kızlar bunlarda aldığım penye pijamalarım :) bunlardanda alayım biriktireyim dedim..gerekli sonuçda :)
ayy tobıcım saatıne bayıldım :asigim:
babacıgının ellerıne saglık ne guzel yapmıs masallah
gule gule kullan tatlımŞeniz
Tobicim oh ne güzel gelen misafirlerde yaşadı,large lardan birini bana ayırıver.:)))))
Babanın yaptığı saatte muhteşem
Nisan yağmuru,kahvaltılığın çok hoş cnm güle güle kullan.Dantelle aram iyi olmadığı için affına sığınarak yorum yapmayacağım.
Songacım evet 1.de güzel sondakide.Birinci sade, diğeri daha şıngırdak.Ama örtüyü alırken yatak odanızdaki renkleri yatak oda tk,halı ve perdeyide hesap edin ltf sırıtmasın.Benim çeyizimdekiler uymadı mesala turuncu kahveli vardı.Şimdi yatak odası tk beyaz,halılar beyaz üzerine kırmızı siyah desenli.Perdelerde aynı cnm.Yatak örtümü geçen hafta perdelerle birlikte brillant a yaptırdım 250 ytl ye falan geldi tavsiye ederim cnm
ayy cnm bayıldıımmmmmmmmmmmmmm ben bunlara yaaa..
fıyatlarını ögrenırsen bı bana haber et özleden ayyy yaaa cok hosuma gıttı vallaaa fıyatı uygunsa hemen alıcammmhihoyyyt
Tobicim oh ne güzel gelen misafirlerde yaşadı,large lardan birini bana ayırıver.:)))))
Babanın yaptığı saatte muhteşem
Nisan yağmuru,kahvaltılığın çok hoş cnm güle güle kullan.Dantelle aram iyi olmadığı için affına sığınarak yorum yapmayacağım.
Songacım evet 1.de güzel sondakide.Birinci sade, diğeri daha şıngırdak.Ama örtüyü alırken yatak odanızdaki renkleri yatak oda tk,halı ve perdeyide hesap edin ltf sırıtmasın.Benim çeyizimdekiler uymadı mesala turuncu kahveli vardı.Şimdi yatak odası tk beyaz,halılar beyaz üzerine kırmızı siyah desenli.Perdelerde aynı cnm.Yatak örtümü geçen hafta perdelerle birlikte brillant a yaptırdım 250 ytl ye falan geldi tavsiye ederim cnm
kızlar bunlar minik çiçekli mandal...kahvaltı veyaz işirn sofralarda çeteye tutturmak için aldım
burcu özge tam senlik..hani bahsetmiştimde sende ayrıntılı foto koy demiştin ya işde bunlar :))) paşabahçeden aldım 10 ytl
tobı cnm hepsı harıka el emeğı hepsı cok guzel ı gunlerde kullan ınş
nısanyağmuru cok guzelmış ozellıkle ığne oyaları bende cok fazla dantel var annenın senın emeklerıne sağlık ı gunlerde kullan hepsını
kızlar kız kardeşim bundan ördüüü banaaa.... poşetlikk dün akşam bitti...
ama foto makinasını kuzenime vermiştim akşam getirecek çekip eklerimm...
anam anam ne sevimlisin sen öyle bende yaptırıyım valla anneme bundan çok şirin ii fikir
ii günlerde kullan hayatıma.s.
Ayyyyyyyyy çok tatlı geçen yıl örecektim bundan bende,nasip olmamıştı.Öreyim bari görünce gaza geldim.
İyi ki hatırlattın burcucum yoksa alacaktım şu bebekli yada palyaçolu poşetliklerden.
ay burcuuuuuuuu , bu ne güzel bir poşetlik böyle:asigim:
çok güzel bayıldımkaydirigubbakcemile5
ben de yaptırıcam galiba,neden benim böyle bir kızkardeşim yok ayol
ayy bende istiyorum :))
benim kardeşim tembel yapamaz da anneme göstereyim yapsın hemen:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?