Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ağlama dur ben bakim sana. ben bakarken o sırada kemer göynükte la mer otel var bi ona bak.kara tarafı kşi başı sezon fiyatı 180 liradan veriyo.gidenler memnun.diğer alternatiflerede bi bakim yazarım sana.

Canım benim çok teşekkür ederim, yaaa keşke şubatta filan halletseydik % 40 indirimler varken, ben benim herüfü dövmem mi :mymeka:

Slm kızlarr hihoyyyt

tobişimmm kuşummm o tuzluğa bayıldım bende istiyorummm nerden aldın cnm hepsi çok cici güle güle kullan cnmm Şeniz[/QUOTE]

kuşum migrosdan aldım onu ben 9 ytl ye aldım...ankamallden..

battaniyem taç'tan aldım..

yatak örtüm

bornoz takımım

misafir için hamam takımım

mutfak bezlerim

havlularım

servis takımım

damat bohçasıkaydirigubbakcemile

bu daaaaaaaaa salon takımımhihoyyytkaydirigubbakcemile2

anammm ...aklım şaştı valla sabah sabah.
Başıyazmalı baştan diyeyimde ilk önce hayırlı olsun.herşeyin mis gibi valla süper iyi günlerde kullan...
1-battaniyene bayıldım.hasta oldum.onun hakkında sorum vardı ama zaten demişin yukarda 75 ealdım diye...
2-yatak örtün harika ya.yatak örtüsü hastalığım yoktur .böle ahım şahım paralar vermek istemiyorum.ama sanırım seninkide pahalı bişiy.çok zarif ve sade .yatak odanı bilmiyorum ama koyu kahvede süper durur..
3-bznoz ve hamma takımın ay herşey çok renkli ve cıvıl cıvıl.onlarada hayran kaldım...
4-o mutfak bezleri tablo gibi ya sakın onlarla bişiy kurulayayım deme.harikalar...
5-damat bohçan ,içine aldıkların hepsi iyi günlerde kullanılsın inş.
6-en sonda salon takımını çok beğendim.ne kadar aldın acaba bi tanem..
Ay beğenmediğim hiç bişiy yok.bakarken gözlerim yerinden çıkacak sandım:)sık sık göremiyoruz seni yasaktanmış demek.sen yine fırsat buldukça kaç gel.özletme...

sulfatttt al cicim alternatifler valla bu fiyatların aşasında da pek iyi tesis yok.bi bak bunlara
alibey park 220
alba royal 200 (16 yaş cocuk yok tesiste)
kaya side 210
phaselis rose 200
joy nashira 180 (recep ivediğin ilk filminin oteli ama yeşilliksiz)
joy pegasus world 180

bunların hepsi indirimsiz haliyle gecelik kişi başı fiyaltarı cnm aaa bu arada hep antalya baktım hee: )

haddiiii buyrun bakalımmm bende tartıştım nişanlımlaaa var bugünde bişi var...arsimaaa bi abide bende var kuzum sıkma canını yanlız değilsin yanii bu konudaklava:

haddiiii buyrun bakalımmm bende tartıştım nişanlımlaaa var bugünde bişi var...arsimaaa bi abide bende var kuzum sıkma canını yanlız değilsin yanii bu konudaklava:

ayyy ne oluyor kızlar silkelenin bende regly olucam endişeleniyorum tartışmayayım diye senağlama

Canım benimmmmm çok sağol allah ne muradın varsa versin zaman ayırıp ilgilendin bitanem. Bunları tek tek incelicem. Tek slip filan öderiz herhalde, nişan takılarını mı bozdursam kaydirigubbakcemile3

Vala bugün kavga günümü ne kaydirigubbakcemile3 Biz kavga etmedik ama az önce azar işittim, kızdı bana. Her aradığında telefonu duymuyormuşum diye fırça attı

nedemek cnm benim allah hepiminiz muradını versin işallah hayırlısıyla.fikrimi sorcak olursan bu otellere gidebilmek için takılarını bence bozdurma hiç değmez.onun yerine pansiyon tarzı biyere gidersiniz.bodrum ya da marmaris içmelerde.bütün gün dışarda takılırsınız.tabi ozamanda cok para gidiyo ama en azından takıların gitmemiş olur

bencede tatil için takı bozmayın kızlarr. cebinize uygun yerlere gidin ileride o altınlara çok ihtiyac olucak eminmki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…