Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar napıyorsunuz huhuuuuuu..böcük burcu songa karalahana nabersiniz?(başka kişi varmı gördüklerimi yazdım)

Son düzenleme:
bu vazodan tepe home da görmüştüm sanırım ama mandallardan nerde var ? ve ne kadar ? çok beğendim yaaaaaaaa delikafadulden
canım bu ürünler tchiboya ait..bende resim bölümüne eklemiştim...sürekli alış veriş yaptığım bir mağaza....sitesinden de alış veriş yapıyorum çok memnunum..20mandal 11.95 hihoyyyt

iyiyiz canım ne olsun.evlilik takvimi yaptım bende sonunda hihoyyyt 2 yıl var daha ama olsun .ne demişler: zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır :icecream:

canım bu ürünler tchiboya ait..bende resim bölümüne eklemiştim...sürekli alış veriş yaptığım bir mağaza....sitesinden de alış veriş yapıyorum çok memnunum..20mandal 11.95 hihoyyyt

tchibo nun sitesinden alınca kargo ücreti ne kadar oluyor ? bir de elden ödemesi varmı yani nakit. ya kitap ısmarlıyım dedim ama kapıda ödemeli bir yer bulamadım :1no2:

2yıl hemencik geçer canım,bak bizde seneye erteledik(..aaaaa esmy evlenicekti di mi resimleri mi varrrrrrrr ?????aaaa nerde nerde bende görücem ahahha kaydirigubbakcemile5

tchibo nun sitesinden alınca kargo ücreti ne kadar oluyor ? bir de elden ödemesi varmı yani nakit. ya kitap ısmarlıyım dedim ama kapıda ödemeli bir yer bulamadım :1no2:

canım şöyle açıklayım:ürüne göre değişiyor..normal kargolar gibi tartılıp vs yollanıyor..ödemede kredi ile..bak şöyle açıklamasıda var...
TESLİMAT İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR:

Kargo ücreti ne kadardır?
Kargo ücreti sipariş ettiğiniz ürünlerin hacim ve ağırlığına bağlı olmak üzere, metreküp cinsinden, kargo şirketi tarafından hesaplanır. Ürünleri eklerken "Sepetim" sayfasından bu ücreti görebilirsiniz.

Ödeme seçenekleri nelerdir?
Tchibo.com.tr web sitesi üzerinden yaptığınız alışverişlerinizde tüm kredi kartlarıyla ödeme yapabilir; WORLD kredi kartınızla 100 TL üzerindeki alışverişlerinizde 2 taksit avantajından faydalanabilirsiniz

Siparişi teslim alırken kapıda ödeme yapabilir miyim?
Hayır, yalnızca kredi kartınızla online olarak ödeme yapabilirsiniz.

tüh yaaaa.neyse artık cevahire falan gittiğimde alırım.yalnız o mandalların 20 tane olduğu yazmıyo.sen nerden gördün? sitesine baktımda mandal,mandal sepeti ve çekmece lambası cazibime gitti..onlardan alabilirim

resim bölümünde adını unuttuğum bir arkadaşım(kızmasın unuttum diye)ben alış veriş yaptığım için bana sormuştu..üyeliğim olduğu için soru sordum tchiboya hemen cevap geldi:)))zati pazar günüde dayanamayıp kendimede aldım ihihih 20 dene olduğunu duyunca... ve cidden iz yapmıyor..ay hemen denedim ahha

ayyyy çok güzel ürünler kestirdim gözüme ama hepsini almaya kalksam para dayanmaz.birde bu mandallar mağazasında yokmu sdece internettenmi alınıyo

yooo ben pazar günü mağazadan aldım....eski temadan olan ürünleri ya da bitmiş ürün olunca ben netten alıyorum...yoksa tchibo bir çok yerde var ankarada...istanbulda da çok şubesi var diye biliyorum....eski temaları kalmıyor mağazalarında...her ay tema yeniliyorlar ve kapış kapış didio kalmıyor..

daha önceki temalar outletlerde de oluyor canım...ben asıl gelecek temayı çok merak ediyorum....yarın satışa başlar yeni tema..tam benlik..:roflol:neyse kuşum ben biraz tıkınayım öptüm görüşürüka.s.

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız?
kıyafet çok güzelmiş ya giyene de pek yakışmış maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…