süper almışsın güle güle kullannn
Evvetttt kızlarr.... çeyizine her bişey lan gördünüz de mayo alan gördünüz mü:roflol:
ama naapayım yazlık yere gelin gidiyor... lazım diye alayım dedim.
artı Ten marka sitsinde 120 iydi sanırım. 120 den 60 liraya düşmüş kış dolayısıyla indirimdeşakkıdı
bu fırsat kaçmaz dedim sipariş verdim... :roflol:
bakalım beğenecekmisiniz....
aslında bende almayı düşünüyorum şu sıralar nede olsa balayına gidince çeşit çeşit lazım olur hihoyyyt
güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile2
Bikini nasil olurdu? Ben sahsen Bikini tercih ederim ;-)
ttalım 2 tane bikinim var zaten farklı renk ve modellerde yerimseniben birde mayom olsun dedim... a.s
ayrıca bizim lojmanın önündende denize giriliyor olacakmış lojmanda belki konu komşuya karşı utanırım diye garip bir mantıkla birde mayo almaya karar verdim :roflol:
karalahana heykelleri görmüştüm çokda beğenmiştim daha önce ama çöp kutusuna hastaaaaaaa oldum..
böyle cicili bir çöp kovası arıyorum kendime nerden bu canım?
Anlamisim, ama mayo giyince mayo izi cok cirkin oluyo yaaaa. Hele yeni evliyken
bende bunların kurabiye kutularını gördüm ama çöp kovalarını ilk defa görüyorum.ama yakında gelir bence züccaciyelere.
tekrar belirtiyorum netten araştırdım .benim aldıklarım değil kızalr .ayrıca üzgünümki resimleri aldığım site tptan satış yapıyormuş.ama ben bir yerde görürsem hemen haber salacağım size...
arsima bende çok üzgünüm ama satışını mutlaka bir yerde bulurum o zman hemen haberdar ederim canım.bende bir çok şeye bayıldım.
ben bu ikisine bayıldım
nasıl alabilirim lahanacım
bende bunların kurabiye kutularını gördüm ama çöp kovalarını ilk defa görüyorum.ama yakında gelir bence züccaciyelere.
tekrar belirtiyorum netten araştırdım .benim aldıklarım değil kızalr .ayrıca üzgünümki resimleri aldığım site tptan satış yapıyormuş.ama ben bir yerde görürsem hemen haber salacağım size...
annem ben marmarise gelin gidiyorumm yanmayan bir yerim kalır mı acepp :roflol:
yananı görür allah:a015:
hepimiz alacaklarımızı listelesek
siparişimizi hep birlikte versek toptan satış olmazmı :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?