- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sevgili gelin adayları:1hug:
rica etsem internetten alışveriş yaptığınız site isimlerini banada gönderirmisiniz özelime
hepinize sevgilerra.s.
sıyah ve bu rengını gordum cnm ama özloş kardesıne gold rengını almış markası hisar 400 kusur ama suan tam fıyat yok cunku kampanyadakını cıkarmadın satıcı yenısı gelcek
darkangel hepsını ı gunlerde kullan cnm baya uygunmuş bızm burdada 5 katlı evkur var hıc gırmedım daha bı bakayım baska neler varhihoyyyt bızım burda kapalı bı cadde var hem uygun hemde her marka kolayca bulabılıyon esenlerde davutpasa caddesınde bılen var mı
kızlar bazı kişiler uyku seti sormuslar.. kendi adıma cevaplıyım;
ben uyku seti almıyorum.. yorgan ve nevresim takımları yeter.almama sebebim ise; ben biraz fazla titizim bazı konularda.. uyku setinde yorganın sadece alt kısmına dugmelerle nevresim geciyo,usttte yorgan kendi kendine kalıyo ya :) işte o sebepten.yorganı 2 haftada bir yıkayamayacagıma gore tamamen nevresimsiz de kullanamam.ustu tozlanır kirlenir.sererim nevresimimi,koyarım ustune yatak ortumu.oh miss.... :))) delilikse delilik,sacmaysa sacma....... :))))))))))))))))
bende sana katılıyorum arkadaşım.uyku seti almayı düşünmüyorum.yalız 2 tane yatak örtüsü alayım diyorum.sizler kaç tane yatak örtüsü aldınız
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMMM
KARDEŞİMİN BEBEĞİ OLUYOOO 5 HAFTALIK HAMİLE 2 YILDIR BEBEKLERİ OLMUYODUU
AĞLICAM YAA ALLAH IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUNN
O DA BURAYA ÜYE
ALLAH IM KİMSEYİ ÇOCUKSUZ BIRAKMASIN
HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUZZZ
kızlar bunlarda aldığım penye pijamalarım :) bunlardanda alayım biriktireyim dedim..gerekli sonuçda :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMMM
KARDEŞİMİN BEBEĞİ OLUYOOO 5 HAFTALIK HAMİLE 2 YILDIR BEBEKLERİ OLMUYODUU
AĞLICAM YAA ALLAH IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUNN
O DA BURAYA ÜYE
ALLAH IM KİMSEYİ ÇOCUKSUZ BIRAKMASIN
HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUZZZ
Ayyyy tobicim sen evde sık sık pijama partisi vercen anlaşılan.Bizde gelcez o zaman bananesi((((
Şaka bir yana cicilerini mutlulukla kullan cnm.
Bu nevresim takımları günlük kullanım için çok hoşuma gitti.Ama benim nevresim takımı limitim doldu.Annem bir tane daha nevresim alırsan ihtiyacı olan birine vereceğim dediAma şöyle birşeyde var aldığım nevresim takımları hem kaliteli hemde çok güzeller ben onlara günlük kullanım için kıyamam ( Bahanemde hazır naniknanik )
Bu nevresimler Aran Home 33 TL acaba aranızda bu marka nevresim alan veya kullanan varmı.
( Ben pek duymadımda )
kızlar bunu babam yaptıtamamen herşeyini..çatısı şu dr ların boğazlarımıza baktığı çubuklar varya ondan..evime hatıra saat
kızlar bunlar minik çiçekli mandal...kahvaltı veyaz işirn sofralarda çeteye tutturmak için aldım
burcu özge tam senlik..hani bahsetmiştimde sende ayrıntılı foto koy demiştin ya işde bunlar :))) paşabahçeden aldım 10 ytl
valla güzelim bende bir tane krem bir tanede siyah istiyorum.şuanda homesweet home da siyah çok şekil bi yatak örtüsü var.sitesinegirersen görürsün.o çok hoşuma gidiyo yalnız fiyatını bilmiyorum.birde şunları beğendim ama hala hangisinden alacağıma karar veremedim ne yazıkkibelki sanada yardımcı olur
markası taç
markası pınar home
pınar home
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?