Hayatım güle güle kullan
evt resim kojaman puff
Hayatım maşallah diyelim annene, en çok tabloları beğendim. Güle güle kullan hepsini
Hayatım hakikatten maşallah annene ve ablana...
HAYATIM pek becerıklı annen var doğrusubenım annemde yaşlandı göremıyo oyuzden dantllerı hep tek basıma yaptım babaanne anneanne cok olduğu ıcn artık patık kazak öruyo sadece:roflol:
gule gule kullan hepsını
Geçen hafta mudo outlet den aldıklarımı da ekleyeyim ama bernardodan aldığım yemek takımını şuan ekleyemiyorum çünkü annem kaldırmış bir yerlere akşam geldiğinde çıkarttırayım da yarın eklerim
Sofra seti (yağlık, tuzluk vs.) 12. 50 lira
İnek tuzluğum kaydirigubbakcemile3 Yine mudo 7 lira
Hayalet tuzluk da aldım mudodan 3.50 liraya ama onu da bulamadım annem gelince çıkar ortaya
nikah için çok hoş bi elbise aldım kızlar bide topuklu ayakkabı resimleri gösteririm nikahtan sonra ya bişi sölicem ama gülmeyin çok moralim bozuldu benim bacaklarım yamukmuş yeni farkettim bunu etek giymeyeli okadar olmuşki her yer tamam bacaklara taktım:çok üzgünüm:
Selam kısçeler dün pek ugrayamadım topiğe çok işim vardı, herkes aldıklarını güle güle kullansın
Akşam Tchibo'dan aldığım pijama takımım
şunu şurdan itsem azcık içine girse ne güzel olurdusırnaşık şey
he ya o nasıl deniliyor :roflol:
tişibo:)
evet çibo canımlülülülülülü
parlak mebran kapakla profil kapak arasında ne kdr fiyat farkı olduğunu öğrenebilirmisin aşından arsima:)
ben sordum canım..siz ne yaptırcaksınız..en pahalısı laminant galibaa
Gel Konyaya sana da bi ayar geçiyim mandilinim :jeyyar:Morçilek, güle güle kullan tapırlarını.
sinaycım, çook şanslısın canım yaa bende güzellik merkezi arıyorum döne döne ama bulamadım daha.
Bence o kusur kalsın canım günlük takılanlardan kullanabilirsin.
sofra setine bayıldım hafta sonu bende gidecem mudoya olmayacak böleGeçen hafta mudo outlet den aldıklarımı da ekleyeyim ama bernardodan aldığım yemek takımını şuan ekleyemiyorum çünkü annem kaldırmış bir yerlere akşam geldiğinde çıkarttırayım da yarın eklerim
Sofra seti (yağlık, tuzluk vs.) 12. 50 lira
İnek tuzluğum kaydirigubbakcemile3 Yine mudo 7 lira
Hayalet tuzluk da aldım mudodan 3.50 liraya ama onu da bulamadım annem gelince çıkar ortaya
ooofffffff o neeee:1shok: ben o kadar para veremem verirsem uyuyamam en önemlisi diğer ayı getiremem :roflol::roflol::roflol:bileyicimde olmayıversin makasımı da 5 liraya aldım zaten aman valla yoruldum artık herbişiciği düşün düşün amaaannn valla dıkandım dıkandım-tatlicadiarzu-Kızlar ben 5 lı bıÇak setı
1 bıleyıcı
1 de mutfak makası tupper dan 160 a adım
Öle 250 falan dııl ya
aman ne olmuş yürüyon mu? sağlıklı mısın ?sallaa gerisinikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2nikah için çok hoş bi elbise aldım kızlar bide topuklu ayakkabı resimleri gösteririm nikahtan sonra ya bişi sölicem ama gülmeyin çok moralim bozuldu benim bacaklarım yamukmuş yeni farkettim bunu etek giymeyeli okadar olmuşki her yer tamam bacaklara taktım:çok üzgünüm:
canım burdan da bunu beğendim :lepi:netten bulduğum portmanto örneklerinin devamııı çeyiz güzelleri:)
duruldunuz arkadaşlar günlük yatak örtülerimden birini ekliyim barii..canlanın birazzz..90 TL aldım
bişi sorcam kızlar
yatak odası için sürgülü dolap yaptırcaz ya. hani arsicim şeklini çizmişti. sizce en güzel ne renk olur?
Gel Konyaya sana da bi ayar geçiyim mandilinim :jeyyar:
canım burdan da bunu beğendim :lepi:
yalnız benden sana tavsiye mutlaka aynalı bir portmanto tercih et alanı daha çok genişletir hemde işine yararyerimseniben
mermaid acaba nnerden ekledınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?