Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sağol kısa dönem cnm ama insan özlüyor işte acaba evlendiğimizi görebilecekmiyim :1no2:

Üzülmee canım 5 ay hemencecik geçer :teselli: Görürsün tabi sende bizim gibi günleri saymaya başlarsın yerimseniben İçini ferah tut..Bu aradada sende eksiklerini tamamlarsın üzülmee sakınn :1hug:

betacım benim günde değil..ayy sizden özendim bende ekledim bişey ahaha..yıl yıl benim kii...gerçi kısmet Allah bilir di mi laelaelaelaelae

sağol cnm yaaa aslında uğraşacak şey bulmak zor değil ama işte canım hiçbirşey yapmak istemiyo neyse mecburen bekliycez artık senağlama

ben inan 2 haftada bir gitmiştim...gitti 2 hafta sonra gittim..sonra yemin töreni...ay çocuğu yanlız bırakmamıştım ahahha sende gidersin...yakın mı?bana yakın değildi de istanbula yakındı genede gidiyodum

sulfatcım alerciiin nasıl olduuuuuu...iyimisin?ay alerjiden dondurma bile yiyemeyen arkadaşım vardı çok fena bişi..dur dondurma dedim canım çekti yiyim barii :icecream:

oww diyarbakırda uzakmış kuzum ama uçak var dediğin gibi hemencik gidersin yemin törenine..o törende ne duygusal oliiii ama..ağla ağla mahfolmuştuk..amin kuzum Allah seven herkezi kavuştursun.

bu arada aynı şehirdeyiz kuzum....hemşoyuk hihoyyyt bol bol gez arkadaşlarınla takıl fazla düşünme

bende kaçıyorum iyi uykular kuşum sanada...bol bol dua et sevdiğine rahat geçirsin ben öyle yapmıştım..adam kendini tatilde sanıyormuş ahahah...öptüüüüüüüüüüüm

camelt ALLAH kavustursun cnm bende bekledımm zor oluyoo ama gelıncee aa ne cabuk bıttı dıyebılıyorsun nerdeee asker pekı dua etkı ıyı bı yer olsunn benım sevgılım cok cektıı

Günaydın çeyiz perileri :)
sizin için bikaç foto çektim ,hemen ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…