ara ara bakınıyorum buraya tatlı heyecanınıza ortak olan bir misaifr olarak..bu blendır setını almıstım ben de ceyızme pratık gelmıstı az yer kaplaması hos..ben duvara monte etmedım acıkcası cok hosuma gıtmedı o seklı bır de ne kadar saglıklı durur bılemem cunku alt aparatı en azından motornu tasıyacak kadar saglam degıl bence ama mutfagn bır kösesınde derlı toplu durması acısından kullanıslı dıyebılırım..cırpıcısı cok guclu degıl bır de cok sıcrattıryor..ama blendır yanı parcalama aletı guzel kı ben delı gıbı kullanırım masallahı var saat gibi..ancak haznesı plastık oldugu ıcın uzun yıkamalar ve kullanımlar sonucu cızıkler olustu bu da bence ayrı bi sorun.motor gucu guzel ama..benım tavsyem annemın kullandıgı valla yıllardır sasmıyor..tefalın rondosu..tek alet ama masallh gucune hem de cam hazne olması ayrı bır avantaj..sımdıkı aklım olsa rondo alırdm herhalde ama ben fakırın setını almıstm tost makınası falan da guzel..saglam marka en azndan ama sen bılırsn tabı kullancak olan sensın ama bu da az para degıl soncta tefalı de dusun derm ben..
bende aynı şekilde ayıcıklı penye pijamalar seviyorum alıp biriktireyim dedim
bence sen artık o tarzlardan almasan dedi kızlar dala geçtilerdelikafadulden
kızlar arzum saprona max demiştim ya hani blender doğrayıcı çırpıcı bi arada 129 ytl
sizce nasılıdır ? daha iyi bişeymi alsam yoksa bu bir süre idare edermi?
Geçen hafta aldım dediğin ürünü ..
İnceledim hoşuma gitti...
Sadece küçük robotu 100 ytl ye anneme almıştım..
Bunda püre yapan parça ve bi parça daha var çırpıcı 129 du galiba bende öyle birşeye aldım...
Bence hepsini ayrı ayrı alacağına bu çok iyi :1hug:
Evet canım doğruyorcanım çok sağol tesekkür etme butonuda aktif değilkişakkıdı
bide bu ürün dilimleme yapabiliomu mesela salatayı yuvarlak yuvarlak. eğer yapıosa tadından yenmezzhihoyyyt
uğur böcüğüm ocağım ankastre. Arçeliğin sitesinden Ankastre Ürünlerin içinde Ankastre ocaklar var oradan gazlı olanlara bakarsan benim ki OG 760 EI modeli olan fiyatıda uygun 455.00TL, yanlız herşeyi güzel fakat tek sıkıntı 2 tencere tam sığmıyor aslında sığıyor fakat ocak gözleri tencerelerin ortasında değil kenarlarda kalıyora.s.
kıslar yaa ben bunu çok beğendim ama internetten alışveriş yapmaya güvenemiyorum of nerden bulcam ben bunu
kıslar yaa ben bunu çok beğendim ama internetten alışveriş yapmaya güvenemiyorum of nerden bulcam ben bunu
Evet canım doğruyor
Bi parçası var yuvarlak bi parça...
Zaten ürünübakmaya gittiğinde göstersinler kılavuzunda var hepsi :lepi:
Bu dimi dediğin ? Yanlışlık olmasın da kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?