ya arkadaşlar hani toz bırakmayan cam bezleri toz bezleri varya ben onlardan almak istiyorum.alan ,kullanan varmı? nasıl bişey biraz anlatsanıza.geçen gün toz aldım anam aldığım yerlerde yine tozlar oluşuyo sinir oldum.cam yüzey olsun ahşap yüzey olsun bana toz bezi önerin yahu
ya arkadaşlar hani toz bırakmayan cam bezleri toz bezleri varya ben onlardan almak istiyorum.alan ,kullanan varmı? nasıl bişey biraz anlatsanıza.geçen gün toz aldım anam aldığım yerlerde yine tozlar oluşuyo sinir oldum.cam yüzey olsun ahşap yüzey olsun bana toz bezi önerin yahu
tatlım ben sureklı evde o bezlerden kullanıyorum hakıkaten cok ıyı hıc toz bırakmıyoo kurulamana gerek kalmıyo ben cok memnunum tavsıye edılırhihoyyyt
Canım ben geçtiğimiz haftalarda evimi temzilerken aldım cam bezi, japon pazarından tanesi 1.5 liraydı bezin ama süpeeer temizledi gerçekten. Yıkadıktan sonra tekrar kullandığımda da yine çok güzel sildi
:roflol::roflol::roflol:
yok bunlar cok guzel oda cok guzel hepsı cok guzel ama bu pempe ıle sarıya bıttım yesılde ayrı bı harıka :asigim:
sen hepsınden yap baa dermışım kaydirigubbakcemile3
teşekkürler azracım a.s.Sinaycim, tobicim, basiyazmalikiz kizlar hepiniz aldiginiz yeni cicilerinizi güle güle kullanin sağlık ve mutlulukla inşallah
sulfatcım izmirde oturuyosun sanırım o yüzden japon pazarından almamın imkanı yok ama belki bizim burdakiş pazarlarda da vardır.markası ne canım ?
baberko ben senden bişey rica etsem, bu amaranın ağsutos fiyatları nedir yaaa açamadım ben sayfayı, 6 ağustos gideris herhalde
hangi amara cnm wingmi
sulfatcım buldum canım bim'den alabilirsin bunlardana.s.
baberko asıl problemli müşteri bendim
yok orası kötü burası pahalı şurası yandan burası soldan
adam beni dövücekti
git kızım az yede kendine bi otel kur kafana göre dicektii
benide unutmayın bacılar bende en sondakine oy verdimmmmmm hihoyyyt
:1shok::1shok::1shok: Amaaaaan allahım, biz balayına gidemeyecekmiyiz yaaa, baberko bana daha uygun fiyatlı bir yer lazım, bu imkansız senağlamaUFF cnm bi baktım şok oldum anabina odası kişi başı gecelik sezon fiyatı 315 liradan veriyo.ödeme şeklinize göre indirimleri var.%25 ten %10a kadar.
hadi kızlar başş başş ben gezmeye gidiyorummmm
:1shok::1shok::1shok: Amaaaaan allahım, biz balayına gidemeyecekmiyiz yaaa, baberko bana daha uygun fiyatlı bir yer lazım, bu imkansız senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?