Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mınıetek hayrlı olsun cnm ınş sağlıklı dunyaya gelmeyıde rabbım nasıp eyler

kızlar çok tşk ederim allah herkesın ne dileği vasa gerçekleştırsın ınsallah

yanlız canım bu kampanya ürünlerinde bide dandik bi telefon hediye ediyolar ben nişanlımla gitmiştim teli verdiler hediye die aldım bende faturayı inceleyememiştim acelemiz vardı nişanlım daha çıkmadan bu ne ya dedim teli hediye diye bize 102 tl ye satmışlar kadın var bitane görevli hayır o hediye o sadece orda görünüyo indirimi fiyatlar üstünde yapılıyo dedi tek tek hesapladık ayak üstü kazıklanıcaktık müdüriyete şikayet ettik aklınızda olsun iyice kontrol yapın evkurdan bişi alınca:1closedeyes:

bende sana katılıyorum arkadaşım.uyku seti almayı düşünmüyorum.yalız 2 tane yatak örtüsü alayım diyorum.sizler kaç tane yatak örtüsü aldınız

bende sana katılıyorum arkadaşım.uyku seti almayı düşünmüyorum.yalız 2 tane yatak örtüsü alayım diyorum.sizler kaç tane yatak örtüsü aldınız

cnm ya benımde yatak örtusu almam lazım..ben bı tane aldım gunluk yatak örtusu bıde özel gunler ıcın bı tane daha alıcam yeterlı..
ama suan yatak örtusu arastırıom fazla para vermek ıstemıorum yanı dusun 600-700 dıolar sınır oluyorum o kadar verılmez bence..
400 felan uygun yanı...400 lük bısey görursen haberım olsun cnmm..krem tarzda ıstıyorummm..:1rolleyes:

Minilyacım bende o rakamları duyunca çok şaşırıyorum,size bir ipucu vereyim yatak odası perdelerinin fon kumaşından yatak örtüsü diktirin çok güzel vede fiyat olarak çok uygun oluyor.Ben öyle yaptım 250 ytl ye mal oldu.Bilgilerinize

canımm senin adına çok sevindimmmmŞeniz

demek sonunda teyze oluyorsunnn:sm_cool:

allah bizede göstersin o günleri ayy ben kardeşimin bebişi olduğunu hayal bile edemiyorum yaa... süper olmalı... allah analı babalı büyütsün tatlım... Şeniz

kızlar bunlarda aldığım penye pijamalarım :) bunlardanda alayım biriktireyim dedim..gerekli sonuçda :)

evet haklısın canım bende bu ay alıcam 2 tanee a.s
kesinlikle diğerlerini alıp alıpp sonra eski şeylerle mi yatıcazzŞeniz
ee her zamanda cıbıl gecelikler olmazz

Minietekcim mutluluğunu taaaaaaaa buralardan hissediyoruz tebrik ederim.
Sağlıcakla dünyaya gelmesi dileğimle bebişinizin.
Sevgiler

Ayyyy tobicim sen evde sık sık pijama partisi vercen anlaşılan.Bizde gelcez o zaman bananesi ((((

Şaka bir yana cicilerini mutlulukla kullan cnm.

cnm şimdiden hayırlı olsun diyorum inş çok gzl bi hamilelik geçirir ablan:CüvCüv:

Songacım brillant markalılar çok güzel.Ben yakınende gördüm cnm.Krem renkliler aynen gelinlik gibi :)))))

Ayyyy tobicim sen evde sık sık pijama partisi vercen anlaşılan.Bizde gelcez o zaman bananesi ((((

Şaka bir yana cicilerini mutlulukla kullan cnm.

saol cnm gelin valla toplanıp giyinelim oturalım ohhhihoyyyt

ben misafir içinde aldım mesela ama onları annem kaldırmış çıkaramadım..onlar large beden 2 erkek 3 bayan aldım..böyle kalma planı olmayıp gelen falan olursa vermek için kayınvalidemlere vs vs:dance:

mısracım bende brillantları daha çok beğendim.özellikle en sondaki.hatta burdanda bir arkadaş ondan almıştı.bir de en baştaki taç ınkide hoşuma gitti.diyorum ki bir tane krem alayım bir tanede siyahlı alayım.acaba fuzuli mi olur 2 ane yatak örtüsü

bunlardan bende istiyorum nerde satılıyo yaaaaa:1shok:

kızlar bunu babam yaptı tamamen herşeyini..çatısı şu dr ların boğazlarımıza baktığı çubuklar varya ondan..evime hatıra saat

ayy tobıcım saatıne bayıldım :asigim:
babacıgının ellerıne saglık ne guzel yapmıs masallah
gule gule kullan tatlımŞeniz

nnisanyagmuru annenınde senınde ellerıne saglık canım
nekadar emek vermıssınız cok guzel hepsıde:)

çok güzel görünüyorlar çiçek çiçek

ayy cnm bayıldıımmmmmmmmmmmmmm ben bunlara yaaa..
fıyatlarını ögrenırsen bı bana haber et özleden ayyy yaaa cok hosuma gıttı vallaaa fıyatı uygunsa hemen alıcammmhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…