Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

şekercim zaten merkezinde çok otel yokki. hiç bir şehrin merkezinde halk plajı güzel olmuyor. içmeler tarafında harikaaa oteller var ben böyle kumsal böyle su görmedim. tavsiye ederim. bende kararı şöyle ver daha önce hangisine gitmediysen onu değerlendir ve değişik br yer gör derim

aynen katılıyorum vallahii yerimseniben

günaydın hanımlar. geçmişi gezdim geldim

lepi sosluğun çok şın üstelik sudan ucuz

zenku pike takımın çok hoş olmuş. ben hala pikeci arıyorum yaptırmak için :) sana ne kadara maloldu?

sülfat ve arsima evlerinizi güle güle kullanın. ev temizliği çok zordur eminim. ama yazılarınızı okuyunca içimden "keşke benim de evim olsa da temizlik dert olsa" dedim. ne evim var ne koca adayı var bir kedim bile yok senağlama

sülfat banyo takımından 1. ve 5. beğendim

sinay çeyizlerin çok güzel , havlu dantellerin pek hoş

başıyazmalım aldıklarını güzel günlerde kullan :1hug:

camelt küçük eşyalarını iyi günlerde kullan, çöp kovan çok şirin

tobicimin de çeyizler görücüye çıkıyor , benim yerime de gez istanbulda :1hug:

günaydın kızlarrrrr

cnm msjını dun aldım baktım saol sımdık baktım ama cok pahalılarmış sımdık alamam

arsıma burda yok öle :çok üzgünüm: olsa hemen alcam cokta ucuzmuş tşörtler gule gule gıy yada kızgnken gıy mı deseydım kaydirigubbakcemile3
savaşman sevişin bacılar kaydirigubbakcemile neyse duzelır elbet

Evet problemli yolcuyum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Yaw daha önce ayarlasaydık işte ucuza giderdik 4 gün bodrum 4 gün antalya yapıverirdik :roflol:

Canımcım izmirde yaşayan biri olarak yazın tercihlerimiz hep çeşme, kuşadası, urla, seferihisar tarafları oldu, yazın uzağa gitmedik hiç tatil için her üçüne de gitmedim

baberko asıl problemli müşteri bendim
yok orası kötü burası pahalı şurası yandan burası soldan
adam beni dövücekti
git kızım az yede kendine bi otel kur kafana göre dicektii

hoşbulduk cnm...böcük evet pahalı ama indirime girdikleri zaman araştır bazen baya indirime giren şeyler oluyooo

günaydın hanımlar. geçmişi gezdim geldim

tobicimin de çeyizler görücüye çıkıyor , benim yerime de gez istanbulda :1hug:

ayy tatlım gelmiş..saol cnm bayağ önce eklemiştim.dün dedim kleyim bende yarın..gezcem inş ttalım ayrıca 23 ünde tatiliz hani geçen moralim bozukduya kesinleşti.hatta dün biletimide aldımhihoyyyt

teşekkür ederim canım beniiimmm:1hug:
battaniyem taç'tan aldım..
yatak örtüm
bornoz takımım
misafir için hamam takımım
mutfak bezlerim

havlularım
servis takımım

damat bohçasıkaydirigubbakcemile

bu daaaaaaaaa salon takımımhihoyyytkaydirigubbakcemile2
başıyazmalı fıstığım hepsine bayıldım hele battaniyenin renkleri ve bornoz takımın mutfak bezlerinde çok şirinmiş iyi günlerde kullan tatlım:1hug:
b aşıyazmalıkıs yıne dokturmussun maşallah herseyın çok gusel ıı gunlerde kullan

sinaycım annenın emegıne saglık walla hepsı bırbırnden gusel
teşşekkür ederim pınarcım a.s.annem sağolsun dantel işiyle o ilgilenio bende ıncık cıncık alıyorumkaydirigubbakcemile3

bu da çöp kovam :)

kesme tahtam[/QUOTE]

[quote="camelt, post: 6377688"][IMG]
[IMG]http://img135.imageshack.us/img135/8297/dsc02043kk.jpg
camelt güle güle kullan canım hepsi çok şirin çöp kovanı yesinler senin a.s.
teşekkürler parpalmcım Annem sağolsun yapmış halletmiş dantellerden sorumlu bakan yaptım kendisinikaydirigubbakcemile3o da seviyor uğraşmayı :teytey:
teşekkürler canıııma.s.
sen evleniom de bütün kulüp seferber olur böcüğüm sana 1 günde 1 kamyon çeyiz çıkar :roflol::roflol::roflol:
bu arada sinirden kaçırmışım
Sinaycım senin çeyizde bitmedi maşallah ne kadar çoklarmış iyi günlerde kullanman nasib olur inşallah
tobicim kavanozuna bayıldım çok şeker
teşekkür ederim miniğim daha iyileri senin olsun valla çeyiz öyle al al bitmiyor daha da yapıyor annem 2 ay kaldı die die harıl harıl çalışıoo:roflol::roflol::roflol:
günaydın kısçeler
iyi günlerde kullan kısçe

teşekkür ederim Arsimacım daha güzelleri sizin olsun inş.:1hug:a.s.

ayy tatlım gelmiş..saol cnm bayağ önce eklemiştim.dün dedim kleyim bende yarın..gezcem inş ttalım ayrıca 23 ünde tatiliz hani geçen moralim bozukduya kesinleşti.hatta dün biletimide aldımhihoyyyt

süperrr :sm_cool: :1hug:

sınay ıyıkı bişi beğendık ayy kendıme yapsam mı ama ornek net deılkı neysem yormam kendımı sen baa yaparsın:roflol:

nıhal tmm bakarım almam ıse seneye bıulur tupper bu

göremeyenler için alıntı yapıyorum kızlar

buketcim kızma ama bana denk gelseydin sinir olurdum sana :) bende kemer yada sidede 2 otel aklımda vardı gittim gördüm ve kararımı verdim. sideye gidicez kısmetse işallah.bodruma hep gitme imkanımız var teyzenin evi var zaten havuzu daha cok seviyorum bide antalya otelleri hep ultra herşey dahil olduğu cepten extra bi para cıkmıyo gitmişken öyle olsun dedim.valla iyi düşün sulfatcım bunlar en önemli kriterler zaten 3 yerdede iyi oteller var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…