Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Niltol cum oturma odandan ve mutfağından bile belli evinin zevkle döşendiği,ayrıca birilerinin beğenmemesi çok önemli değil,neticede herkesin yaşam tarzı ...vs farklı.Önemli olan senin huzurla oturman ...Ben kesinlikle bekliyorum güzel evinin resimlerini.Lütfennnnnnnnnn koyyyyyyyy:))))))

Mavibonbon cum yüzüğün çok güzel ,iyi günlerde kullan.Bende senin gibi renk hastasıyım :))))))

ya bu sıçratma olayına bende uyuz oluyorum.sadece bunun için geçerli değil sanırım el blendırlarının hepsi öyle.anneme geçen anneler gününde arzumun setini aldım.bişiy çırparken acaip sıçratıyor beni deli ediyor.en iyisi ağzı kapalı hani üzerinden sadece azbir yeri açılan karıştırma kaplarında bişiyleri çırpmak.mutfağı mahfetmiştim bir gün bişiy çırpacağım diye.bunlar bayağı tarz duruyor ya.ondan beğendim.

kızlar merhaba
giremedim birkaç gündür. amma çok yazmışsınız gözüm döndü oku oku:1shok:
harika şeyler almışsınız yine. o kepçe takımına bittim ne kadar şeker duruyo. hepiniz herşeyi güle güle kullanın işallah. sizden görüp bende unuttuklarımı toparlamaya çalışıyorum burdan görüp aldığım o limon sıkacağını kullandıkça aklıma siz geleceksiniz iyiki varsınız :1hug:

bende aynı şekilde ayıcıklı penye pijamalar seviyorum alıp biriktireyim dedim
bence sen artık o tarzlardan almasan dedi kızlar dala geçtiler
delikafadulden

sen bakma cnm onlara.tamam fantazi gecelşiklerde lazım ama hep öylede giyilcek hali yok..adamlar bıkar yahu:roflol: sen al al ee bunun kışıda var dimiyerimseniben

uğur böcüğüm ocağım ankastre. Arçeliğin sitesinden Ankastre Ürünlerin içinde Ankastre ocaklar var oradan gazlı olanlara bakarsan benim ki OG 760 EI modeli olan fiyatıda uygun 455.00TL, yanlız herşeyi güzel fakat tek sıkıntı 2 tencere tam sığmıyor aslında sığıyor fakat ocak gözleri tencerelerin ortasında değil kenarlarda kalıyora.s.

kızlar arzum saprona max demiştim ya hani blender doğrayıcı çırpıcı bi arada 129 ytl
sizce nasılıdır ? daha iyi bişeymi alsam yoksa bu bir süre idare edermi?

kızlar arzum saprona max demiştim ya hani blender doğrayıcı çırpıcı bi arada 129 ytl
sizce nasılıdır ? daha iyi bişeymi alsam yoksa bu bir süre idare edermi?

Geçen hafta aldım dediğin ürünü ..
İnceledim hoşuma gitti...
Sadece küçük robotu 100 ytl ye anneme almıştım..
Bunda püre yapan parça ve bi parça daha var çırpıcı 129 du galiba bende öyle birşeye aldım...
Bence hepsini ayrı ayrı alacağına bu çok iyi :1hug:

canım çok sağol tesekkür etme butonuda aktif değilkişakkıdı
bide bu ürün dilimleme yapabiliomu mesela salatayı yuvarlak yuvarlak. eğer yapıosa tadından yenmezzhihoyyyt

canım çok sağol tesekkür etme butonuda aktif değilkişakkıdı
bide bu ürün dilimleme yapabiliomu mesela salatayı yuvarlak yuvarlak. eğer yapıosa tadından yenmezzhihoyyyt
Evet canım doğruyor

Bi parçası var yuvarlak bi parça...
Zaten ürünübakmaya gittiğinde göstersinler kılavuzunda var hepsi :lepi:
Bu dimi dediğin ? Yanlışlık olmasın da kaydirigubbakcemile3

ya kızlar işyerimde yasaklamışlar kk yı arada girmeye çalışıyorum sağdan soldan..ne kadar güzel şeyler almışsınız..güle güle kullanın hepiniz

saol cnm
alırken artık sorarrım bıraz genısı var mı dıe yerimseniben

muratoslem cnm ıletısım bılgılerın sana yakın olan bı yer vardır belkı baktın mı markası ne

canım ben de bu bornoz takımını begenmiştim netten alıcaktım senin gibi. annem o ara gitmiş almıs baska bi takım sarevin.

kıslar yaa ben bunu çok beğendim ama internetten alışveriş yapmaya güvenemiyorum of nerden bulcam ben bunu

markasını ve modelini biliyorsan tekstil mağazalarında bulabilirsin yerimseniben

ya da internetten al; bence piyasa fiyatlarından cok daha uygun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…