Nerden aldın arkadaşım bu yatak örtüsünü çok uygunmuş fiyatı
yatak örtülerinde üç haneli rakamlara alıştık.senin ki baya bi uygun geldi.ayrıcada çok şıkmış...
hem süper hemde fıyatı uygun gule gule kullan cnm ustelık rengıde cok guzel
yatak örtüsü çok güzelll
güle hüle kullan cnm
he ya o nasıl deniliyor :roflol:
duruldunuz arkadaşlar günlük yatak örtülerimden birini ekliyim barii..canlanın birazzz..90 TL aldım
duruldunuz arkadaşlar günlük yatak örtülerimden birini ekliyim barii..canlanın birazzz..90 TL aldım
odanı ne renk düşünüyorsan dolabıda o renk yaptır şeker
yatak odasını ne renk düşünüyosun derken, yatak örtüsü bej ve başka bişeyim yok yatakodasına dair:roflol:
sinay bidamı çıktı kızzz
Kızlar bişi sorucam ben oturma odama sadece 2 tane 3 kişilik çekyat koltuk aldım ama kumaş seçimi daha yapmadım mandilin özellikle sende cevaplarsan çok sevinirim kırmızı düşünüyorum her ikisidemi kırmızı olsun yoksa 1 i kırmızı diğeri ne renk olabilir krem mi (daha aydınlık olur oda gibime gelio) fikirlerinizi bekliyorum bu arada kumaş seçimim düz renk
Kızlar bişi sorucam ben oturma odama sadece 2 tane 3 kişilik çekyat koltuk aldım ama kumaş seçimi daha yapmadım mandilin özellikle sende cevaplarsan çok sevinirim kırmızı düşünüyorum her ikisidemi kırmızı olsun yoksa 1 i kırmızı diğeri ne renk olabilir krem mi (daha aydınlık olur oda gibime gelio) fikirlerinizi bekliyorum bu arada kumaş seçimim düz renk
CANIM ÖRTÜN ÇOK ŞIK GÜLE GÜLE KULLAN MARKASI NEDİR ACABA NETTEDE VAR SANIRIM RESİM KOYDUĞUNA GÖRE YAZARSAN SEVİNİRİM, DAMASK DESENİDE BAYILIRIM BULABİLİRSEM ALMAK İSTERİM. TŞKLE:1hug:RR YADA HANGİ SİTEDEN RESMİNİ ALDIN YAZARSAN SEVİNİRİM TATLIM
çok güzel güle güle kullan
valla ne yalan söyliyim kırmızının yanına herzaman sarı yakışırkaydirigubbakcemile3
teçibo sırnaşık şey
valla ne yalan söyliyim kırmızının yanına herzaman sarı yakışırkaydirigubbakcemile3
Canım Şeniz kırmızıya en çok siyah ve beyaz yakışıyor. Krem biraz çiğ kalabilir tek başına.
İlla kırmızı olsun dersen bence ikiside aynı renk olsun derim. kırmızı alternatifleri:
- sırt dayanan kısım krem oturulan yer kırmızı olabilir üstünede kırmızı-kremli alaca minderler olabilir.
- koltuk tamamen kırmızı olur, minderler siyahlı kremli kırmızılı renkli olabilir.
- Almasaydın eğer iki tekli bir üçlü al derdim, çünkü teklileri farklı renk olması süpper modern dururdu. kırmızı üçlü iki tene tekli siyah misal.
yerimseniben Kırmızı olmasada olur dersen canım oturma odası için en güzel reklerden biri turkuaz ve kahwerengi bence. O kadar uyumlu oluyorlarki hemde ferak ve tatlı bir oda olur. Üstüne kahve tonlarındaki her mobilya (tv sehpası için) uyumlu olur. Ama ben yinede ikisinide aynı renklerde yaptır, minderlerini karışık kullan derim. turkuaz halı ve perdelerle çoook tatlı olur odan . kaydirigubbakcemile2
Mandilin teşekkür ederim canım aynı renkleri turkuaz ve kahve için bende düşündüm bakalım öylede yapabilirim renk tonuda çok önemli tabi olmadı ikiside kırmızı halı,perde ve yastıklar hareketli bişiler olacak bakalım
tişibo
çibo
yokmu arttıran
sonunda tükkanı arıcam bakacam telefonu ne diye acıyorlar :roflol:
ama lacivertt varken sarının yanına kırmızı yakışmazki kaydirigubbakcemile5
bugün nedense bişeyler ekleyesim var kızlar:)
bunu da aynı yerden aldım..yatak örtüsü ve kılıfları var..arka tarafı da buz mavisi arkasını da kullanabilirim yanii..patchwork kırkyama diyolar ya ondan..135 TL'ye aldımm..
nette var hatta daha uyguna da var ama aynı kalitede mi bilmiyorum çünkü kardeşim bunun tek kişiliğini pratikev internet sitesinden aldı..onun arkası fln beyazdı kalitesi farklı geldi bana..
ceyizevi önünü arkasını doldurundelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?