Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

parpalim bende köşeden vazgeçtim öyle düşünüyorum
ben süt mavi ve kremi seviyorum
ya bi kanepe süt mavi diğeri krem olacak
yada kollar sırt dayama krem minder süt mavi

Nerden aldın arkadaşım bu yatak örtüsünü çok uygunmuş fiyatı

içinde örtüsü ve 2 tane kılıfı var yumuşacık kadife tarzında.çok hoşş..maltepe tren istasyonunun orda küçük bi dükkandan aldım..

yatak örtülerinde üç haneli rakamlara alıştık.senin ki baya bi uygun geldi.ayrıcada çok şıkmış...

ya özel olarak yatak örtüsü ben de alıcam da bu nevresim tarzında kullanmak için aldım..burda göründüğünden 2 kat daha şık..

hem süper hemde fıyatı uygun gule gule kullan cnm ustelık rengıde cok guzel

evet ben de rengine vuruldum zaten böcük:)a.s.sağol

yatak örtüsü çok güzelll
güle hüle kullan cnm

sağol cnmmm:1hug:

duruldunuz arkadaşlar günlük yatak örtülerimden birini ekliyim barii..canlanın birazzz..90 TL aldım

CANIM ÖRTÜN ÇOK ŞIK GÜLE GÜLE KULLAN MARKASI NEDıR ACABA NETTEDE VAR SANIRIM RESıM KOYDUĞUNA GÖRE YAZARSAN SEVıNıRıM, DAMASK DESENıDE BAYILIRIM BULABıLıRSEM ALMAK ıSTERıM. TŞKLE:1hug:RR YADA HANGı SıTEDEN RESMıNı ALDIN YAZARSAN SEVıNıRıM TATLIM

Son düzenleme:
duruldunuz arkadaşlar günlük yatak örtülerimden birini ekliyim barii..canlanın birazzz..90 TL aldım

çok güzel güle güle kullan

valla ne yalan söyliyim kırmızının yanına herzaman sarı yakışırkaydirigubbakcemile3

evdi'de 175 TL. delonghi buhar kazanlı ütü (benim değil) fikir olsun diye koydum

kızlar yazıp,yazıp kaçıyom walla ama işler yoğun buaralar
ya bide aklıma gelmişken böcük siz buluşmuştunuz kızlarla bişi almadınzmı? resim felan eklenmedi yada ben kaçırdım

Canım Şeniz kırmızıya en çok siyah ve beyaz yakışıyor. Krem biraz çiğ kalabilir tek başına.
ılla kırmızı olsun dersen bence ikiside aynı renk olsun derim. kırmızı alternatifleri:
- sırt dayanan kısım krem oturulan yer kırmızı olabilir üstünede kırmızı-kremli alaca minderler olabilir.
- koltuk tamamen kırmızı olur, minderler siyahlı kremli kırmızılı renkli olabilir.
- Almasaydın eğer iki tekli bir üçlü al derdim, çünkü teklileri farklı renk olması süpper modern dururdu. kırmızı üçlü iki tene tekli siyah misal.
yerimseniben Kırmızı olmasada olur dersen canım oturma odası için en güzel reklerden biri turkuaz ve kahwerengi bence. O kadar uyumlu oluyorlarki hemde ferah ve tatlı bir oda olur. Üstüne kahve tonlarındaki her mobilya (tv sehpası için) uyumlu olur. Ama ben yinede ikisinide aynı renklerde yaptır, minderlerini karışık kullan derim. turkuaz halı ve perdelerle çoook tatlı olur odan . kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

valla ben de onu hatırlamaya çalışıyorum...
çeyizlerimin bazılarını evime götürdük o da orda..anneme de adını soramıyorum..nerden bulduğumu da bulamıyorum..nette satılmıyordu galiba sadece modelleri vardı.ama sitenin adını hatırlarsam ya da örtünün markasını yazcam hemen canım..sağol bu arada..a.s.

çok güzel güle güle kullan

valla ne yalan söyliyim kırmızının yanına herzaman sarı yakışırkaydirigubbakcemile3

teşekkür ediyorum ve son derece katılıyorum:1hug:

sulfatçım yağlıkların ve tuzlukların çook güzelmiş yaa..Daha öncede görmüştüm onları, her gördüğümde hayran kalıyorum..

Brcncvk bende sinayın beğendiği portmantoyu beğendim, açık renkli olan.
Bu arada yatak örtün gerçekten çok güzelmiş, hemde fazlasıyla uygun, iyi günlerde kullan..

Mandilin teşekkür ederim canım aynı renkleri turkuaz ve kahve için bende düşündüm bakalım öylede yapabilirim renk tonuda çok önemli tabi olmadı ikiside kırmızı halı,perde ve yastıklar hareketli bişiler olacak bakalım

teçibo sırnaşık şey

tişibo
çibo
yokmu arttıran
sonunda tükkanı arıcam bakacam telefonu ne diye acıyorlar :roflol:

ama lacivertt varken sarının yanına kırmızı yakışmazki kaydirigubbakcemile5

ben kahve turkuaz çok istiyordum sonra niye vazgeçtim hatırlamıyorum
banada fikir verin madem
benim tv ünitem beyaz ve bambu
ben ne renk koltuk edem
sevdiklerimi eklim

bugün nedense bişeyler ekleyesim var kızlar:)
bunu da aynı yerden aldım..yatak örtüsü ve kılıfları var..arka tarafı da buz mavisi arkasını da kullanabilirim yanii..patchwork kırkyama diyolar ya ondan..135 TL'ye aldımm..
nette var hatta daha uyguna da var ama aynı kalitede mi bilmiyorum çünkü kardeşim bunun tek kişiliğini pratikev internet sitesinden aldı..onun arkası fln beyazdı kalitesi farklı geldi bana..
ceyizevi önünü arkasını doldurundelikafadulden

aynen canımm
halı ve perdeyi hareketli desenli alırsan kanepelerin tek renk olması çoook güzzel yakışır.
özellikle kırmızı halılarda acayip alternatifler var, çoğuda çok tatlı. keza perde de öyle seçenek çook zaten. minderleride alacalı yaptınmı süpper olur kaydirigubbakcemile2

arsimacım, balım kesinlikle ilk koltuk takımının renkleri çook yakışır. krem olduğu için beyaz-bambu mobilyalarla cücel olur bence. turkuaz biraz daha boğar sanki, kahwerengi gibi basık geldi bana.

tişibo
çibo
yokmu arttıran
sonunda tükkanı arıcam bakacam telefonu ne diye acıyorlar :roflol:

ama lacivertt varken sarının yanına kırmızı yakışmazki kaydirigubbakcemile5

1- ben çok önceden arayıp sordum bu nasıl okunuyor diye? çibo dedilerkaydirigubbakcemile3

2- sepet koltuk sarı deel, koltuk kırmızı. onun yanına da en güzel sarı yakışır:teytey:

ay annem bu da ne gözel yaa

kız mandilin bak hele (bu lafa bayılıyorum çok fena bi anısı var :roflol:)

ayın 9 unda ankaraya gelicem kısmetse
bernardodan aldığın yemek takımı ile yemek ısmarlarmısın bana

brcncvk, güle güle kullan patcworknü canım.
az önce birde yatak örtüsü görmüştüm 90 liraya çok şıktı yaa ne kadar uyguna almışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…