sınay ıyıkı bişi beğendık ayy kendıme yapsam mı ama ornek net deılkı neysem yormam kendımı sen baa yaparsın:roflol:
nıhal tmm bakarım almam ıse seneye bıulurtupper bu
ben varımm hihoyyyt
günaydınnlarrrrrr
aa kızlar size söylemeyi unuttum
ben dün gelinlikçiye gittimm
ölçülerim alındı haftaya salı ilk provam var hihoyyyt
Arsima nolduki cnm benmi kaçırdım Alla Alla :uhm:
ewt arsima bencede cok iyi düşünmüşsün güle güle giyin işallah iyi bir ders olur işallah ilk ve son giyersin buluşurken(yanlış anlama kavga etmeyeniz diye diyorum)
Arisma sende ara barışın hemencik dargın kalmayın birbirinize :1hug:
evet öyle yanından çekip gitmekte neymişş Çok üzgünüm çoook
ben olsam bende sinirlenirdim. ama şu düğün arifesinde en iyi şekilde tepki bu olcak bencede zeki arkadaşım benim iyi düşünmüşsünn:1hug:
sülfat ve arsima evlerinizi güle güle kullanın. ev temizliği çok zordur eminim. ama yazılarınızı okuyunca içimden "keşke benim de evim olsa da temizlik dert olsa" dedim. ne evim var ne koca adayı var bir kedim bile yok senağlama
arsıma burda yok öle :çok üzgünüm: olsa hemen alcam cokta ucuzmuş tşörtler gule gule gıy yada kızgnken gıy mı deseydım kaydirigubbakcemile3
savaşman sevişin bacılar kaydirigubbakcemile neyse duzelır elbet
sınay ıyıkı bişi beğendık ayy kendıme yapsam mı ama ornek net deılkı neysem yormam kendımı sen baa yaparsın:roflol:
nıhal tmm bakarım almam ıse seneye bıulurtupper bu
AAZRA pek güzel konduruyo onları yaa valla hayalden çıkartıyo olayı ondan öğrenmek lazım sulfat yaa
kız eccu yarın evleniyosun çık git evine ne biliyim hazırlık yap ağda yap ster yap heycan yap bişi yap işde ne geziyosun kk daa..benim 1 günüm kalcak ahh ahh yanii
canın sağolsun böcüğüm hangisini beğendin sen fıstık yeşili kenarı mekik olan nevresim takımımı ???a.s.
Kızlar ben daha ne gelinlik ne mobilya falan bakmadım geçmi kaldım sizce diğün 4 Temmuzda
Kızlar hazır tobicim bahsetmişken sormak istiyorumkaydirigubbakcemile2
Düğün öncesi , ağda epilasyon işini kaç gün önceden halletmeyi düşünüyorsunuz ?
Kuaföremi yaptırıcaksınız kısslar
Kızlar hazır tobicim bahsetmişken sormak istiyorumkaydirigubbakcemile2
Düğün öncesi , ağda epilasyon işini kaç gün önceden halletmeyi düşünüyorsunuz ?
Kuaföremi yaptırıcaksınız kısslar
sağol böcük
giydikten sonra yollım mı sana :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?