nerde bunlar gülçin. güle güle kullan
tşk ediyorum sekercim, burda bi marketten aldım Oli Market diye bi yer,üzerinde kütahya'dan sofranıza falan yazıyordu sanırım markası bu :)
ama kaliteli duruyo, bayağı çeşidini görmüştüm ucuz ama hoşuma gitmemişti
ben de sürekli bardak alıyodum ama artık durdumkaydirigubbakcemile3 güle güle kullan
kaydirigubbakcemile5
o çöpkovası mor mu? -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae mor benim rengimhihoyyyt
biri pembe biri mor :) ben mutfağımı mor yapmayı düşünüyorum aslında
vay vay vayyy buket hanımm senden hiç beklemezdim böyle şeyler, aferin:mymeka: kaydirigubbakcemile3
benim mutfağım da mor, hatta banyom da mor, yatakodasını da mor yapcaktım dur dediler yapamadım:çok üzgünüm:kaydirigubbakcemile3
Arsima fotoları kopyalayamıyorum sitedensenağlama
salon için düşünüyorum
o renge bende bayıldım ama kanımca mobilyama koyu kaçar
bu doğtaşta 3890 tl
ben 2250 ye yada + 100-150 tl ye yaptırcam
kaneviçeyi bende çok seviyorum modası asla geçmeyecek tek şey herhalde
aslında hazır evde çalışmıyoken bende bişeyler yapsam mı acaba :1rolleyes:
ay ne güzellllArsima fotoları kopyalayamıyorum sitedensenağlama
dörtbinde çok ya bir koltuk takımı için.keisnlikle çok araştırma yapmak lazım isim yapmış markalar biraz uçuruyor fiyatları.
krem ve beyaz bende bayılıyorum ama yakinen kullanan tanıdıklarım ablam görünce sildim düşüncemden.istesende istemesende sürekli elinin altında başa çıkılmaz kiriyle pasıyla.göze güzel geliyor ama benim şuanda seçme surumum olsa bordo,sütlü kahve yada bu senin modeldeki rengi tercih ederdim.bide siyahlar aboww ne asil duruyorlar yaff...
bende çok severim
hatta yaptığım bazı şeyleri ekledim siteye istersen bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/kanavice-semalari/172407-tubilikin-kanaviceleri.html
tünaydın kısçeler,
yeni cicilerinizi iyi günlerde kullanın.
bugün izine ayrılıyorum.
güzel günler kızlarrrr a.s.kelebek güzelleri tchibonun yeni teması gelmiş kelebek aynaaa cok güzelll
print screen ile painte yapıştırabilirsin
Bu arada yazmayı unutmuyşum bktbb masa örtün çok orjinal olmuş. El emeğinin yeri bir başka doğrusu. Ellerine sağlık...
yap kız tabiikaneviçeyi bende çok seviyorum modası asla geçmeyecek tek şey herhalde
aslında hazır evde çalışmıyoken bende bişeyler yapsam mı acaba :1rolleyes:
yatak odama almayı düşündüğğüm kapı askılarından da gelmiş çok hoş olacak sengözlerimebaksanab
güzel günler kızlarrrr a.s.kelebek güzelleri tchibonun yeni teması gelmiş kelebek aynaaa cok güzelll
buketcim, heyecan pek yok ama çoook mutluyum, inşallah sorunsuz hayırlısıyla atlatırız.
Günaydın Çeyizciiiler..
esmy nin fotosunu gördüm. maşallhçok tatlı görünüyordu.
ayrıca yanındakilerde fıstık gibilerdi.
gülçin, güzel yemeklerde güveçlerde kullan canım. :1hug:
yatak odama almayı düşündüğğüm kapı askılarından da gelmiş çok hoş olacak sengözlerimebaksanab
çok tatlıııı bayıldımmne için yaptın onu canım ?
mutfak masası için olabilir diye düşündüm ben ama :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?