Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Baberko ben daha balayını ayarlamadım ya. Aslında kararsızım da henüz bodrum mu, antalya mı, haaa marmaris de olabilir? Otelden önce bi yere karar verebilsem -tatlicadiarzu-

kuaförün yolundan geçerken şans eseri gördüm ve aldım :dilcikar:
çok kırdı beni çok senağlama

valla bende zor duruyom saçlarımı kestirmemek için diyorum zaten düğünden hemen sonra kestircem ilk fırsatta.Nişanlım kısa seviyor bana o halimle vurulmuş victorya bechımın saç modeliydi ama sarı değil brezilya kahve off çok özledim o halimi

anana söylerim seni bak:jeyyar: yada banada bi sus payı ver:jeyyar:

aa kızlar size söylemeyi unuttum
ben dün gelinlikçiye gittimm
ölçülerim alındı haftaya salı ilk provam var hihoyyyt

ewt arsima bencede cok iyi düşünmüşsün güle güle giyin işallah iyi bir ders olur işallah ilk ve son giyersin buluşurken(yanlış anlama kavga etmeyeniz diye diyorum)

aboww bugun herkes kavga etmış neysekı benım bı sevgılım bıle yok dert yok tasa yok valla ohh :kaydirigubbakcemile2
arısma tşörtune bayıldım ya nerden aldın kaç tl

bizim orda bi tükandan 10 tl

öpüşün barışın çabuk kaydirigubbakcemile3

öpemem burda değil çünkü
dün konuşurken çekti gitti
benim ağlayasım geldi wc ye girdim sonra yerime bi geldim ki ne görem pcsini toparlıo du dedim 5dk konuşak
vaktim yok dedi gitti içerlerde durdu epeyce sonra giderken dedim böle gidersen daha kötü olacak asıl kalırsaam kötü olar dedi gitti

ayyy bende öle kestircem işteee

o kadına o saç modeline aşığımm diyebiliriiim ama ne yalan söyleyim cesaret edip kestiremem bana yakışmıyo kısa saç buna benziyorum -tatlicadiarzu-

Baberko ben daha balayını ayarlamadım ya. Aslında kararsızım da henüz bodrum mu, antalya mı, haaa marmaris de olabilir? Otelden önce bi yere karar verebilsem -tatlicadiarzu-

marmarise gitme derim canım kumsalı güzel değim caddenin yanı yandan arabalar geçiyo sen orda güneşleniyon... ama marmaris içmeler güzel ona bişey diyemem..

Arisma sende ara barışın hemencik dargın kalmayın birbirinize :1hug:

kuaförün yolundan geçerken şans eseri gördüm ve aldım :dilcikar:
çok kırdı beni çok senağlama

evet öyle yanından çekip gitmekte neymişş Çok üzgünüm çoook
ben olsam bende sinirlenirdim. ama şu düğün arifesinde en iyi şekilde tepki bu olcak bencede zeki arkadaşım benim iyi düşünmüşsünn:1hug:

sulfatcım tipik problemli yolcusun :)) kaydirigubbakcemile3 şaka şaka kızma..
ben sana diyim belki azda olsa kafanda fikir oluşur denizi seviyosanız bodrum ya da marmaris derim bu yerlerde otelede cok bağlı kalmazsınız.ama antalya biraz farklı 5 yıldızlı otellerde herşey düşünüldüğü için dısarı cıkma ihtiyaçı duymazsınız bide zaten oteller biraz merkezlere uzak merkezlerdede bişey yok zaten :) bu arada antalyanın denizi kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…