bende iyiyim canım sagol, evet pek ugrayamıyordum foruma, isyeri yogundu buaralar. canım sen bu nikah defteri ve kalemi olayını naptın aldınmı?
nerde olayım canım ya, iş yeri cok yogun buaralar, haftasonuda kayınvalidemler vardı, cuma gelip pazar gunu donduler, cumartesi biraz mobilya baktık, cok yoruldum ya. beyaz esyalar haric ortada bisey yok ve dugune 15,5 hafta kaldı altı ustu
sağolun kızlarrrr valla hemencecik geçmiş bizde anlamadık. herşey çok güzel gidiyor
saol bebişim hoşgeldinngünaydın ceyıscıler
buketcım emegıne saglık çok harıka olmus
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen baa bakma genede bı düşünkaydirigubbakcemile3
Güveç kaplarım 12,50 TLydi indirime girmiş 7,50 TL ye aldım
bardak canavarı olarak almaya bi türlü doymadığım bardaklarım,
ayaklı iki tane olan 5,95 TL, 6tane ayaklı meşrubat bardağı 4,95 TL,
diğeri de 10 tani günlük su bardağı 2,00 TLcik :)
banyom ve tuvaletim için aldığım mini çöp kovalarım renklerine bayıldım 1'er TL
mutfağımdan kullanılmak üzere alınmış plastiklerim yine 1'er YTL
bu da benim kenarları yapılmamış masa örtüm ben yaptım zaten kaneviçe dışında başka bişeyde yapamıom ki
günaydınnnnnnnnnnnnnn çeyiz güzellerimmmmmmmmmmm bugün annem geliooo çooooooookkk mutluyummm
bu arada dün kocacımm elinde güllerle geldii eve tam 1 ay oldu dün:))
dün gelen cicilerim
havlumu annem kaldırmıştı çekemedim
bunlarda dün akşam aldığım ayakkabı ve çantam
kuzenimin ve kaynımın düğünü için
kısçeler
doğtaşta bi koltuk beğenmiştim 3890 tl idi
mayısta kuzenim evleniyor oda aynı telaşlardan geçiyor
biyere koltuk ettirmişti dün koltukları eve gelmiş
benimkinin resmini göstermiş ortalama kumaş fiyatı vererek koltuğuma 2250 tl demiş
kumaşı değişirse en fazla 100 - 150 oynar demiş kaydirigubbakcemile2
mecbur alıyorsun canım aslında mantıklı değil ama her kızın çeyizinde oluyor iştekızlar bide bişi sorucam sizlere
bu bardak takımları çıkmış şimdi her yerde var sürahisi kadehi zırtı pırtı çok da pahalı 6 kişilikler sizce mantıklımı ya o kadar para vrmek onlara?
bardak işini napıyonuz sizler:ecrin_bebek:
canım ben geçen yaz paşabahçenin takımını 380 TL'ye aldım gümüş rengi işlemeler var kenarlarında :1rolleyes:bende merak ediyordum ne kadar acaba bardak takımları diye
kimse bardak takımı resmi eklememiş..
zenku sen fiyatları ne civarda biliyor musun??
sulfatcım kahvaltı takımını iyi günlerde kullan tatlım bizlede resimerini paylaş heee:tomato:Aferin sanakaydirigubbakcemile5 Ben bugün çok iş yaptım önce nişanlımla gıda çarşısına gittik hem büyük banyoya hem ebeveyn banyosuna havluluk, tuvalet kağıtlık aldık. Mutfağa da boru, kanca, havluluk folyoluk aldık. Sonra o işine gitti ben yengemle karabağlarda tanıdık bir mobilyacıya gittim girişe portmanto yaptırcaz örneklere baktım. Bir de nihayet kahvaltı takımımı aldım hihoyyyt
görürsün canım görürsün öyle bi geçiyor ki zaman sen bile şaşıracaksın -tatlicadiarzu-sağol kısa dönem cnm ama insan özlüyor işteacaba evlendiğimizi görebilecekmiyim :1no2:
aaa benim bardaklarımdan ama ben biraz kazık yemişim sanırım kafamçokkarıştı
bu plastiklerden bende aldım envai çeşit un eleği bile :roflol::roflol:ama banyoma çöp kovası koymayı düşünmüyorum gerek var mı sizce???:uhm:
en azından bunu yapabiliyorsun ben bunu da yapamıyorum ben birtek lif örebilirim onu da modelli falan değil düz örüp geçerim :roflol::roflol:güle güle kullan ellerine sağlık buket a.s.
kırmızısı var canım ben geçenlerde bi alışveriş merkezinde görmüştüm eğer tekrar görürsem sana mutlaka alırım kaydirigubbakcemile5canııım beniiim Şeniz
bende elimden gelse bulaşık süngerinin bile kırmızısını alıcam ama yokki :tomato:
gözüüün aydıııın gamzeee:sm_cool:günaydınnnnnnnnnnnnnn çeyiz güzellerimmmmmmmmmmm bugün annem geliooo çooooooookkk mutluyummm
günaydın kısçelerrrrr
dün gelen cicilerim
pıtırcık sendede mi yeni cici yok yaaaaaaa.bende yok mafeles...
kırmızısı var canım ben geçenlerde bi alışveriş merkezinde görmüştüm eğer tekrar görürsem sana mutlaka alırım kaydirigubbakcemile5
glcnnn,arsima,buket canlarım cicilerinizin hepsi çk güzel.iyi günlerde kullanın inş...
nerde bunlar gülçin. güle güle kullan
tşk ediyorum sekercim, burda bi marketten aldım Oli Market diye bi yer,üzerinde kütahya'dan sofranıza falan yazıyordu sanırım markası bu :)
ama kaliteli duruyo, bayağı çeşidini görmüştüm ucuz ama hoşuma gitmemişti
ben de sürekli bardak alıyodum ama artık durdumkaydirigubbakcemile3 güle güle kullan
kaydirigubbakcemile5
o çöpkovası mor mu? -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae mor benim rengimhihoyyyt
biri pembe biri mor :) ben mutfağımı mor yapmayı düşünüyorum aslında
vay vay vayyy buket hanımm senden hiç beklemezdim böyle şeyler, aferin:mymeka: kaydirigubbakcemile3
bu arada dün kocacımm elinde güllerle geldii eve tam 1 ay oldu dün:))
günaydın kısçelerrrrr
hepsi çok cici
çöp kutularında öyle
benim bardak almam yasaklandı senağlama
canımm saol, benim de bardak almam yasakve kahve fincanı :) ama gizli alıyorum çaktırma
söle bakim tahminini kaydirigubbakcemile2
ellerine sağlık
gözün aydın şeker
o kadar oldumu :1shok:
dün gelen cicilerim
[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?