Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

şöyle oluyor şekerim
nikah daireleri hafta içi nikahlarından 50 ytl ücret alıyor
cuma günü akşam 17 den sonra olan nikahlardan 200 ytl alıyor
hafta sonu nikahlarından ise 400 ytl alıyor
ben ikamet ettiğim yerin nikah dairesinde evlenmek istemediğim için oraya müracat edip izinle istediğim nikah salonuna gittim o zamanda nikah ücretini %50 zamlı ödüyorsun +
aile cüzdanı parası ve bunun toplamıda 637 ediyor[/COLOR][/QUOTE]

Ayyy Ankara da böyleyse yandık desene oklava:klava:

avizeler çok şekerr. ayy bu aldılarınızı görünce ben dahada bi heycanlanıyorum nolcam ben böyle yaa

Kızlar, nişanlımla çamaşır makinesi ve televizyon bakıyoruz, Samsung kullanan var mı aranızda? Ya da başka tavsiyesi olan?

biocin aynı seyi ben de sormustum beyaz asyalar için.. çok az kullanan var o yuzden tam bi sonuc alamadık ama tv için soruyorsan ya samsung ya da philips düşünüyoruz..

biocin aynı seyi ben de sormustum beyaz asyalar için.. çok az kullanan var o yuzden tam bi sonuc alamadık ama tv için soruyorsan ya samsung ya da philips düşünüyoruz..

Sağol canım. Samsung un hem yıkayıp hem kurutan makineleri var ya, onları çok beğeniyorum. Ama kurutma özelliğinden memnun kalır mıyım bilemiyorum, kullanan biri de yok çevremde :1no2:

pinkgun kıs ne güzel şeyler almış kayınvaliden. allahım ağız tadı ile kullandırsın... bu meşhur avizelerden bende almak istiyorum ama yaza farklıları çıkarsa diye bekliyorum aldıklarınızın hepsini güle güle kullanın arkadaşlar.hepsi çok güzel.

Ben beyaz eşyaları bosch tan asldım. Tvdede tavsiyem samsung gayet güzel. sony bravia da tercih edilebilir

kızlar kurutma makinaları bana pek cazip gelmiyor.ne bilim sanki detarjan kokusu felan kalacakmış gibime geliyor.beyaz eşya markalarına gelince nişanlım bosch diyor ben ise beko ve arçelik arasında kararsızım.gerçi arçelik ve beko aynılar.benim annem yılardır beko kullanıyor ve çok memnun. kayınvalidem de yıllardır arçelik ve bosch kullanmış oda memnun.bende ikisi arasında kaldım

mübbetsevdam çok saol canım Şeniz

çok guzel canım hepsi gule gule kullan... çok iyi etmiş sağolsun :)))))))))))))9

valla iyi etmiş dimi,severim kayınvalidemi a.s

neerde hani nerde ben goremedim delikafadulden

home sweet home adresine gir canım site açılır açılmaz karşına çıkan ilk yatak örtüsü
siyah renk beyaz desenli
ürünlerde görülmüyo ama

Son düzenleyen: Moderatör:
eccu avızen cok hoş cokta uygun ıyı gunlerde kullan

pınkgun k.valıden cok düşüncelı masallah buyuk bır dertten kurtatmış senı ılk nevresım takımını cok beğendım ı gunlerde kullan

biz nikah sonrasında aile arası yemek düşündüğümüz için
mecburduk hafta sonu kıydırmaya
hafta içi düşünürsen eğer 50ytl
ama cuma akşamı 5ten sonra olursa 200 ytl

canım bunca takside rağmen birde ben masrafa sokmuşum seniii :roflol:
affet beni arkadaşımm Şeniz

olsun canım ya
mutfağımda güzel duracak ya sen ona bak
taksitler bi şekilde ödeniyor
öderken çok zorlasada ödeniyor işte

kızlar ben böyle arılı kedili takımları çok beğenıyorum ama sizce ev kreş gibi mi olur basit mi duruyolar karar veremıyorum...

hiçte kreş gibi olmaz
nerede satılıyor bunlar canım
ama ben artık bişe alamam kanımca
çünkü evimiz yerleşene kadar mutfağa bişey almayacağıma dair söz verdim nişanlıma

birde kızlar Taç perdeler %50 indirime girmişşş..
keşke evimiz belli olsa direk alırdım çok beğendiğim modelleri var.
haberiniz olsun diye yazayım dedim...

çok teşekür ederim kaydirigubbakcemile5
ben bi konuşayım bizimkiyle
ok derse ölçüleri alıp diktiririm
bu arada senin beğendiğin perdeler süper
salon için beğendiğini yatak odası için
yatak odası için beğendini oturma odası için beğeniyordum ben

ana aklıma şimdi geldi
ben camların ölçüsü belli diye perde diktirsem
perdenin rengi koltuklarıma uymaz :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…