Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhaba kızlarrrr....
Betacım kimonon çok seksi
siz ekledikçe kendim almışım gibi seviniyorum :asigim:

kızlar bide bişi sorucam sizlere
bu bardak takımları çıkmış şimdi her yerde var sürahisi kadehi zırtı pırtı çok da pahalı 6 kişilikler sizce mantıklımı ya o kadar para vrmek onlara?
bardak işini napıyonuz sizler:ecrin_bebek:

bende merak ediyordum ne kadar acaba bardak takımları diye
kimse bardak takımı resmi eklememiş..
zenku sen fiyatları ne civarda biliyor musun??

bende merak ediyordum ne kadar acaba bardak takımları diye
kimse bardak takımı resmi eklememiş..
zenku sen fiyatları ne civarda biliyor musun??
canım 6 kişilik tam takım bi tane beğendim geçen 400 dedi istersen ayrı ayrı da alabiliyomuşsun

Ben geldiiiiiiiiiimmmmmmm, bugün pek az yazmışsınız oh ne güzel hihoyyyt

stüdyo resimlerinden koyarr ama gerçekten süperdii çok güzel olmuştu.
canım hayırlı olsun yerimseniben Çok güzel görünüyorsunuz Esmy de bir yastıkta kocasınlar inşallahh :jeyyar:
Ayy ne şanslısınız yaahuu :jeyyar: Canım arsimam iyi günlerde kullann Şeniz
Walla o setlerden bende almadım zaten çok pahalı gerek olmadığınıda düşünüyorum.:uhm:
Misafirler için özel kadehlerden ve bardaklardan alıcam o takımlardan yapmıcam gerek olmadığını düşünüyorum benneyaptımki
merhaba kızlarrrr....
Betacım kimonon çok seksi
siz ekledikçe kendim almışım gibi seviniyorum :asigim:

Minikimm o kimono benim değil tatlım kaydirigubbakcemile3

Evet kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sen nerelerdeydin bugün

Annanemlerdeydim yarın yardımcısı gelecekmiş gümüşlüğünü temizlemeye gittim benden başka kimseye elletmiyor kaydirigubbakcemile3 ona yardıma gittim bugün..
Sen neler yaptın bakalımm.Yeni ciciler var mı :jeyyar:

Aferin sanakaydirigubbakcemile5 Ben bugün çok iş yaptım önce nişanlımla gıda çarşısına gittik hem büyük banyoya hem ebeveyn banyosuna havluluk, tuvalet kağıtlık aldık. Mutfağa da boru, kanca, havluluk folyoluk aldık. Sonra o işine gitti ben yengemle karabağlarda tanıdık bir mobilyacıya gittim girişe portmanto yaptırcaz örneklere baktım. Bir de nihayet kahvaltı takımımı aldım hihoyyyt

Ohh ne güzell epeyce bişeyler yapmışın yinee yerimseniben Bak yavaş yavaş senin evde bitiyorr hihoyyyt Kahvaltı takımın nasıl ? Yine güzel bi takım almışındırr kesinn :jeyyar:

Evet hemşom en azından monte edilcek aksesuarları almış olduk haftaya monte edilirler. Portmanto için de gelecek hafta gelip ölçü alıp çizip fiyatı çıkarcaklar. hihoyyyt Gelecek hafta salı kayınvalidem ve görümcem gelicek şehirdışından, nişandan sonra ilk kez geliyolar, hem daha evi görmedi onlar. 1 hafta kalcaklar onlar gidene kadar bişey yapmayız herhalde. Kahvaltı takımım kütahya porselen inşallah eklicem birkaç güne aldığım şeyler hep birikti ama makineme kavuşamadım :1no2:

Hadi bakalım hayırlısı olsunn yerimseniben Yoğun bir gelecek hafta bekliyor seni desene benneyaptımki Belkim kayınvalideler gelince mobilya falanda bakarsınız belli mi olurr,anneler işi hızlandırır kaydirigubbakcemile3 Birde kesin sana ciciler getirirler hihoyyyt Bizde bakarız :jeyyar: Ben bu aralar bişe alamıyorumm çok borcum olduu Oturma odasına sehpaları alıcam para harcamamam lazım :uhm: Öf 2 aylık şöyle geçici bi iş bulsam keşkee

Mobilyalara bakmaya görümcemler gelebilir belki arkadaş gibiyiz zaten çok iyi anlaşıyoruz ama kayınvalidem karışmaz hiç sağolsun. Herşey istediğimiz gibi olsun istiyor. Cici getirirler mi diyorsun :jeyyar: Belkim büyük görümcem bana havlulalar yapmıştır yine hihoyyyt, çok hoş şeyler örüyor. Vala bu dönemde iş herkese lazım. Eksik çok, para azalıyor. Ben daha yeni yeni büyük şeyleri alıyorum bir de. Offfffffffffffff

Ben kaçayım kızlar, başım çatlıyor zaten kaç gündür. Sabah çok yazmayın emi? İllet alerjim için yarın doktora gidicem, erken kalkmam lazım.Randevum sabahın köründe Çok üzgünüm çoook

merhaba kızlar naber?
Hoşgeldin camelt yerimseniben

Getirirlerr getirirlerr :jeyyar: Hemşom demişti dersinn kaydirigubbakcemile3 Çok geçmiş olsun hemşomm dikkat et kendine iyi haberlerini bekliyorumm Şeniz

Hoşgeldin camelt yerimseniben

Getirirlerr getirirlerr :jeyyar: Hemşom demişti dersinn kaydirigubbakcemile3 Çok geçmiş olsun hemşomm dikkat et kendine iyi haberlerini bekliyorumm Şeniz

Teşekkür ederim tatlım, bakalım ne dicek doktor :uhm: Hepinize iyi geceler kızlar Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…