Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

amanda kim gelmiş Esoşum gelmiş ben parmak kaldırmıcam kol sallıcam :teytey:

daha bişi yapmadım hatta bu hafta eve bile gitmedim kızlar. Ama bu haftadan sonra tam gaz başlayacak işler. Şimdilik eksikleri almakla uğraşıyoruz...

beni kimse özlememiş:dilcikar:
esmy cim gelinliği çok beğendim ama ellerindeki tülleri kestirsen sanki dahamı ii olur ne:uhm:
kına elbisenin rengi inanılmaz güzel.belindeki kıvrımlarda ayrı bi hoşluk katmış
mandalinacım fincanlar çok cici keşke alsaydın
hayat87 geceliğin iç çamaşırlarını güle güle giy cnm az kaldı seninde
esram bende özledim :lepi: evin tadını çıkar bence ev hanımlığı çok gzl
dimples şinitzeli çok severim ellerine sağlıkcokacimcoook
nikah şekeri yaptıran ark unuttum:1rolleyes: ama kelebekliydi hatırlıyorum çok cici
böcük yok onuda farkettim :bbo:
atladığım bişi varmı acaba
onalrda kusura bakmasın artık:teselli:

Tatlılarım sizler çokkk özlüyorum ben yaaa :çok üzgünüm: Ama şimdi çıkmam gerek. Dün lenslerimi çıkardım yine takamadım kaydirigubbakcemile3 gidip optikçide taktırayım bari yine.. Sizi çokkk seviyorum beni unutmayın unututrsanızda ben gelir arada böyle kendimi hatırlatırım. hepinizi koskocaman öpüyorumm...

Esruş canım herşey gönlünce olsunn..Dört gözle iyi haberlerini bekliyorum..sengözlerimebaksanaböpüldünn Şeniz:a015:

Esruş canım herşey gönlünce olsunn..Dört gözle iyi haberlerini bekliyorum..sengözlerimebaksanaböpüldünn Şeniz:a015:

eudoş hoşgeldin tatlım baktın mı siteye varmıymış online satışı ben hiç incelemedim günlük tabaklarımı bende kütahya aldım cicili bicili bişi eklicem en yakın zamanda yerimseniben

eudoş hoşgeldin tatlım baktın mı siteye varmıymış online satışı ben hiç incelemedim günlük tabaklarımı bende kütahya aldım cicili bicili bişi eklicem en yakın zamanda yerimseniben

Baktım canımm iyice bi inceledim.Sankim boyaları çabuk atar gibi geldii :uhm: Alıcı gözüyle bakınca kaydirigubbakcemile3 Yaafs ben daha günlük yemek takımı almadım kelebekli sfhaer yemek takımından arıyorum ama bir türlüü bulamadım hep bitmiş senağlama
Bende günlüklerim cicili olsun özellikle kelebekli arıyorumm..Sende ekle bakimm hihoyyyt
Ben hala arayış içersindeyimm bakalımm :çok üzgünüm:

canım bak bide bunu buldum 174 TL

canım bak bide bunu buldum 174 TL

Buda hoşmuşş yerimseniben
Ama benim aklım bu takımda :asigim:

Ama hiçbiryerde bulamıyorum senağlama Netten bulduğum sitelerde bilindik siteler değil fiyatlarıda diğerlerine nazaran pahalı..Bilindik sitelerde geçici sürede temin edilemiyor diyor bakalım artık ne zaman girecekse stoklara :çok üzgünüm:

aaaaa benim takımımdan :):)
ben 137 ye almıştım şimdi artmış mı fiyatı canım?

Canım çiğliyi biliyorsan burda bir mağazada gördüm ben bu takımı ve %50 indirimle satıyor bir bak derim işkurun yan sırasında yol üstünde çok kolay bulursun

aaaaa benim takımımdan :):)
ben 137 ye almıştım şimdi artmış mı fiyatı canım?

Evet artmışş :çok üzgünüm: Bi sitede 160 TL , Bi sitede 200 TL
Pratikte,hizlialda, hepside yok malesef kalmamışş senağlama Sen nerden almıştın mandilincimm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…