Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet cnm ta kendisikaydirigubbakcemile2

Bence al ..
Benden başka kimse de birşey demedi ya neyse :dilcikar:
Bende fıstık yeşilini istedim eve gittim bi baktım beyaz
Gidip değiştirmeye üşendim ama yeşili çok güzel duruyo :lepi:

ya bide bişey sorucam biraz cahilce olucak ama çırpıcı ile mikser aynı mı? bi yerde bi satıcı iddia etti aynı değil diye? bu arzumun çırpıcısını alınca mikser almama gerek kalmıcak dimi:uhm:

Bence al ..
Benden başka kimse de birşey demedi ya neyse :dilcikar:
Bende fıstık yeşilini istedim eve gittim bi baktım beyaz
Gidip değiştirmeye üşendim ama yeşili çok güzel duruyo :lepi:

benim çaycım mor bunuda mor alayımda takım olsunnkaydirigubbakcemile5

ya bide bişey sorucam biraz cahilce olucak ama çırpıcı ile mikser aynı mı? bi yerde bi satıcı iddia etti aynı değil diye? bu arzumun çırpıcısını alınca mikser almama gerek kalmıcak dimi:uhm:
Bende şimdi guguldan baktım -tatlicadiarzu-
Çırpıcı elde olan mikser elektirikli olan aynı şey yani canım :roflol:

Bende şimdi guguldan baktım -tatlicadiarzu-
Çırpıcı elde olan mikser elektirikli olan aynı şey yani canım :roflol:

a.s.saol canımm. yeter diyosun yani bu sana. ya varya oraya buraya okadar çok para gidiyo ki çeyiz işine. nişanlımda yeter artık alma diyo sanki almadanda oluoda:mymeka:

markasını ve modelini biliyorsan tekstil mağazalarında bulabilirsin yerimseniben

ya da internetten al; bence piyasa fiyatlarından cok daha uygun oluyor

markası özdilek bana en yakın olan mağazaya baktım iletişim bilgilerinden :S ankara yolu üzerinde varmış :S off kim gtçek oraya bi bunun için :s internette bunu gördüğüm sitede satışıda yapılmıyo üstelik:S başka sitelerde de bulamadım onu arıyom kaç saattir

Cnm illaki kendi mağazalarına gitmen gerekmiyor birçok çeyizci bu markayı satıyor.Bilgilerine

Güle güle kullan cnm çok güzelmiş,fiyatıda uygunmuş.Yeşillll çok severim :))))))

a.s.saol canımm. yeter diyosun yani bu sana. ya varya oraya buraya okadar çok para gidiyo ki çeyiz işine. nişanlımda yeter artık alma diyo sanki almadanda oluoda:mymeka:
Benimki de öyle diyo ama olmuyo ben hiçbirşeyin abartılısını almıyorum...

Gerekenleri almak yeter ...

Ay biz onlardan daha fazla uğraşıyoruz valla incik boncuk hiç bitmiyor ki kafamçokkarıştı

Benimki de öyle diyo ama olmuyo ben hiçbirşeyin abartılısını almıyorum...

Gerekenleri almak yeter ...

Ay biz onlardan daha fazla uğraşıyoruz valla incik boncuk hiç bitmiyor ki kafamçokkarıştı

sorma ya bende nasıl karıştım belli değil. ve daha yatak yorgan işine girmedimmmirmirmirmir
bide geçen gün şöyle bi mobilyalara bakalım dedik valla Allah hepimize kolaylık versin uçuyolarklava:

mısracım çok sağol beğendiğine çok sevindima.s.

kız 30 ytlmi kredi kartına borcundelikafadulden
benim bu ay 336 gelmiş..daha bide elden taksitlerim var..ama kararlıyım harcamıcam artık:1rolleyes:

kız ben önceden ödedıgım halde böle geldı bak ekstremı sölıyım sana
201,01 amway (tabı suan cıktım suan ısraıl urunlerını almıom)
78,14 avon dan parfum almıstım ceyızımeeee
77,25 ne aldım unuttum
22,72 alısverıs yapmıstım
53.70 cetınkayadan alısverıs yapmıstım
26,08 boncuklu salon takımı taksıdı
23,75 kucuk ev aletlerı tost,blender vss taksıdı

hepsını onceden ödedımde hala da 29,37 taksıt gelmıss onuda ödedım cok şükür

canım baharatlıklarının markasını sölicektın bana?

canım ya akşam baktım altında şöyle yazıyor.
Valeria fike porcelain P.R.C.
diye X İKS Mağazasından aldım ama senin bulunduğun yerde şubesi varmı bilmiyorum internette sitesi var ama düzgün değil ama şubelerine bakabilirsin yakın varsa işine yarar. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…