marmarise gitme derim canım kumsalı güzel değim caddenin yanı yandan arabalar geçiyo sen orda güneşleniyon... ama marmaris içmeler güzel ona bişey diyemem..
Arisma sende ara barışın hemencik dargın kalmayın birbirinize :1hug:
sulfatcım tipik problemli yolcusun :)) kaydirigubbakcemile3 şaka şaka kızma..
ben sana diyim belki azda olsa kafanda fikir oluşur denizi seviyosanız bodrum ya da marmaris derim bu yerlerde otelede cok bağlı kalmazsınız.ama antalya biraz farklı 5 yıldızlı otellerde herşey düşünüldüğü için dısarı cıkma ihtiyaçı duymazsınız bide zaten oteller biraz merkezlere uzak merkezlerdede bişey yok zaten :) bu arada antalyanın denizi kötü.
aynen katılıyorum vallahii yerimseniben
günaydın kızlarrrrr
sulfatcım tipik problemli yolcusun :)) kaydirigubbakcemile3 şaka şaka kızma..
ben sana diyim belki azda olsa kafanda fikir oluşur denizi seviyosanız bodrum ya da marmaris derim bu yerlerde otelede cok bağlı kalmazsınız.ama antalya biraz farklı 5 yıldızlı otellerde herşey düşünüldüğü için dısarı cıkma ihtiyaçı duymazsınız bide zaten oteller biraz merkezlere uzak merkezlerdede bişey yok zaten :) bu arada antalyanın denizi kötü.
şekercim zaten merkezinde çok otel yokki. hiç bir şehrin merkezinde halk plajı güzel olmuyor. içmeler tarafında harikaaa oteller var ben böyle kumsal böyle su görmedim. tavsiye ederim. bende kararı şöyle ver daha önce hangisine gitmediysen onu değerlendir ve değişik br yer gör derim
kahvaltı yapıp gelcem... içmeler güzel cidden...
günaydın hanımlar. geçmişi gezdim geldim
tobicimin de çeyizler görücüye çıkıyor, benim yerime de gez istanbulda :1hug:
teşekkür ederim canım beniiimmm:1hug:
battaniyem taç'tan aldım..
yatak örtüm
bornoz takımım
misafir için hamam takımım
mutfak bezlerim
havlularım
servis takımım
kayınvalidemin ve görümcemin bohçaları
hala,amcalar ve teyzelere bohçayı ben evlendikten sonra el öpmede götüreceğim..bunlarda bohçaların içine konulanacak havlular ve iç çamaşırlar..birde yemeni konulacak herkese..
bunlarda bohçalarımız:)
[/UR]
başıyazmalı fıstığım hepsine bayıldım hele battaniyenin renkleri ve bornoz takımın mutfak bezlerinde çok şirinmiş iyi günlerde kullan tatlım:1hug:damat bohçasıkaydirigubbakcemile
bu daaaaaaaaa salon takımımhihoyyytkaydirigubbakcemile2
teşşekkür ederim pınarcım a.s.annem sağolsun dantel işiyle o ilgilenio bende ıncık cıncık alıyorumkaydirigubbakcemile3b aşıyazmalıkıs yıne dokturmussun maşallah herseyın çok gusel ıı gunlerde kullan
sinaycım annenın emegıne saglık walla hepsı bırbırnden gusel
bu da çöp kovam :)
camelt güle güle kullan canım hepsi çok şirin
kesme tahtam[/QUOTE]
[quote="camelt, post: 6377688"][IMG]
[IMG]http://img135.imageshack.us/img135/8297/dsc02043kk.jpg
teşekkürler parpalmcım Annem sağolsun yapmış halletmiş dantellerden sorumlu bakan yaptım kendisinikaydirigubbakcemile3o da seviyor uğraşmayı :teytey:Günaydın kızlar maşallah akşam döktürülmüş yine tv ünitesi oylamasına bende katılıyorum ve 3. diyorum
herkes aldıklarını sağlık ve mutlulukla kullansın sinay maşallah sendede çeyiz denizde kum hani allah nazardan saklasınkaydirigubbakcemile2
teşekkürler canıııma.s.sulfatcım bende bunu çok çok beğeniom. eudoda sağolsun görsel olarak gösterdi çok güzel durmuş bence...
Günaydın kızlaaaaarrr!!!! Kızlar sabah sabah gözümü gönlümü açtınız. Başıyazmalıkız Sinay Camelt güle güle kullanın herşeyiiii kaydirigubbakcemile2
sen evleniom de bütün kulüp seferber olur böcüğüm sana 1 günde 1 kamyon çeyiz çıkar :roflol::roflol::roflol:ha bıde sanırsam SINAYdı
emeklerıne sağlık süperler ozelıkle havlulardan pempe ve sarı olana bayıldım hepsı iğne işi galıba süperler tatlım artık yaparsın banada o sarı ve pembe havlulardan:roflol:
ayrıca nevresımde süper yanı hepsı el emeğı allahım huzurlu gunlerde kullanmanı nasıp etsın
teşekkür ederim miniğim daha iyileri senin olsun valla çeyiz öyle al al bitmiyor daha da yapıyor annem 2 ay kaldı die die harıl harıl çalışıoo:roflol::roflol::roflol:bu arada sinirden kaçırmışım
Sinaycım senin çeyizde bitmedi maşallah ne kadar çoklarmış iyi günlerde kullanman nasib olur inşallah
tobicim kavanozuna bayıldım çok şeker
günaydın kısçeler
iyi günlerde kullan kısçe
ayy tatlım gelmiş..saol cnm bayağ önce eklemiştim.dün dedim kleyim bende yarın..gezcem inş ttalım ayrıca 23 ünde tatiliz hani geçen moralim bozukduya kesinleşti.hatta dün biletimide aldımhihoyyyt
Bir kısmını eklicem masa örtüsü ve buzdolabı örtüsü dikilmiş diğer parçaları sırf danteldi dikim işi olmadığı için annem kaldırmış çıkarmıyor :çok üzgünüm: onun yanında annemden saklı havlularımı da çektim 25 tane dantelli havlu yapmış annem sadece 5'ine ulaşabildim bakın bakalım beğenecek misiniz?
buzdolabı örtüm dertsiz kumaş üzerine oturtmuş çeyizci
masa örtüm yine dertsiz kumaş üzerine
masa örtüsünün orta danteli yakın foto
kenarları
havlularım (sadece 5 tanesi)
mekikten yapılmış nevresim takımım fıstık yeşili nevresime diktirdim kaydirigubbakcemile2
beyaz nevresim takımı dantelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?