canım yaa ay ne güzel yaa kendi nişanım geldi aklıma gerçi üç ay önceydi ama
ay ne kadar heyecan yapmıştım yaa keşke bidaaa nişanlansam -tatlicadiarzu-
allah tamamına erdirsin canım inşşallahhhh
saatlerdir yokum kimse özlememiş, bırak özlemeyi noldu acaba nerde diye bilem sormamış:dilcikar:
başıyazmalıkız çok sevindim senin adına. Allah tamamına erdirsin inşallah, düğünün nişanın da ötesinde olsun. Allah her işinde kolaylık versin canıma.s.
kaydirigubbakcemile3 Çok güzel çizmişinn eğer böyleysee pek bi renklii :roflol:
Sinay resim dersin Pekiyiydi heralde okulda kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:
sinaycım cızımın o kadar gusel kı çok duygulandım yaptıgın eserden kaydirigubbakcemile3
ayyyy evet yaaasırnaşık şey çizdim sonra şööle bi baktım bu ne yaaa dedim:roflol::roflol: eudora resim dersim 5 olurdu hep hoca demek sınıfta beni incitmemek için 5 vermiş zavallım pınar niye duygulandın gülüm çok mu vahim halim :roflol::roflol::roflol:
ben geldimmmmmmmmkaç gündür yazamadım misafirlerden..
canlarım nişanım muhteşem geçti..
herkes ne kadar sakin ve rahatsın dedi..
dualı oldu nişanım..
enstrümantel müzik çalındı salonda..
sahnede de resimlerimizden oluşan slayt gösterisi döndü sürekli..
herkez çok beğendi..kaydirigubbakcemile2
size mutluluğumu anlatamam ..
çok korkuyordum ama geri dönüp düşündükçe ne kadar çok içime sindiğini hatırlıyorum..
Rabbim hepimize özel günlerinin böyle güzel geçmesini nasip etsin inşAllah..
en çok giyinirken heyecanlandım..delikafaduldenkarnıma ağrılar girdi..
ama makyajım falan tamamlanınca Allahım içime ferahlık verdi..mükemmel bir şekilde telaşsız rahatça atlattık çok şükür..:Saruboceq:
resimlerimi eklicem kızlar..
saatlerdir yokum kimse özlememiş, bırak özlemeyi noldu acaba nerde diye bilem sormamış:dilcikar:
başıyazmalıkız çok sevindim senin adına. Allah tamamına erdirsin inşallah, düğünün nişanın da ötesinde olsun. Allah her işinde kolaylık versin canıma.s.
ee resimleri nereye koycan başıyazmalı?
buket bunlardan 3-5 tanesini taksim meydanında ipte sallandırcaksın, bak bakalım o zaman yapabiliyorlar mı:dilcikar::roflol:
yaa ben az önce yanlış bi yere tıkladım,kullanıcı paneline girince en son yazılan konular görünüo ya orda abonelikleri sil'e tıkladım yanlışlıkla bişi olurmu kıslarr
kızlar ben yarın sabah gelinlik bakmaya gidiyorum. dua edin ki güzel bişeyler bulup kararımı verebileyim tamam mıŞeniz
:dilcikar: bu surat var ya bana sanki böcükmüş gibi geliyo. ona bakınca hep onu hatırlıyorum:lepi: bu niye lepi ya, bizim lepi mi? lepi'nin anlamı nedir? lepi en eski üyelerden de bu suratın adını en değerli üyesinden mi koydular? biri olaya açıklık getirsin nütfenlaelaelaelaelae
yok bize bişi olmadı kaydirigubbakcemile3
hayatım ya koptum nan işin gücün yok gülümsemelerimi incelion benim gibi kaydirigubbakcemile3
ozaman bende sorcam jeyyar ni dimekk :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?