Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sınay ıyıkı bişi beğendık ayy kendıme yapsam mı ama ornek net deılkı neysem yormam kendımı sen baa yaparsın:roflol:

nıhal tmm bakarım almam ıse seneye bıulur tupper bu

canın sağolsun böcüğüm hangisini beğendin sen fıstık yeşili kenarı mekik olan nevresim takımımı ???a.s.

kız eccu yarın evleniyosun çık git evine ne biliyim hazırlık yap ağda yap ster yap heycan yap bişi yap işde ne geziyosun kk daa..benim 1 günüm kalcak ahh ahh yanii

aa kızlar size söylemeyi unuttum
ben dün gelinlikçiye gittimm
ölçülerim alındı haftaya salı ilk provam var hihoyyyt

hadi gözün aydın
umarım istediğin gibi olur

Arsima nolduki cnm benmi kaçırdım Alla Alla :uhm:

hoşşiklik etti hoşşik

ewt arsima bencede cok iyi düşünmüşsün güle güle giyin işallah iyi bir ders olur işallah ilk ve son giyersin buluşurken(yanlış anlama kavga etmeyeniz diye diyorum)

yok yanlış anlamama :)
sağol kuzum Şeniz

Arisma sende ara barışın hemencik dargın kalmayın birbirinize :1hug:

o arasın
haklı olduğum halde aramız düzelsin die adım attım o gıcıklık etti:dilcikar:

Şeniz

Şeniz oda olur üzülme Şeniz

sağol böcük
giydikten sonra yollım mı sana :roflol:

Kızlar ben daha ne gelinlik ne mobilya falan bakmadım geçmi kaldım sizce diğün 4 Temmuzda

sınay ıyıkı bişi beğendık ayy kendıme yapsam mı ama ornek net deılkı neysem yormam kendımı sen baa yaparsın:roflol:

nıhal tmm bakarım almam ıse seneye bıulur tupper bu

tabiki cnmmm ben söledim sadecee bende alamam hele öğrenciyken hiç az buz sey değil yerimseniben

kız eccu yarın evleniyosun çık git evine ne biliyim hazırlık yap ağda yap ster yap heycan yap bişi yap işde ne geziyosun kk daa..benim 1 günüm kalcak ahh ahh yanii

Kızlar hazır tobicim bahsetmişken sormak istiyorumkaydirigubbakcemile2
Düğün öncesi , ağda epilasyon işini kaç gün önceden halletmeyi düşünüyorsunuz ?
Kuaföremi yaptırıcaksınız kısslar

canın sağolsun böcüğüm hangisini beğendin sen fıstık yeşili kenarı mekik olan nevresim takımımı ???a.s.

yok bunlar cok guzel oda cok guzel hepsı cok guzel ama bu pempe ıle sarıya bıttım yesılde ayrı bı harıka :asigim:
sen hepsınden yap baa dermışım kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben daha ne gelinlik ne mobilya falan bakmadım geçmi kaldım sizce diğün 4 Temmuzda

benimde 12 temmuz da cnm mobilya benimde ortada yok ama gelinlik diktirceksen artık başla derim çünkü tam sezonunda evlenioz çok kişi diktiriyo

ben 2-3 gün önceden düşünüom çünkü çok beyazım morarıom kaydirigubbakcemile3
kuaför düşünüom

bence kına gecesinin olacağı gün en uygunu

benim öyle bi derdim yok sadece kaşlarımı aldırcam :)

buketcim gelinlik provası başlamış ne güzelll hihoyyyt gelinlik modelleri belli olanlar koysalarya buraya ne güzel olur :asigim:

bugün iş çıkışı alışverişe çıkıcam
yorgan yastık ve yatak alıcam
birde phılıps süpürgeyi araştırcam :)

oyy oyy kızlarr ya bende son 1 gün kala buraya ugrayacagımı sanmıyordum hiçç :)
dün akşam kına gecem olduu kına gecesi kadar güzel bi gece yok...
yaa insanın kendi kınası olunca daha bi farklı oluyormuşş valla değişik duygularrr çok farklı Allah herkese nasip etsinn..
bugun işlerim çok kuaföre provaya gidicem evime ugramam lazım işim çok :)
nikah maltepe kültür merkezi manolya nikah salonunda saat 5te yolu düşenleri bekleri..
Allah herkezin gönlüne göre versinn..kınamı yıkarken gözlerime inanamadım istesem böle bişey olamazdıı
sizlerle paylaşmak istedimm diğer resimleride eklicem inş. en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…