Kocaman 1 milyoncu dükkanları oluyor ya onlara benzer bi yer daha almadım alıcam hafta sonu gidip gördüm ok güzeller ayrıa kristal taşlılarıda var onlarda 100 TL :s
bende dolaşayım şu bir milyoncuları :))
renk değişenlerini koçtaşta görmüştüm çok beğenmiştim ama tabi alamam onu :))
kızlar bunlarda aldığım penye pijamalarım :) bunlardanda alayım biriktireyim dedim..gerekli sonuçda :)
arkadaşlar bu foruma bayıldım. evlilik hazırlığının tatlı heyecanını ne kadar da güzel yansıtıyor.
umarım yeni yüzüğümün resmini eklemeyi başarırım. ben rengarenk takılardan ve eşyalardan hoşlanıyorum. belki bazılarınıza bu yüzük çok abartılı gelebilir ama ben bayıldım. taşları düşebilir paranoyası ile gönlümce parmağıma takıp gezemiyorum. bu da yüzüğümü zorunlu olarak kullanılmayı bekleyen çeyizlerimden biri yaptı. :1no2:
yüzük taşlarının sabit kalması, yerinden çıkıp düşmemesi için bir yöntem biliyor musunuz ? a.s.
home store daki siyah yatak örtüsüne bende bayıldım
selamlar herkese gene ben gene soru :))
öncelikle aldığınız herzşey hayırlı olsun tekrardan, bakarken içim gidiyo :) yemekteyizden bahsedilmiş bol bolda bende yemekteyizde sahra hanımın evindeki çatal kaşık takımını çok beğenmiştim.. hani sapları şeffaf, cam gibi kristal gibi duruyordu :) o tarz birşey gören varmı, nettede aradım az biraz gezerkende bakındım ama hiç öyle birşey görmedim, sizler daha çok gezdiğiniz daha çok bildiğiniz için belki dikkatinizi çekmiştir dedim :)
AAAAAAAAAAAA çok ayıp ama o avize 70 liramı?Biz günlerce aramıştık 120 ye aldık diyede göbek atmıştık:)))))
niltol kavanozların çok güzel.
cam kavanoz mutfak için en güzeli zaten için -de olanı görüyorsun
hem böyle daha da şık duruyorlar rengarenk..
biz de cam kavanoz kullanıyoruz, porselenden daha çok güzel buluyorum açıkçası..
baharatlıkların da çok güzel, çok sade
zevkimiz çok uyuyormuş!
kahvaltılılarına da bayıldım, çok kullanışlı onlar da di mi?
güle güle kullan canım.
evinin tüm fotoğraflarını yüklesene sen aslında olmaz mı??:Saruboceq:a.s.
nılton cnm mutfağın çok seker hele baharatlıklar harıka bendede 3lü olarak o beyaz porselen olanlardan var gule gule kullan
uğur böcüğü, canım teşekkür ederim sen ceyiz bakanı olaraktan beğendiysen iş bitmiştir.
Sağola.s.
noble lıfe kahvaltı takımının aynısını bende aldım ama ben 125 ytl ye aldım caydanlıgını daha almadım ama guzelmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?