sende çok güzelmişsin şekerim.maşallah diyeyim de nazar değmesin
canım bu ürünler tchiboya ait..bende resim bölümüne eklemiştim...sürekli alış veriş yaptığım bir mağaza....sitesinden de alış veriş yapıyorum çok memnunum..20mandal 11.95 hihoyyytbu vazodan tepe home da görmüştüm sanırım ama mandallardan nerde var ? ve ne kadar ? çok beğendim yaaaaaaaa delikafadulden
canım bu ürünler tchiboya ait..bende resim bölümüne eklemiştim...sürekli alış veriş yaptığım bir mağaza....sitesinden de alış veriş yapıyorum çok memnunum..20mandal 11.95 hihoyyyt
kızlar napıyorsunuz huhuuuuuu..böcük burcu songa karalahana nabersiniz?(başka kişi varmı gördüklerimi yazdım)
tchibo nun sitesinden alınca kargo ücreti ne kadar oluyor ? bir de elden ödemesi varmı yani nakit. ya kitap ısmarlıyım dedim ama kapıda ödemeli bir yer bulamadım :1no2:
çıkmak için hazırlanıyorum canım.öptüm hepinizi
canım şöyle açıklayım:ürüne göre değişiyor..normal kargolar gibi tartılıp vs yollanıyor..ödemede kredi ile..bak şöyle açıklamasıda var...
TESLİMAT İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR:
Kargo ücreti ne kadardır?
Kargo ücreti sipariş ettiğiniz ürünlerin hacim ve ağırlığına bağlı olmak üzere, metreküp cinsinden, kargo şirketi tarafından hesaplanır. Ürünleri eklerken "Sepetim" sayfasından bu ücreti görebilirsiniz.
Ödeme seçenekleri nelerdir?
Tchibo.com.tr web sitesi üzerinden yaptığınız alışverişlerinizde tüm kredi kartlarıyla ödeme yapabilir; WORLD kredi kartınızla 100 TL üzerindeki alışverişlerinizde 2 taksit avantajından faydalanabilirsiniz
Siparişi teslim alırken kapıda ödeme yapabilir miyim?
Hayır, yalnızca kredi kartınızla online olarak ödeme yapabilirsiniz.
Selam kısçeler,
Çok mutluyum dün online sipariş verdiğim tchibo çiçekli mandallarım ve kalp vazom geldi hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?