ağlamadur ben bakim sana. ben bakarken o sırada kemer göynükte la mer otel var bi ona bak.kara tarafı kşi başı sezon fiyatı 180 liradan veriyo.gidenler memnun.diğer alternatiflerede bi bakim yazarım sana.
Kız ben değil songa soruyor, ben almıştım zaten kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar....
tobimmm yawruşum ben senin çeyizlerini yerim kızzz... elma şekeri seni. kayınvalidesine hediyesinide almış ohhh.... :))))
saoll kuzum...kız dün yemekdeyizi izlerken aklıma sen geldin mutfak kırmızı beyaz siyahdı anam dedim burcunun istediği gibi...hatta blackgueenle msjlaşıyoduk ikimizde aynı şeyi düşünmüşüz msj çektik birbirimize kullaklarını çınlattıkhihoyyyt
sırnaşık şey değilmi kırmızı görünce mandalin akseuarları görüncede hemen burcişş geldi aklıma bnmde :lepi:
günaydın kızlar
ayy dün akşamdan beri ne çok şeyler yazılmış alınan şeyleri cok beyendim.ama isimleri unuttumbitek başıalyazmalı seni hatırlıyorum elbezlerine bayıldım tabi diğerleride cok güzel.bide çöp kovası cıvıl cıvıl güle güle kullanın hepsini.
baberkoşşş hşg cnm özlettin kendini Şeniz
hiçç ağlamadımmm valla elim ıslaktıı o yüzden parlak çıkmış evet ablam saolsun
ii yaktı kınayı olsun kınalı gelin oldum bende :)çok optum hepinizii kendinize ii bakın en kısa
zamanda görüşmek üzereee
Allah mesut etsin güzelim darısı diğer gün sayanlara :Saruboceq:
sulfat ben 2. ci diyorum güzelim kaydirigubbakcemile2
sinaycım havlular süper pembeler ne güzelmiş güle güle kullan cnm hihoyyyt
başıyazmalıkız hepsini güle güle kullan taşlı el bezlerin çok güzel
camelt güle güle kullan güzelim
tobişimmm kuşummm o tuzluğa bayıldım bende istiyorummm nerden aldın cnm hepsi çok cici güle güle kullan cnmm Şeniz
haddiiii buyrun bakalımmm bende tartıştım nişanlımlaaa var bugünde bişi var...arsimaaa bi abide bende var kuzum sıkma canını yanlız değilsin yanii bu konudaklava:
ayyy ne oluyor kızlar silkelenin bende regly olucam endişeleniyorum tartışmayayım diye senağlama
sulfatttt al cicim alternatifler valla bu fiyatların aşasında da pek iyi tesis yok.bi bak bunlara
alibey park 220
alba royal 200 (16 yaş cocuk yok tesiste)
kaya side 210
phaselis rose 200
joy nashira 180 (recep ivediğin ilk filminin oteli ama yeşilliksiz)
joy pegasus world 180
bunların hepsi indirimsiz haliyle gecelik kişi başı fiyaltarı cnm aaa bu arada hep antalya baktım hee: )
bencede tatil için takı bozmayın kızlarr. cebinize uygun yerlere gidin ileride o altınlara çok ihtiyac olucak eminmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?