Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aslında bende almayı düşünüyorum şu sıralar nede olsa balayına gidince çeşit çeşit lazım olur hihoyyyt
güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile2

kızlar cok güzel seyler almıssınız iyi günlerde kullanın

karalahanacım bunlar cok güzel ama nasıl alıcaz ki senağlama

aslında bende almayı düşünüyorum şu sıralar nede olsa balayına gidince çeşit çeşit lazım olur hihoyyyt
güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile2

bende öyle düşündüm tatlım... yerimseniben
birde benimkiler hep bikini bir tanede mayom olsun dedim. siyahın modasıda asla geçmez... bayağıda orjinal bir model. bakalım kargoya vermişler cuma elimde olur diye düşünüyorum.. yerimseniben düşünen arkadaşlarım bu kış indirimlerini kaçırmasın derim

Bikini nasil olurdu? Ben sahsen Bikini tercih ederim ;-)

ttalım 2 tane bikinim var zaten farklı renk ve modellerde yerimseniben birde mayom olsun dedim... a.s
ayrıca bizim lojmanın önündende denize giriliyor olacakmış lojmanda belki konu komşuya karşı utanırım diye garip bir mantıkla birde mayo almaya karar verdim :roflol:

ya ben lahananın eklediği biblo ve fincanlardan
muratoslemin eklediği kahvaltılık ve tereyağ kabından istiyorum

Anlamisim , ama mayo giyince mayo izi cok cirkin oluyo yaaaa. Hele yeni evliyken

kızlar daha alacak o kadar çok şeyim var ki

ne çeşit çeşit iç çamaşırlarım var nede geceliklerimm
garibim nişanlımında içi kurumasa bari böyle çeşitsiz birini görünce ahahahahhahaha

karalahana heykelleri görmüştüm çokda beğenmiştim daha önce ama çöp kutusuna hastaaaaaaa oldum..
böyle cicili bir çöp kovası arıyorum kendime nerden bu canım?

bende bunların kurabiye kutularını gördüm ama çöp kovalarını ilk defa görüyorum.ama yakında gelir bence züccaciyelere.
tekrar belirtiyorum netten araştırdım .benim aldıklarım değil kızalr .ayrıca üzgünümki resimleri aldığım site tptan satış yapıyormuş.ama ben bir yerde görürsem hemen haber salacağım size...

ben yavaş yavaş toplanım arkadaşlar
kendinize iyi bakın
yarın görüşmek üzere öpüyorum sizleri

hepimiz alacaklarımızı listelesek
siparişimizi hep birlikte versek toptan satış olmazmı :tomato:

kızlar bugün harika şeyler eklemişsiniz.hepsi çok güsel.özellikle baharat takımı,zeytinlik vs.
güle güle kullanın inş. bizim buralarda bukadar çeşit (renk,desen,şekil) yok.butarz şeyler bulamıyorum.hep bildik klasik tarzlar var.oyüzden düğüne yakın zamanı bekliyorum.parayı biriktireyimde izmire gidip hepsini aradan çıkarırım.:jeyyar::jeyyar:

ayy canım çok sevinirim çünkü kesinlikle aradığım çöp kovası diyebilirim a.s

[/IMG]

bunlaar bayıldım tam oturma odama uygun nerden ve kaça aldım?a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…