tmm toprağım
nöruyon dıyınce ne dıycen onu de bakım anlarım toprağım mısın -tatlicadiarzu-
off cok pahalı gercekten ya kumasta benden bıde
2 pıke 3 nevresım 1 ara uç 1 gobeklı var sarılcakta
1 bohca ve masa örtum var ayrıcadesene ben ayvayı yedım
canım sen hangi katalogda görmüştün?ben eminönünden aldım 150 tl ye kaydirigubbakcemile2markalı biyerin değil ama çok kaliteli..birsürüde deseni vardı..
hepsine bayıldım ama mutfak bezlerine aşık oldum :dance:
sağol canımkaydirigubbakcemile5
başıyazmalıkız aldıklarını gule gule kullan bohcalarda süpermış
teşekkür ederim
başıyazmalı canikom yatak örtü ve battaniyen çok cici. battaniye çok enerjik örtüde çok zarif.... güle güle kullan canım hee mutfak havlularında harika tek kelimeyle bulursam çilekli ve balıklısından alırım vallahi..:)))
canımm çok teşekkür ederim..battaniyem zaten hep aklımdaydı mor hastası olduğum için..
yatak örtümüde çok uyguna aldım renkleri orda soluk canlısı daha da güzel..
bezleri kürkçü hana girince sağ çaprazda bir dükkandan aldım zaten kapının önündeler inşAllah bulursun canikomŞeniz
başıyazmalıkız hepsini güle güle kullan taşlı el bezlerin çok güzel
canım sen hangi katalogda görmüştün?ben eminönünden aldım 150 tl ye kaydirigubbakcemile2markalı biyerin değil ama çok kaliteli..birsürüde deseni vardı..
150 li mi?delikafaduldendelikafadulden
anammm ...aklım şaştı valla sabah sabah.
Başıyazmalı baştan diyeyimde ilk önce hayırlı olsun.herşeyin mis gibi valla süper iyi günlerde kullan...
1-battaniyene bayıldım.hasta oldum.onun hakkında sorum vardı ama zaten demişin yukarda 75 ealdım diye...
2-yatak örtün harika ya.yatak örtüsü hastalığım yoktur .böle ahım şahım paralar vermek istemiyorum.ama sanırım seninkide pahalı bişiy.çok zarif ve sade .yatak odanı bilmiyorum ama koyu kahvede süper durur..
3-bznoz ve hamma takımın ay herşey çok renkli ve cıvıl cıvıl.onlarada hayran kaldım...
4-o mutfak bezleri tablo gibi ya sakın onlarla bişiy kurulayayım deme.harikalar...
5-damat bohçan ,içine aldıkların hepsi iyi günlerde kullanılsın inş.
6-en sonda salon takımını çok beğendim.ne kadar aldın acaba bi tanem..
Ay beğenmediğim hiç bişiy yok.bakarken gözlerim yerinden çıkacak sandım:)sık sık göremiyoruz seni yasaktanmış demek.sen yine fırsat buldukça kaç gel.özletme...
canımsın ya lahanam..
beğenmene çok sevindim..daha güzelleri senin olsun inşALlah..
canım yatak örtüsüne bende çok fazla vermek istemiyordum..içim acıyordu o paraya..
150 tl ye buldum hemen kaptımhihoyyyt
salon takımımı 90 tl dedi ilk 75 e verdi herüfdelikafadulden
yazmalı eminönünden almışsın.ama ben haftaiçi 7 cumt 7 çalışıyorum.gitmeme imkan yok.özelden görüşsek ben sana atsam para bir daha falan gidersen alabilir misin bana.hem sende sanırım bakırköyde oturuyordun.olmazsa eldende teslim alırdım.
günaydın hanımlar. geçmişi gezdim geldim
lepi sosluğun çok şın üstelik sudan ucuz
zenku pike takımın çok hoş olmuş. ben hala pikeci arıyorum yaptırmak için :) sana ne kadara maloldu?
nedemek cnm benim allah hepiminiz muradını versin işallah hayırlısıyla.fikrimi sorcak olursan bu otellere gidebilmek için takılarını bence bozdurma hiç değmez.onun yerine pansiyon tarzı biyere gidersiniz.bodrum ya da marmaris içmelerde.bütün gün dışarda takılırsınız.tabi ozamanda cok para gidiyo ama en azından takıların gitmemiş olur
selam kızlar bizde balayı konusunda kavga edip duruyoruz.ilk önce ben pahalı yerleri beğeniyordum o yüzden kavga ettik şimdide ben ucuz olsun diyorum nişanlım yok diyor.:) dengesiz miyiz neyiz:) Barut otele karar verdik sanıırım sulfat araştırıyorsan bak derim öneriyrlar.5 gece 1800 peşin.Nişanlımın birikmiş az parası vardı onu kullanıcaz ama yazık ya buk adar ihtiyaç varken.
tabiki alırım canım..
sen yeterki iste..dolanırken rastladım dükkana ama bulurum sanırım tekrar..sen özelden yaz bana canım
:roflol::roflol::roflol:
teşekkürler azracım a.s.
mikrofiber bez canım cam bezi genel temizlik olarak ayrı satılıyor çok sahtesi var piyasa da ben bim'den sahtesini 3 liraya almıştım orijinalinide komşumuz satıyordu avon gibi sipariş edion getirio yutdışından geliomuş ona da 25 lira verdim çook pahalıya geldi ama çokta kullanışlı birkez verecem iyisi olsun dedim yerimseniben resmini çeyizlere eklemiştim bulursam tekrar ekliim tatlım a.s.
sulfatcım buldum canım bim'den alabilirsin bunlardana.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?