Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar daha alacak o kadar çok şeyim var ki

ne çeşit çeşit iç çamaşırlarım var nede geceliklerimm
garibim nişanlımında içi kurumasa bari böyle çeşitsiz birini görünce ahahahahhahaha

ayyy kuzum benimmm :teselli:
olur inan hepsi olurr dert etme sakınnŞeniz
5 tane olmazda 2 tane olurrr..
daha sonradan beğendiklerini alırsın..
kocişinde seni güzel görmek istiyorsa alır:jeyyar:

kızlar sadece resimlere bakmayın yazılarıda okuyun zaten resimlerin başına yazdım sitede satış yok diye.fiyatlarda yok çünkü toptan satış yapan bir mağaza.sadece hepimize fikir lsun demek böyle şeylerde var diye koydum.öptüm hepinizi

Bende her sene Marmarise gidiyom canikom. Izler acayip cirkin oluyo.... Hic gittin mi Marmarise?şakkıdı

geçen yaz 10 gün gittim... yerimseniben
ama 10 gün gitmeye benzer mi orda yaşamak. evinin önünden denize girmek... ki bronzluktan nefret ederim. 50 faktörleri sürer otururum
ayrıca bikinimi mayomu dönüşümlü giyince birbirlerinin izlerinide yok ederler... yerimseniben

arkadaşlar çok alakasız olcak ama bir derdim var kısmına bi konu açtım..düşüncelerinize ihtiyacım var müsait bi zamanda sıkmış olmazsam bakabilirmisiniz lütfen:çok üzgünüm:

Tamam sen bilirsin canim. Nerede kalacak siniz?

kızlar karalahananın eklediği ürünler için aradım mağazayı normalde toptan ama zahmet edip aradınız gelin yardımcı oluruz dediler haberiniz olsun

Canım nikah parasını okuyunca dudağım uçukladı ya. Benim bi arkadaşım kasım ayında evlendi ve nikah memuru salona geldi. 150 YTL'ye falan mal olduğunu söyledi. Bizde cuma günü nikah tarihi alacaktık. Çok pahalıymış. eğer bu kadar pahalıysa haftaiçi bir gün evlenmek farz oldu :1no2:

canım bunca takside rağmen birde ben masrafa sokmuşum seniii :roflol:
affet beni arkadaşımm Şeniz

kızlar ben böyle arılı kedili takımları çok beğenıyorum ama sizce ev kreş gibi mi olur basit mi duruyolar karar veremıyorum...

Ayyy çok güzeller cnm.Kreş gibi olsun ayrıca.Noyuncaklarını onamaya delirizzzzzzzzzzz :)))))))

Bİhtercim bende senin gibi şu vız vız arılı olanları çokk seviyorum...kahvaltı taımını alayım dedim anneme oda senin gibi düşünüyor. Bana çocukların olduğunda alırsn bunlardan dedi hevesimi kaçırdı... (( bilmiyorum vallahi....

birde kızlar Taç perdeler %50 indirime girmişşş..
keşke evimiz belli olsa direk alırdım çok beğendiğim modelleri var.
haberiniz olsun diye yazayım dedim...

Ahhhhhhhh Burcucum şimdi çok moralim bozuldu bak.1 hafta oldu perdeleri yaptıralı ((((((((

Ahhhhhhhh Burcucum şimdi çok moralim bozuldu bak.1 hafta oldu perdeleri yaptıralı ((((((((

ay canım yaaa çok üzgünümmmm:teselli:
inan bende şimdi web sitesinde gördüm.
beğendiğim bir model vardı onu almayı çok isterdim.
aşkıma sordum tel açıp lojmanların camları ne kadardır diye:roflol:
ama uymaz hiç biri birbirine dedi:çok üzgünüm:
kısmet değilmiş dur bak beğendiğim modeli ekliyim burayayerimseniben

şunu yatak odama çok beğendim.. üstteki bağlamalı ipler çok hoş hava katmış...

şuda salonuma çok uyacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…