ya kızlar işyerimde yasaklamışlar kk yıarada girmeye çalışıyorum sağdan soldan..ne kadar güzel şeyler almışsınız..güle güle kullanın hepiniz
evet cnm ta kendisikaydirigubbakcemile2
Bence al ..
Benden başka kimse de birşey demedi ya neyse :dilcikar:
Bende fıstık yeşilini istedim eve gittim bi baktım beyaz
Gidip değiştirmeye üşendim ama yeşili çok güzel duruyo :lepi:
Bende şimdi guguldan baktım -tatlicadiarzu-ya bide bişey sorucam biraz cahilce olucak ama çırpıcı ile mikser aynı mı? bi yerde bi satıcı iddia etti aynı değil diye? bu arzumun çırpıcısını alınca mikser almama gerek kalmıcak dimi:uhm:
Bende şimdi guguldan baktım -tatlicadiarzu-
Çırpıcı elde olan mikser elektirikli olan aynı şey yani canım :roflol:
markasını ve modelini biliyorsan tekstil mağazalarında bulabilirsin yerimseniben
ya da internetten al; bence piyasa fiyatlarından cok daha uygun oluyor
bence çok guzel fiyatı da çok uygunmuş.kacırma derim.
Benimki de öyle diyo ama olmuyo ben hiçbirşeyin abartılısını almıyorum...a.s.saol canımm. yeter diyosun yani bu sana. ya varya oraya buraya okadar çok para gidiyo ki çeyiz işine. nişanlımda yeter artık alma diyo sanki almadanda oluoda:mymeka:
a.s.baharatlıklarım (pul biberi, kekik, nane, karabiber) ve (tuzluk)
Benimki de öyle diyo ama olmuyo ben hiçbirşeyin abartılısını almıyorum...
Gerekenleri almak yeter ...
Ay biz onlardan daha fazla uğraşıyoruz valla incik boncuk hiç bitmiyor ki kafamçokkarıştı
Niltol cum oturma odandan ve mutfağından bile belli evinin zevkle döşendiği,ayrıca birilerinin beğenmemesi çok önemli değil,neticede herkesin yaşam tarzı ...vs farklı.Önemli olan senin huzurla oturman ...Ben kesinlikle bekliyorum güzel evinin resimlerini.Lütfennnnnnnnnn koyyyyyyyy:))))))
kız 30 ytlmi kredi kartına borcundelikafadulden
benim bu ay 336 gelmiş..daha bide elden taksitlerim var..ama kararlıyım harcamıcam artık:1rolleyes:
canım baharatlıklarının markasını sölicektın bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?