Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kocaman 1 milyoncu dükkanları oluyor ya onlara benzer bi yer daha almadım alıcam hafta sonu gidip gördüm ok güzeller ayrıa kristal taşlılarıda var onlarda 100 TL :s

bende dolaşayım şu bir milyoncuları :))

renk değişenlerini koçtaşta görmüştüm çok beğenmiştim ama tabi alamam onu :))

niltol kavanozların çok güzel.
cam kavanoz mutfak için en güzeli zaten için -de olanı görüyorsun
hem böyle daha da şık duruyorlar rengarenk..
biz de cam kavanoz kullanıyoruz, porselenden daha çok güzel buluyorum açıkçası..

baharatlıkların da çok güzel, çok sade

zevkimiz çok uyuyormuş!
kahvaltılılarına da bayıldım, çok kullanışlı onlar da di mi?

güle güle kullan canım.

evinin tüm fotoğraflarını yüklesene sen aslında olmaz mı??:Saruboceq:a.s.

AAAAAAAAAAAA çok ayıp ama o avize 70 liramı?Biz günlerce aramıştık 120 ye aldık diyede göbek atmıştık:)))))

kızlar bunlarda aldığım penye pijamalarım :) bunlardanda alayım biriktireyim dedim..gerekli sonuçda :)

bende aynı şekilde ayıcıklı penye pijamalar seviyorum alıp biriktireyim dedim
bence sen artık o tarzlardan almasan dedi kızlar dala geçtiler
delikafadulden

arkadaşlar bu foruma bayıldım. evlilik hazırlığının tatlı heyecanını ne kadar da güzel yansıtıyor.

umarım yeni yüzüğümün resmini eklemeyi başarırım. ben rengarenk takılardan ve eşyalardan hoşlanıyorum. belki bazılarınıza bu yüzük çok abartılı gelebilir ama ben bayıldım. taşları düşebilir paranoyası ile gönlümce parmağıma takıp gezemiyorum. bu da yüzüğümü zorunlu olarak kullanılmayı bekleyen çeyizlerimden biri yaptı.
:1no2:

yüzük taşlarının sabit kalması, yerinden çıkıp düşmemesi için bir yöntem biliyor musunuz ? a.s.

oje sür yengem öyle yapiyordu hihoyyyt hafif ve parlak bir oje..

arkadaslar evet o avizelerden büyük bir milyoncularda var bende gormustum.. fiyatları da ucuz gercekten diğer yerlere gore.

niltol'un mutfağı girince araya benim mesaj kaynadı, tekrar sorayım dedim bilen varmııı cokacimcoook

AAAAAAAAAAAA çok ayıp ama o avize 70 liramı?Biz günlerce aramıştık 120 ye aldık diyede göbek atmıştık:)))))

güle güle kullan olsun daha önce görseydim keşke bu akşam almaya gittik ama geç kalmışız biraz kapanmıştı mağaza :) başka birgüne kaldı artık

beğendiğine çok sevindim canım,
evimin resimlerini düşünüyorum koymayı, hafta sonu resimlerini çekip koyayım diye ama herkesin zevki farklı olunca kötü yorum almakdan korkuyorum...a.s.

nılton cnm mutfağın çok seker hele baharatlıklar harıka bendede 3lü olarak o beyaz porselen olanlardan var gule gule kullan

Ya kızlar ben bir kaç büyük eşyamı aldım küçükler hep duruyo acaba geçmi kalıyorum ya bilmiyomki hiçte hemen alasım yok inş. ilerde çok sıkışmam :S

noble lıfe kahvaltı takımının aynısını bende aldım ama ben 125 ytl ye aldım caydanlıgını daha almadım ama guzelmış

noble lıfe kahvaltı takımının aynısını bende aldım ama ben 125 ytl ye aldım caydanlıgını daha almadım ama guzelmış

ben aldıktan sora indirime girmiş zaten. kaynanam çok gezer öle çeyiz dükkanlarını falan o görmüş. kadın hasta oldu pahalı aldım diyekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…