatamam ..
çok korkuyordum ama geri dönüp düşündükçe ne kadar çok içime sindiğini hatırlıyorum..
Rabbim hepimize özel günlerinin böyle güzel geçmesini nasip etsin inşAllah..
en çok giyinirken heyecanlandım..delikafaduldenkarnıma ağrılar girdi..
ama makyajım falan tamamlanınca Allahım içime ferahlık verdi..mükemmel bir şekilde telaşsız rahatça atlattık çok şükür..:Saruboceq:
resimlerimi eklicem kızlar..
dualı oldu nişanım..
çok korkuyordum ama geri dönüp düşündükçe ne kadar çok içime sindiğini hatırlıyorum..
ama makyajım falan tamamlanınca Allahım içime ferahlık verdi..mükemmel bir şekilde telaşsız rahatça atlattık çok şükür..:Saruboceq:
işte benim yemek takımım çizdim :roflol::roflol:
aman kızlar inanmayın bu çizime uzaktan yakından bi ilgisi yok benim yemek takımımla aayyy ne çizmişim ben yaaa rezalett :roflol::roflol::roflol::roflol:
dualı oldu nişanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?