Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mudoda görmüştüm bu yağlık sirkeliklerden..ama ben ocağın yanına yemek yaparken kullanmak için düz alayım dedim tuzluksuz fln..
yanında beyaz düz yağlıklar vardı aldım ama eve getirdim biri normalde diğerinin kapağı tam oturmuyor.alan varmı onlardan
tanesini 2.90 a almıştım..

Kızlar ben 12 tane halka peçetelik istiyorum ya yardım yapamıyorum satın alayım dedim güzel yok göremedim off napayım bir akıl-tatlicadiarzu-

Kızlar ben 5 lı bıÇak setı
1 bıleyıcı
1 de mutfak makası tupper dan 160 a adım
Öle 250 falan dııl ya

bu sizin ev mi arsima?

evet şeker

Ben de bilemedim şimdi kaydirigubbakcemile3 Ne renk ki bu :uhm:

bilsem ne renk :roflol:
böle hayal kuruyorum evimizin şurası böyle burası böyle olacak
çok güzel olacak fln diye
sonra birden bire kapı geliyor aklıma :uhm:

:roflol::roflol:

Kızlar ben 12 tane halka peçetelik istiyorum ya yardım yapamıyorum satın alayım dedim güzel yok göremedim off napayım bir akıl-tatlicadiarzu-

biyerde kelebekli çok şık görmüştüm gümüş renk
neredeydi acep

ya kayınvalıdecıım görümcelerımde var :)
onlarda gördüm çok kullanışlı geldı öle aldım ben de
ama çok ıı kızlar
tavsiye edıyorum yanı çok demezsenız fiyatını:)

nikah için çok hoş bi elbise aldım kızlar bide topuklu ayakkabı resimleri gösteririm nikahtan sonra ya bişi sölicem ama gülmeyin çok moralim bozuldu benim bacaklarım yamukmuş yeni farkettim bunu etek giymeyeli okadar olmuşki her yer tamam bacaklara taktım:çok üzgünüm:

Selam kısçeler dün pek ugrayamadım topiğe çok işim vardı, herkes aldıklarını güle güle kullansın

Akşam Tchibo'dan aldığım pijama takımım

Son düzenleme:

aman boşver kısçem
sürekli mini etek giymiyorsan takma

Selam kısçeler dün pek ugrayamadım topiğe çok işim vardı, herkes aldıklarını güle güle kullansın

Akşam Tchibo'dan aldığım pijama takımım

ayna ve kapı askısından varmıydı :)

Arşimam yavrim,

Vardı kapı askısı ama rengi öylepembe değildi tatlım, gri gibiydi ben de almak istiyodum ama rengi öyle belirsiz olunca vazgeçtim, aynalardan çok var bakan bile yok alıcaksan kaçırma bence çok cici duruyo

hım
ebatı minik mi
nasıl benim dolabın oraya uyarmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…