Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet canım..
bana da nişan bitince oldu aynısı..keşke hep sürse dedimhihoyyyt
inanaılmaz güzel bir duygu..sözüm de dedm vefat etmişti çok buruktu yüreğimiz..
hamdolsun Rabbime nişanımla teselli etti beni..:Saruboceq:

amin hayatım amin..:Saruboceq:
cümle yuvan kulları için herşeyin güzel geçmesini nasip etsin Allahım..
albümlere geçiyorum..resim ekliyim..

kaydirigubbakcemile3 Çok güzel çizmişinn eğer böyleysee pek bi renklii :roflol:
Sinay resim dersin Pekiyiydi heralde okulda kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

sinaycım cızımın o kadar gusel kı çok duygulandım yaptıgın eserden kaydirigubbakcemile3

ayyyy evet yaaasırnaşık şey çizdim sonra şööle bi baktım bu ne yaaa dedim:roflol::roflol: eudora resim dersim 5 olurdu hep hoca demek sınıfta beni incitmemek için 5 vermiş zavallım pınar niye duygulandın gülüm çok mu vahim halim :roflol::roflol::roflol:

benden çok gusel çızmışsın o yusden sınaycım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ne kadar mutlu oldum.dünden beri ha şimdi girer ha şimdi ekler gözlerim yollarda kaldıı.çok sevindim güzel geçtiğine.böyle diyebilmek hiç bir şeyin seni üzememiş olması demek ve içine sinmiş.rabbim daim etsiin.kınan düğünün ve gelecek hayatın inş hep böyle ağız dolusu mutlulukla bahsettiğin gibi geçsin.resimlerine yol alıyorum.çatlayacağım...

bende yoktum annem benide sormamışlar burda kaynatmaktan :roflol::roflol::roflol:

Amanında amanın kim gelmiş başıyazmalıkız gelmiş nişanı da yapmış ohh be demiş resimlerini heyecanla bekliyoruz canım a.s.

buket bunlardan 3-5 tanesini taksim meydanında ipte sallandırcaksın, bak bakalım o zaman yapabiliyorlar mı:dilcikar::roflol:

yaa ben az önce yanlış bi yere tıkladım,kullanıcı paneline girince en son yazılan konular görünüo ya orda abonelikleri sil'e tıkladım yanlışlıkla bişi olurmu kıslarr

kızlar ben yarın sabah gelinlik bakmaya gidiyorum. dua edin ki güzel bişeyler bulup kararımı verebileyim tamam mıŞeniz

:dilcikar: bu surat var ya bana sanki böcükmüş gibi geliyo. ona bakınca hep onu hatırlıyorum:lepi: bu niye lepi ya, bizim lepi mi? lepi'nin anlamı nedir? lepi en eski üyelerden de bu suratın adını en değerli üyesinden mi koydular? biri olaya açıklık getirsin nütfenlaelaelaelaelae

yaa ben az önce yanlış bi yere tıkladım,kullanıcı paneline girince en son yazılan konular görünüo ya orda abonelikleri sil'e tıkladım yanlışlıkla bişi olurmu kıslarr

yok bize bişi olmadı kaydirigubbakcemile3

hayatım ya koptum nan işin gücün yok gülümsemelerimi incelion benim gibi kaydirigubbakcemile3
ozaman bende sorcam jeyyar ni dimekk :jeyyar:

anam paydos oldu kızlar ben kaçıom öptüm hepinizi
başıyazmalıkız sakın biz görmeden kaldırma fotoları nereye eklediğinide sülee
öptümm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…