Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hayatım güle güle kullan

evt resim kojaman puff

sağol canımŞeniz

Hayatım maşallah diyelim annene, en çok tabloları beğendim. Güle güle kullan hepsini

sağol canım.

Hayatım hakikatten maşallah annene ve ablana...

ah bi de birazcık onlara çeksedim yakaydirigubbakcemile3

zaten onlar olmasaydı ben bişicik yapamazdım. Allah başımdan eksin etmesin hepsini:Saruboceq:

güle güle kullan canımŞeniz

ay pardon:roflol:ama güldüm napiyim yakaydirigubbakcemile3ben de şu anda selülitlerime takmış durumdaşım. balayında ne etcemklava:

Selam kısçeler dün pek ugrayamadım topiğe çok işim vardı, herkes aldıklarını güle güle kullansın

Akşam Tchibo'dan aldığım pijama takımım

ayy yakından da güzel mi ya güle güle giy canım

şunu şurdan itsem azcık içine girse ne güzel olurdusırnaşık şey

:roflol::roflol:ben de itsem çeksem selülitler geçer mi acaba:roflol::roflol:

he ya o nasıl deniliyor :roflol:

evet çibo canımlülülülülülü

karar verin
dalga geçmeyin cahiliz die
bilmemek değil öğrenmemek aip

evet çibo canımlülülülülülü

arkadaş tişibo diyo
karar verin hulennn

kim parlak kapak sordu unuttum
maliyet için ne desem yalan olur
çizimde iyiyim ama bu konuda kötüyüm
kaplamamı boyamı suntamı mdf mi
bide lake var nedir o çözemedim :)
bunları hiç anlamıyorum
ama aşkım hep derki
bi mobilyayı 1 lirayada mal edersin 100 lirayada
işte bu böyle bişe der
bende anlamış gibi hı hı derim mirmirmirmir

parlak mebran kapakla profil kapak arasında ne kdr fiyat farkı olduğunu öğrenebilirmisin aşından arsima:)
ben sordum canım..siz ne yaptırcaksınız..en pahalısı laminant galibaa

parlak mebran kapakla profil kapak arasında ne kdr fiyat farkı olduğunu öğrenebilirmisin aşından arsima:)
ben sordum canım..siz ne yaptırcaksınız..en pahalısı laminant galibaa

öğrenemem çünkü o askere gitmeden evvel bu işten ayrıldı :)
biz ne yaptırıcaz onuda bilmiyorum
ben model o malzeme konusu ile ilgileniyor
anlamadığım içinde sormadım oda demedi
ama mdf üzerine kaplama olabilir

ben geldım yenı düştum durun hele

sulfat sana ı gunlerde kullan dedım mı demedım mı unuttum ı gunlerde kullan ınekını yağlıklarını

bişi sorcam kızlar

yatak odası için sürgülü dolap yaptırcaz ya. hani arsicim şeklini çizmişti. sizce en güzel ne renk olur?

Gel Konyaya sana da bi ayar geçiyim mandilinim :jeyyar:
fmk ağda çok rahat valla bi yaptır bir daha vazgeçemezsin kollarıma lazer yaptırmıştım tekrar çıkmaya başladı yine sir ağdaya döndüm valla -tatlicadiarzu-

sofra setine bayıldım hafta sonu bende gidecem mudoya olmayacak böle benimdehayalet tuzluğum var bi kerem milyoncudan aldım :dilcikar: güle güle kullan sulfatım :1hug:
Kızlar ben 5 lı bıÇak setı
1 bıleyıcı
1 de mutfak makası tupper dan 160 a adım
Öle 250 falan dııl ya
ooofffffff o neeee:1shok: ben o kadar para veremem verirsem uyuyamam en önemlisi diğer ayı getiremem :roflol::roflol::roflol:bileyicimde olmayıversin makasımı da 5 liraya aldım zaten aman valla yoruldum artık herbişiciği düşün düşün amaaannn valla dıkandım dıkandım-tatlicadiarzu-
aman ne olmuş yürüyon mu? sağlıklı mısın ?sallaa gerisinikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
netten bulduğum portmanto örneklerinin devamııı çeyiz güzelleri:)
canım burdan da bunu beğendim :lepi:
yalnız benden sana tavsiye mutlaka aynalı bir portmanto tercih et alanı daha çok genişletir hemde işine yararyerimseniben

hem süper hemde fıyatı uygun gule gule kullan cnm ustelık rengıde cok guzel

ay benım işlerım çoğaldı kaçem arada gelırım

Gel Konyaya sana da bi ayar geçiyim mandilinim :jeyyar:

canım burdan da bunu beğendim :lepi:
yalnız benden sana tavsiye mutlaka aynalı bir portmanto tercih et alanı daha çok genişletir hemde işine yararyerimseniben

canım sağol tavsiyen için ama çizdiğim resme bakarsan portmantonun tam karşısına aynalı dresuar yazmıştım o zaman da çok aynalı olmaz mı ne dersin?

Kızlar bişi sorucam ben oturma odama sadece 2 tane 3 kişilik çekyat koltuk aldım ama kumaş seçimi daha yapmadım mandilin özellikle sende cevaplarsan çok sevinirim kırmızı düşünüyorum her ikisidemi kırmızı olsun yoksa 1 i kırmızı diğeri ne renk olabilir krem mi (daha aydınlık olur oda gibime gelio) fikirlerinizi bekliyorum bu arada kumaş seçimim düz renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…