Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Esmy maşallah canım, allah nazarlardan saklasın sizi, çok güzel olmuşsun Bak o kadar stres yaptın gelinliğim yetişcek mi, nasıl olcak diye? Mükemmel görünüyorsun. Allah mutlu etsin sizi Şeniz

komşu sormaya yolumu kaybettmek ısterım hep zaten :roflol:
ESMY harıkasın cnm bence kapalı baynlar baksın ıyıce süper modeller olmuş esarpların mutluluğun daım olsun

esmy kına elbisende açık pembe eşarbın altına koyu tonda bone sanırım takmışsın ya o çok güzel durmuş yüzünü ortaya çıkarmış kimin fikriyse tebrik ederimm

Esmy maşallah canım, allah nazarlardan saklasın sizi, çok güzel olmuşsun Bak o kadar stres yaptın gelinliğim yetişcek mi, nasıl olcak diye? Mükemmel görünüyorsun. Allah mutlu etsin sizi Şeniz

tesekkurler cnlarım
buket o bone benm kendı bonemdı kız dedı uydu taktık gozlerımn altıanda yapıskan bonuk yapıstırdık resımde bellı degıl sanırım
sulfat evet yetsıtı studyo resımlerımı alınca onlarıda eklerım
yıne aklsılıkler oldu kıan gunu dedm dustu evde ambulans felan geldı zaten cenzamızde vardı bılıyonuz ama cok sukur guzel gectı

Esmy evet cnm biliyoruz kuzeninlede görüştük çok zor hem üzüntü hem sevinç bi yandan
Gamzem hoşgeldinn bugun ne yiyozz

zaten tangayı giydikten sonrada dönüp bakcan arıcan nerde nan bu şimdi giydim die kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ekle ekle ekle :enbuyukkk::enbuyukkk:

Allah kız senin canını almasın....
valla koptum gülmekten.şimdiye kadar bir kere giyme zorunluluğunda kaldım aman Allahım valla onu giymekte bir yetenek.ne o öle lombur lombur...
içime kaçcek sandıydım az daha...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar esranın nikahı bu haftasonuydu değilmi? Şimdi Esmy, Eccu ve Tubiş evlendi galiba :uhm:

gaza getirmeyin beni. bak tangalarımı (nasıl giyeceğim ben de bilmiyorum), dantellilerimi çıkarırım ağzınız açık kalır kaydirigubbakcemile2

ah ah .genç kızlık gibisi var mı ama.ele karışınca ne yaptırcakları ne istiyecekleri belli mi olur.sakın giydiğinde beni çağırma ....

esmy evet cnm biliyoruz kuzeninlede görüştük çok zor hem üzüntü hem sevinç bi yandan
gamzem hoşgeldinn bugun ne yiyozz

sagol gamze teskkurler
evet kuzenm eklmıs sanırım resım

başıyazmalım
sen tarih yaklaştıkça çoştun valla.hepsi çok güzel güle güle kullan canım
(sürahi takımına bayıldım,benimde tencerelerim hisar çok mutluyum bu yüzden.süpürgeyede tam not kullananlar var çevremde çok memnunlar)

böcüğüm hoşbulduk kız sende onu yemem bunu yemem ne yiyonnn:mymeka:

evt ya çok yemek secıyom bu huyumdan nefret edıyom:çok üzgünüm: ama her turlu tatlıyı yerım cokacimcoook etsız yap ben senın yemeklerınıde yerım cnm nolcak sankı yeterkı et olmasın

ah ah .genç kızlık gibisi var mı ama.ele karışınca ne yaptırcakları ne istiyecekleri belli mi olur.sakın giydiğinde beni çağırma ....

arkadasim karalahana takvimin ilgimi cekti one 46 kilo mu hedef cok az degilmi kalrsin bir deri bir kemik hortlak gibi dolasirsin ortaliklarda giydigin hic bir sey yakismaz... canim boyun kac

günaydın kızlar
öncelikle herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın hepsine ayrı ayrı bayıldım
esmycim hoşgeldin canım.çoooook güzel olmuşsun
çok yakışmışsınız birbirinize bi ömür mutluluklar canım benim:1hug:

etli sarma var menüde dün akşam sardım:))

ayy bayılırımm acıktımda zatenn

sorma ya bende bi kere giydim ayy böle elimi arkaya atıp çıkarasım geldii çok gıcık bişeyy

Kızlar esranın nikahı bu haftasonuydu değilmi? Şimdi Esmy, Eccu ve Tubiş evlendi galiba :uhm:

ayy ne çok evli kızcemiz olduu sırada kim varr

evt ya çok yemek secıyom bu huyumdan nefret edıyom:çok üzgünüm: ama her turlu tatlıyı yerım cokacimcoook etsız yap ben senın yemeklerınıde yerım cnm nolcak sankı yeterkı et olmasın

belli zaten yemek yemediğin zayıflıktan ölcen ekmek ya azcık ekmek

Kızlarrr evshoptan aldığım Elart marka yatak örtüm, üstünde swarovski taşları var şıkır şıkır parlıyo

Sizce nasıll?[/B][/I][/COLOR]

waowww çok şatafatlı ışıl ışıl gerçekten güzelmiş kırmızımı aldın bide kaça sorması ayıp

Beğendin mi kız Bukett, walla çok içime sindi ama iyi para vericem 490 tl yanında cibinlik demiri, içine saten nevresim de vericekler, kıpkırmızı aldım canikom, yatak odamızın mobilyası beyaz olucak kırmızı da örtü olucak nasipse azcık Türk Bayragı gibi olucak ama kaydirigubbakcemile3

arkadasim karalahana takvimin ilgimi cekti one 46 kilo mu hedef cok az degilmi kalrsin bir deri bir kemik hortlak gibi dolasirsin ortaliklarda giydigin hic bir sey yakismaz... canim boyun kac

sorma ya.ben minyon tipliyim.boyum 1.55 canım.ama favori yani kendimi sevdiğim kilom 47 46.minyon olduğum için aslında belli değil ama böle giydiklerimin miik göbeğim fırt diye çıkınca sinir oluyorum.bide yaz geldi.3 4 kilo vermem lazım.yoksa kızların takvimlerine bakıyorumda benimkine dikkat etseler döverler vallahi bu ne diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…