Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

KAZAK ÖRÜYOM DESEM BÖCÜK TUTTURDUM MU? kaydirigubbakcemile2

canımsın ya lahanam..
beğenmene çok sevindim..daha güzelleri senin olsun inşALlah..
canım yatak örtüsüne bende çok fazla vermek istemiyordum..içim acıyordu o paraya..
150 tl ye buldum hemen kaptımhihoyyyt
salon takımımı 90 tl dedi ilk 75 e verdi herüfdelikafadulden

yazmalı eminönünden almışsın.ama ben haftaiçi 7 cumt 7 çalışıyorum.gitmeme imkan yok.özelden görüşsek ben sana atsam para bir daha falan gidersen alabilir misin bana.hem sende sanırım bakırköyde oturuyordun.olmazsa eldende teslim alırdım.

kızlar bana yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum..
tek tek tüm isimleri alıntı yapmıştım hata verdi sayfa
hepinizi öpüyorum muckkkkkkkkk:)

tabiki alırım canım..
sen yeterki iste..dolanırken rastladım dükkana ama bulurum sanırım tekrar..sen özelden yaz bana canım

günaydın hanımlar. geçmişi gezdim geldim

lepi sosluğun çok şın üstelik sudan ucuz

zenku pike takımın çok hoş olmuş. ben hala pikeci arıyorum yaptırmak için :) sana ne kadara maloldu?

canım 130 a yaptırdım sadece dantel verdim
selam kızlar bu aradaa

yok canım bozdurmam zaten, şaka yaptım kaydirigubbakcemile3 Ya biz aslında 1 hafta istiyorduk ama belki ilk 4 gece güzel bir yerde kalıp :jeyyar:2-3 gün de bodrum tarafına dediğin gibi pansiyonda kalabiliriz, biraz da gezeriz. Böylece yine bir hafta tatil yapmış oluruz a.s Aslında nişanlımın harcama listesi yaparken bunun için ayırdığı bir para var zaten ama bu kadar yüksek değil kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bizde balayı konusunda kavga edip duruyoruz.ilk önce ben pahalı yerleri beğeniyordum o yüzden kavga ettik şimdide ben ucuz olsun diyorum nişanlım yok diyor.:) dengesiz miyiz neyiz:) Barut otele karar verdik sanıırım sulfat araştırıyorsan bak derim öneriyrlar.5 gece 1800 peşin.Nişanlımın birikmiş az parası vardı onu kullanıcaz ama yazık ya buk adar ihtiyaç varken.

zor zamnları ve eksikleri göz önüne alınca pahalı geliyor ama valla bir kere gidilecek balayına.düşünsene hayatında başka yaşamayacağın en özel zamnların.ben balayının çok önemli ve güzel bişiy olduğunu düşünüyorum.hiç erteleme ve acıma parana.boşver ya herşey yolunu bulur...

ovegcim hangi barut. ben sulfat için labadaya baktım ama balkonsuz odası veriyo o fiyatı. 5 gece 1537.5 peşin veriyo. indirimsiz haliyle 205 lira.

bide sulfat öyle bişey yapıcaksanız önce ucuz olana git sonra pahalı olan otele git ozaman tadına varırsın

kızlar balayı oteli olarak kesinlikle club coyage belek diyorum 2 yaz öncee annemle eylül başında tatile gittmiştik dedim ki balayına buaraya gelmeliyim herşey harikaydı yaaaaaaaa, evelsem hemen giderim vallaa oraya

Son düzenleme:

güzelim bu mikrofiber bezlerin resmini bulur ve eklersen çok sevinirim :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…