Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet canım Taç'ın.Online alışveriş mağazasından çok uyguna aldım. 90 iken 75'e geldi bana..Bence ufak tefek alışveriş yaparlen güvenilir internet alışveriş siteleri kullanılşmalı.

Çok güzelmiş cnaım....Nerden aldım. Ne kadara...markası ne
Çok hoşuma gitti başka renkleri de var mıdır acaba???:asigim:

sıyah ve bu rengını gordum cnm ama özloş kardesıne gold rengını almış markası hisar 400 kusur ama suan tam fıyat yok cunku kampanyadakını cıkarmadın satıcı yenısı gelcek

darkangel hepsını ı gunlerde kullan cnm baya uygunmuş bızm burdada 5 katlı evkur var hıc gırmedım daha bı bakayım baska neler varhihoyyyt bızım burda kapalı bı cadde var hem uygun hemde her marka kolayca bulabılıyon esenlerde davutpasa caddesınde bılen var mı

ben bernardonun yemek takımını,çatal bıçak takımını,tencere takımını,sürahi ve suplalarımıda ordan beğenerek aldım ve bi kırık eksik çıkmadı.ben memnunum ama daha kullanmadım.çatal takımının 25 yıl garantisi var zaten.ve magazaları hep iyi yerlerde var kötü bi marka olsa öle yerlerde barınamaz bile ayrıca iyi olan herşey bizim ülkemizde kötülenir bilirsiniz arkadaşlar içinizi ferah tutun...

böcügüm bende 2. sini all derimm
genede sen bilirsin güzelim kullancak olan sensin

geçekten çok güzel ya.. nette var mı?

Bende yemek takımımı,kahvaltı takımımı,çatal kaşık takımımı ,birkaç servis tabağını 3 yıl kadar önce Bernardodan aldım.1 ay kadar önce koliler açtım kırık yoktu,denemek içinde önce bir tabaklarını bulaşık makinesine koydum baktım birşey olmuyor tüm aldklarımı makinede yıkadım,sorun yok canlar.
Birde daha öncede sohbette konuşulmuştu kare yemek tabaklarının makineye sığıp sığmayacağı sığıyor .Henüz kullanmadım,açılışı 19 gün sonra yapacağım :)))))))

Pamuksanında söylediği gibi garantileri çok uzun yılları kapsıyor,ayrıca nezih alışveriş merkezlerinde satış yerleri.Ben sorun çıkacağını sanmıyorum umarım böyle olur.

galıba ıkıncısını alcam ama hala kafam karıstı hepsı normal hıc desenlı yok dıe ıkıncı dıyorum ama sıyhta cok hoştu ayy ne kararsızım bakalım dığer kızlar ne dıycek

sevgili gelin adayları:1hug:

rica etsem internetten alışveriş yaptığınız site isimlerini banada gönderirmisiniz özelime

hepinize sevgilerra.s.

işte tost makinem.ayrıyeten waffle ve üçgen tost plakası da var içerisinde.inşallah memnun kalırım

kızlar bazı kişiler uyku seti sormuslar.. kendi adıma cevaplıyım;
ben uyku seti almıyorum.. yorgan ve nevresim takımları yeter.almama sebebim ise; ben biraz fazla titizim bazı konularda.. uyku setinde yorganın sadece alt kısmına dugmelerle nevresim geciyo,usttte yorgan kendi kendine kalıyo ya :) işte o sebepten.yorganı 2 haftada bir yıkayamayacagıma gore tamamen nevresimsiz de kullanamam.ustu tozlanır kirlenir.sererim nevresimimi,koyarım ustune yatak ortumu.oh miss.... :))) delilikse delilik,sacmaysa sacma....... :))))))))))))))))

kızlarrrr cmt günü yatak örtüsü aldım ben şuan resmini koyamadım daha sonra koyucam inşallah...evkur mağazası hangi şehirlerde var bilmiyorum ama olanlar bi gidip görsün derim benim aldığım osmanlı işiymiş gerçekten çok hoş ve yanında da istediğinz renk saten nevresim takımıyla yine istediğinz renk boncuklu oda takımı hediyesi var (boncukları o kadar güzelki öle şımbıl şımbıl değil çok kibar duruyo) yatak örtüsünün fiyatıda 870 den 650 ye düşmüş bilginize hihoyyyt (en kısa zamanda resimlerini koyucam)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMMM

KARDEŞİMİN BEBEĞİ OLUYOOO 5 HAFTALIK HAMİLE 2 YILDIR BEBEKLERİ OLMUYODUU

AĞLICAM YAA ALLAH IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUNN

O DA BURAYA ÜYE

ALLAH IM KİMSEYİ ÇOCUKSUZ BIRAKMASIN

HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUZZZ

arkadaşım çok sevindim
Allah isteyen herkeze evlat sahibi olmayı nasip etsin
inşaallah hayırlı bir evlat olur, sağlıklı olur..

mutluluğunuz hiç bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…