Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bunlarda aldığım penye pijamalarım :) bunlardanda alayım biriktireyim dedim..gerekli sonuçda :)

bende böle pijama iççamaşırı vs çok aldım.değişik gördümmü dayanamıyorum.:jeyyar: hepsi çok güzelmiş cnm.bende çeyizlerimi topladığım öbür eve gidicem bugünlerde kısmetse. fotoları çeker paylaşırım sizlerle.:1hug:

ayy tobıcım saatıne bayıldım :asigim:
babacıgının ellerıne saglık ne guzel yapmıs masallah
gule gule kullan tatlımŞeniz

SAOL CNM BENİM BANA HEDİYE OLARAK YAPTIĞI Bİ ÇOK ŞEY VAR KOYARIM YAVAŞ YAVAŞŞeniz EN BÜYÜK ZEVKİ BU TARZ ŞEYLERLE UĞRAŞMAK

Tobicim oh ne güzel gelen misafirlerde yaşadı,large lardan birini bana ayırıver.:)))))
Babanın yaptığı saatte muhteşem

Nisan yağmuru,kahvaltılığın çok hoş cnm güle güle kullan.Dantelle aram iyi olmadığı için affına sığınarak yorum yapmayacağım.

Songacım evet 1.de güzel sondakide.Birinci sade, diğeri daha şıngırdak.Ama örtüyü alırken yatak odanızdaki renkleri yatak oda tk,halı ve perdeyide hesap edin ltf sırıtmasın.Benim çeyizimdekiler uymadı mesala turuncu kahveli vardı.Şimdi yatak odası tk beyaz,halılar beyaz üzerine kırmızı siyah desenli.Perdelerde aynı cnm.Yatak örtümü geçen hafta perdelerle birlikte brillant a yaptırdım 250 ytl ye falan geldi tavsiye ederim cnm

saol cnm benimmm :1hug:

ayy cnm bayıldıımmmmmmmmmmmmmm ben bunlara yaaa..
fıyatlarını ögrenırsen bı bana haber et özleden ayyy yaaa cok hosuma gıttı vallaaa fıyatı uygunsa hemen alıcammmhihoyyyt

anaaaaaa
çok pahalı bunlar

selena-2 olen 838 ytl
en uygunu yine taçın ki kızlarCADIARZU

normaldir canım bende sevmem danteli ama annem işte.bide kayınvalidemde çok seviyo.bişi diyemiyorum bende.kndlerine bıraktım.ne derlerse o yani.kıramıyorum onları.kahvaltı takımımı sevglimn kuzeniyle aynı aldık. amaç: ileride 6kişiden fazla olursak o bana yada ben ona beraber kullanabilelim 12 kişilk yapabilelim.kaydirigubbakcemile3 inş şimdiki gibi güsel anlaşırızda,hayallerimizi gerçekleştirebilirz.:asigim:

Nisanyağmuru çok iyi anlıyorum cnm seni,benim annemde bu hafta sonu memlekete çeyizleri almaya gidecek bir ton dantel var hiçbirini kullanmayacağım biliyor.Napalım gönlü kırılmasın dedim.

Umarım huzurla kullanırız hepimiz cicilerimizi cnm

ayyy resme bakıp tam benlikk derken anaa bir baktım altında yazmışsın:roflol:
evettt bencede tam benlik bayılırım sofralarda bu tarz detalara...a.s
aşkıma notlar falada yazarımm:asigim: ayyy almalıyım en acilindennnnn:sm_cool:

tobı cnm hepsı harıka el emeğı hepsı cok guzel ı gunlerde kullan ınş
nısanyağmuru cok guzelmış ozellıkle ığne oyaları bende cok fazla dantel var annenın senın emeklerıne sağlık ı gunlerde kullan hepsını

çok saolun hepiniz.allah hepimize mutlu yuvamızda ii günlerde huzurla kullanmak nasip etsin inş...

bakırköye en yakın paşabahçe mağzası arıyorum .bilgisi olan arkadaşlar,paşabahçe ürünlerini satan değil,gerçek mağazası adresi bilenler...

kızlar kız kardeşim bundan ördüüü banaaa.... poşetlikk dün akşam bitti...
ama foto makinasını kuzenime vermiştim akşam getirecek çekip eklerimm...

anam anam ne sevimlisin sen öyle bende yaptırıyım valla anneme bundan çok şirin ii fikir
ii günlerde kullan hayatıma.s.

Ayyyyyyyyy çok tatlı geçen yıl örecektim bundan bende,nasip olmamıştı.Öreyim bari görünce gaza geldim.

İyi ki hatırlattın burcucum yoksa alacaktım şu bebekli yada palyaçolu poşetliklerden.

Ayyyyyyyyy çok tatlı geçen yıl örecektim bundan bende,nasip olmamıştı.Öreyim bari görünce gaza geldim.

İyi ki hatırlattın burcucum yoksa alacaktım şu bebekli yada palyaçolu poşetliklerden.

canikom onları bende gördüm ama herkesin evinde var onlardan artık cazibesi kalmadıı..
sonra nette bunu görünce çokk sevimli geldi bana. çokda kolaymış kardeşim 2 günde yaptı ki çalışıyor sadece akşamları .oturup yapan bir günde bitirir... :1hug: sonra poşetleri oraya tık buraya tık sevmiyorum ben iyi olacak yani a.s.

ay burcuuuuuuuu , bu ne güzel bir poşetlik böyle:asigim:
çok güzel bayıldımkaydirigubbakcemile5
ben de yaptırıcam galiba,neden benim böyle bir kızkardeşim yok ayol

ay burcuuuuuuuu , bu ne güzel bir poşetlik böyle:asigim:
çok güzel bayıldımkaydirigubbakcemile5
ben de yaptırıcam galiba,neden benim böyle bir kızkardeşim yok ayol

ayyy inan duygu duysa der ki hemen onada yapayımm :1hug:

öyle yardımsever biri... :1rolleyes:

varya benim çeyizin yarısını o yaptı desem yeridir. hem el emeği olanlara hem maddi olanlara katkısı çokkk büyük... ben onun hakkını nasıl ödiycem yaa:çok üzgünüm: sanki abla o...
senin beğenmenede çokk sevindim tatlımmmmŞeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…