aaa çok şirinler yaaa insan bunlara kül attırmaya kıyamaz yerimsenibengüle güle kullan
ne demek canım haber vermek neymiş alır yollarım önce burdan resmini görürsün sonra kendini:roflol::roflol:
buketcim ellerine saglik tatlim birde beceriksizim gibilerinden bisey okudum ellerinden ayip etmissin vallah billaha
buket altına koyu yeşil yakışır canm.
glcnnn,
en azından bunu yapabiliyorsun ben bunu da yapamıyorum ben birtek lif örebilirim onu da modelli falan değil düz örüp geçerim :roflol::roflol:güle güle kullan ellerine sağlık buket a.s.
hangi koltugu begenmistin canım dogtasta?
arsima, balım cicilerin çook cücel. güle güle kullan . minik çiçekler falan süper. ayakkabını ne kadara aldın diye sorsam ayıp etmem dimi
arsımacım aldıklarını ıı gunlerde kullan
arsimam, güllüşen ve saz arkidişlerinden
ARSIMA cok guzeller ı gunlerde kullan pekı dığer parcalar var mı
ayakkabı canta cok şık gule gule gıy
Arsimacım aldıklarını iyi günlerde kullan
Arsimacim güle güle kullan tatlım ayakkabı ve çantan çok şık
glcnnn,arsima,buket canlarım cicilerinizin hepsi çk güzel.iyi günlerde kullanın inş...
tam olarak üstekileri anlayamadım ama güle güle kullan düğündaşımŞeniz
doğtaş'ta bi yatak odası beğendim ay annemm çok güzeldi. Snow adı odanın ama alamıcaz o ayrı:çok üzgünüm:senağlama
k
hepsi çok güzel güle güle kullan canım ama en çok sabunluklarını beğendima.s.
arsimacım hepsi çoook güzel iyi günlerde kullan canım benim
model bu
tobicim hoşgeldin. gamyoncuiremsu
günaydın ceyıscıler
glcn aldıgın cicilerı ıyı gunlerde kullan
saol cicim
buketcım emegıne saglık çok harıka olmus
arsımacım aldıklarını ıı gunlerde kullan
mecbur alıyorsun canım aslında mantıklı değil ama her kızın çeyizinde oluyor işte
canım ben geçen yaz paşabahçenin takımını 380 TL'ye aldım gümüş rengi işlemeler var kenarlarında :1rolleyes:
sulfatcım kahvaltı takımını iyi günlerde kullan tatlım bizlede resimerini paylaş heee:tomato:
görürsün canım görürsün öyle bi geçiyor ki zaman sen bile şaşıracaksın -tatlicadiarzu-
aaa benim bardaklarımdan ama ben biraz kazık yemişim sanırım kafamçokkarıştı
bu plastiklerden bende aldım envai çeşit un eleği bile :roflol::roflol:ama banyoma çöp kovası koymayı düşünmüyorum gerek var mı sizce???:uhm:
:) gerek olmaya nöyle cok sey alıyorum ki :)
aldıklarını güzel günlerde kullan ve mutlu giy canım
nikahımda giymek üzere elbise ve ayakkabı aldım burda göstersem de fikrinizi alsam olmazmı?
çeyiz sayılmaz ama ben başka bi topice takılmıyorum ki
arsıma gulue gule kullan
gulcın kullukler cok guzelmış ı gunlerde kullan
arsima güle güle kullan cnm aldıkalrını..ayakkabının modelini çok beğendimmmm
ay ben bu modele ve renge bittim.şimcik bunu salon içinmi oturma odası için mi düşünüyorsun canım
:1hug::1hug:günaydın kızlarrr..
küllükler çok güzellermişşşş :1hug:
bktbb kendi el emeğinle örtü yapmışsın çok güzel canımben daha hiçbişi yapmadım kendi çeyizime :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?