Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende iyiyim canım sagol, evet pek ugrayamıyordum foruma, isyeri yogundu buaralar. canım sen bu nikah defteri ve kalemi olayını naptın aldınmı?

alamadım canım, beklettiyorum. başka başka masraflar çıktı onlara kullandım kredimi :çok üzgünüm:
o konuştuğumuz siteden alacağım inaşllh.

benimde yaklaşık 11 hafta var ve aynen senin durumundayım hiç telaş yapma mutlaka yetişir

sağolun kızlarrrr valla hemencecik geçmiş bizde anlamadık. herşey çok güzel gidiyor

günaydın ceyıscıler
buketcım emegıne saglık çok harıka olmus
saol bebişim hoşgeldinn

sen baa bakma genede bı düşünkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu da benim kenarları yapılmamış masa örtüm ben yaptım zaten kaneviçe dışında başka bişeyde yapamıom ki

buketcim ellerine saglik tatlim birde beceriksizim gibilerinden bisey okudum ellerinden ayip etmissin vallah billaha

Arsimacim güle güle kullan tatlım ayakkabı ve çantan çok şık

Güveç kaplarım 12,50 TLydi indirime girmiş 7,50 TL ye aldım

nerde bunlar gülçin. güle güle kullan

bardak canavarı olarak almaya bi türlü doymadığım bardaklarım,
ayaklı iki tane olan 5,95 TL, 6tane ayaklı meşrubat bardağı 4,95 TL,
diğeri de 10 tani günlük su bardağı 2,00 TLcik :)

ben de sürekli bardak alıyodum ama artık durdumkaydirigubbakcemile3 güle güle kullan

banyom ve tuvaletim için aldığım mini çöp kovalarım renklerine bayıldım 1'er TL
mutfağımdan kullanılmak üzere alınmış plastiklerim yine 1'er YTL

o çöpkovası mor mu? -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae mor benim rengimhihoyyyt

bu da benim kenarları yapılmamış masa örtüm ben yaptım zaten kaneviçe dışında başka bişeyde yapamıom ki

vay vay vayyy buket hanımm senden hiç beklemezdim böyle şeyler, aferin:mymeka: kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnnnnnnnn çeyiz güzellerimmmmmmmmmmm bugün annem geliooo çooooooookkk mutluyummm

evlendin evleneli yeni mi görücen:1shok:

bu arada dün kocacımm elinde güllerle geldii eve tam 1 ay oldu dün:))

dün gelen cicilerim

havlumu annem kaldırmıştı çekemedim

bunlarda dün akşam aldığım ayakkabı ve çantam
kuzenimin ve kaynımın düğünü için

tam olarak üstekileri anlayamadım ama güle güle kullan düğündaşımŞeniz

doğtaş'ta bi yatak odası beğendim ay annemm çok güzeldi. Snow adı odanın ama alamıcaz o ayrı:çok üzgünüm:senağlama

burcuözge ya ben dün elbise için yorum yapmıştım çıkmamış:çok üzgünüm: bi de sana laf ettim bi daha söylüyorum o zaman.

woowww çok tropik:jeyyar:

dimples hıh en sonunda sesini duyduk yavv.bende diym bu kız evlendi artık bizi uzaktan takip ediyor.güzel gelinim özletme kendini...
ayrıca eşinin yaptığı jest çok güzel.ilk ayında hayırlı olsun ve beraberinde kocaman seneler vede boy boy yeğenler getirsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mecbur alıyorsun canım aslında mantıklı değil ama her kızın çeyizinde oluyor işte
bende merak ediyordum ne kadar acaba bardak takımları diye
kimse bardak takımı resmi eklememiş..
zenku sen fiyatları ne civarda biliyor musun??
canım ben geçen yaz paşabahçenin takımını 380 TL'ye aldım gümüş rengi işlemeler var kenarlarında :1rolleyes:
sulfatcım kahvaltı takımını iyi günlerde kullan tatlım bizlede resimerini paylaş heee:tomato:
sağol kısa dönem cnm ama insan özlüyor işte acaba evlendiğimizi görebilecekmiyim :1no2:
görürsün canım görürsün öyle bi geçiyor ki zaman sen bile şaşıracaksın -tatlicadiarzu-
Güveç kaplarım 12,50 TLydi indirime girmiş 7,50 TL ye aldım

aaa benim bardaklarımdan ama ben biraz kazık yemişim sanırım kafamçokkarıştı
banyom ve tuvaletim için aldığım mini çöp kovalarım renklerine bayıldım 1'er TL
mutfağımdan kullanılmak üzere alınmış plastiklerim yine 1'er YTL
bu plastiklerden bende aldım envai çeşit un eleği bile :roflol::roflol:ama banyoma çöp kovası koymayı düşünmüyorum gerek var mı sizce???:uhm:
en azından bunu yapabiliyorsun ben bunu da yapamıyorum ben birtek lif örebilirim onu da modelli falan değil düz örüp geçerim :roflol::roflol:güle güle kullan ellerine sağlık buket a.s.
canııım beniiim Şeniz
bende elimden gelse bulaşık süngerinin bile kırmızısını alıcam ama yokki :tomato:
kırmızısı var canım ben geçenlerde bi alışveriş merkezinde görmüştüm eğer tekrar görürsem sana mutlaka alırım kaydirigubbakcemile5
günaydınnnnnnnnnnnnnn çeyiz güzellerimmmmmmmmmmm bugün annem geliooo çooooooookkk mutluyummm
gözüüün aydıııın gamzeee:sm_cool:

hepsi çok güzel güle güle kullan canım ama en çok sabunluklarını beğendim a.s.

kırmızısı var canım ben geçenlerde bi alışveriş merkezinde görmüştüm eğer tekrar görürsem sana mutlaka alırım kaydirigubbakcemile5

:1shok: :1shok: :1shok: aaaa gerçektenmi kırmızsı war mı?
canımsım teşekkür ederim sen nerde görürsen bana yaz, buralarda bulurum o zman aranayım biraz kaydirigubbakcemile2 sevindim yafs Şeniz

ayy foto ekleme sayfası çalışmıyo yaa daha ekleyeceklerim vardı benim

glcnnn,arsima,buket canlarım cicilerinizin hepsi çk güzel.iyi günlerde kullanın inş...

aaa çok şirinler yaaa insan bunlara kül attırmaya kıyamaz yerimsenibengüle güle kullan
:1shok: :1shok: :1shok: aaaa gerçektenmi kırmızsı war mı?
canımsım teşekkür ederim sen nerde görürsen bana yaz, buralarda bulurum o zman aranayım biraz kaydirigubbakcemile2 sevindim yafs Şeniz
ne demek canım haber vermek neymiş alır yollarım önce burdan resmini görürsün sonra kendini:roflol::roflol:

bu arada dün kocacımm elinde güllerle geldii eve tam 1 ay oldu dün:))

ayy çok romantik benimki de düşünür mü ki bunu 1 ay olunca

aldıklarını güzel günlerde kullan ve mutlu giy canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…