o başlattı :)
aboww bugun herkes kavga etmış neysekı benım bı sevgılım bıle yok dert yok tasa yok valla ohh :kaydirigubbakcemile2
arısma tşörtune bayıldım ya nerden aldın kaç tl
kızlar bune sabah sabah kavga eden edene
sakin olun gelincikler..arsimacımm ama protesto şeklin çok gzl ne yaaln söyleyim..böle bişi görürsem bende alayım..saçları falanda kestirmek yok ne o öyleÇok üzgünüm çoook
[B
borcum cok ondan alamıyom cnm aksam gıttım senetımı aldım mağazadan kz dıo bak yenı katalog verım ayy baktım varya süperlerdı :asigim: eve geldım annem kızdı bundan sonra bişi alma aman nasılsa haftaya gtcek haberı olmas nasılsa kaydirigubbakcemile3
kuaförün yolundan geçerken şans eseri gördüm ve aldım :dilcikar:
çok kırdı beni çok senağlama
aboww bugun herkes kavga etmış neysekı benım bı sevgılım bıle yok dert yok tasa yok valla ohh :kaydirigubbakcemile2
arısma tşörtune bayıldım ya nerden aldın kaç tl
öpüşün barışın çabuk kaydirigubbakcemile3
valla bende zor duruyom saçlarımı kestirmemek için diyorum zaten düğünden hemen sonra kestircem ilk fırsatta.Nişanlım kısa seviyor bana o halimle vurulmuş victorya bechımın saç modeliydi ama sarı değil brezilya kahve off çok özledim o halimi
valla bende zor duruyom saçlarımı kestirmemek için diyorum zaten düğünden hemen sonra kestircem ilk fırsatta.Nişanlım kısa seviyor bana o halimle vurulmuş victorya bechımın saç modeliydi ama sarı değil brezilya kahve off çok özledim o halimi
aa kızlar size söylemeyi unuttum
ben dün gelinlikçiye gittimm
ölçülerim alındı haftaya salı ilk provam var hihoyyyt
ayyy bende öle kestircem işteee
Baberko ben daha balayını ayarlamadım ya. Aslında kararsızım da henüz bodrum mu, antalya mı, haaa marmaris de olabilir? Otelden önce bi yere karar verebilsem -tatlicadiarzu-
kuaförün yolundan geçerken şans eseri gördüm ve aldım :dilcikar:
çok kırdı beni çok senağlama
o kadına o saç modeline aşığımm diyebiliriiim ama ne yalan söyleyim cesaret edip kestiremem bana yakışmıyo kısa saç buna benziyorum -tatlicadiarzu-
bende bugün ilk provama gidiyorum:asigim:
günaydın cnm hoşgeldinngünaydın kızlarrrrr
Baberko ben daha balayını ayarlamadım ya. Aslında kararsızım da henüz bodrum mu, antalya mı, haaa marmaris de olabilir? Otelden önce bi yere karar verebilsem -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?