Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya arkadaşlar hani toz bırakmayan cam bezleri toz bezleri varya ben onlardan almak istiyorum.alan ,kullanan varmı? nasıl bişey biraz anlatsanıza.geçen gün toz aldım anam aldığım yerlerde yine tozlar oluşuyo sinir oldum.cam yüzey olsun ahşap yüzey olsun bana toz bezi önerin yahu

tatlım ben sureklı evde o bezlerden kullanıyorum hakıkaten cok ıyı hıc toz bırakmıyoo kurulamana gerek kalmıyo ben cok memnunum tavsıye edılırhihoyyyt

Canım ben geçtiğimiz haftalarda evimi temzilerken aldım cam bezi, japon pazarından tanesi 1.5 liraydı bezin ama süpeeer temizledi gerçekten. Yıkadıktan sonra tekrar kullandığımda da yine çok güzel sildi

Canım ben geçtiğimiz haftalarda evimi temzilerken aldım cam bezi, japon pazarından tanesi 1.5 liraydı bezin ama süpeeer temizledi gerçekten. Yıkadıktan sonra tekrar kullandığımda da yine çok güzel sildi

sulfatcım izmirde oturuyosun sanırım o yüzden japon pazarından almamın imkanı yok ama belki bizim burdakiş pazarlarda da vardır.markası ne canım ?

yok bunlar cok guzel oda cok guzel hepsı cok guzel ama bu pempe ıle sarıya bıttım yesılde ayrı bı harıka :asigim:
sen hepsınden yap baa dermışım kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
Sinaycim, tobicim, basiyazmalikiz kizlar hepiniz aldiginiz yeni cicilerinizi güle güle kullanin sağlık ve mutlulukla inşallah
teşekkürler azracım a.s.

mikrofiber bez canım cam bezi genel temizlik olarak ayrı satılıyor çok sahtesi var piyasa da ben bim'den sahtesini 3 liraya almıştım orijinalinide komşumuz satıyordu avon gibi sipariş edion getirio yutdışından geliomuş ona da 25 lira verdim çook pahalıya geldi ama çokta kullanışlı birkez verecem iyisi olsun dedim yerimseniben resmini çeyizlere eklemiştim bulursam tekrar ekliim tatlım a.s.

sulfatcım izmirde oturuyosun sanırım o yüzden japon pazarından almamın imkanı yok ama belki bizim burdakiş pazarlarda da vardır.markası ne canım ?

Vardır canım oralarda da, ama markasına hiç bakmadım paketi açarken :uhm:

Baberko ben senden bişey rica etsem, bu amaranın ağsutos fiyatları nedir yaaa açamadım ben sayfayı, 6 ağustos gideris herhalde

UFF cnm bi baktım şok oldum anabina odası kişi başı gecelik sezon fiyatı 315 liradan veriyo.ödeme şeklinize göre indirimleri var.%25 ten %10a kadar.

UFF cnm bi baktım şok oldum anabina odası kişi başı gecelik sezon fiyatı 315 liradan veriyo.ödeme şeklinize göre indirimleri var.%25 ten %10a kadar.
:1shok::1shok::1shok: Amaaaaan allahım, biz balayına gidemeyecekmiyiz yaaa, baberko bana daha uygun fiyatlı bir yer lazım, bu imkansız senağlama

:1shok::1shok::1shok: Amaaaaan allahım, biz balayına gidemeyecekmiyiz yaaa, baberko bana daha uygun fiyatlı bir yer lazım, bu imkansız senağlama

ağlama dur ben bakim sana. ben bakarken o sırada kemer göynükte la mer otel var bi ona bak.kara tarafı kşi başı sezon fiyatı 180 liradan veriyo.gidenler memnun.diğer alternatiflerede bi bakim yazarım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…