komşu sormaya yolumu kaybettmek ısterım hep zaten :roflol:
ESMY harıkasın cnm bence kapalı baynlar baksın ıyıce süper modeller olmuş esarpların mutluluğun daım olsun
esmy kına elbisende açık pembe eşarbın altına koyu tonda bone sanırım takmışsın ya o çok güzel durmuş yüzünü ortaya çıkarmış kimin fikriyse tebrik ederimm
Esmy maşallah canım, allah nazarlardan saklasın sizi, çok güzel olmuşsunBak o kadar stres yaptın gelinliğim yetişcek mi, nasıl olcak diye? Mükemmel görünüyorsun. Allah mutlu etsin sizi Şeniz
zaten tangayı giydikten sonrada dönüp bakcan arıcan nerde nan bu şimdi giydim die kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ekle ekle ekle :enbuyukkk::enbuyukkk:
gaza getirmeyin beni. bak tangalarımı (nasıl giyeceğim ben de bilmiyorum), dantellilerimi çıkarırım ağzınız açık kalır kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlarrr
esmy tatlım çok güzel bir gelin olmuşsun maşşallah sana. çok yakışmışsınız canım benim çok mutlu olun:))
çok şey eklenmiş gene okumaktan gözlerim şaşı oluodu yawww herkes aldıklarını güle güle kullansın
esmy evet cnm biliyoruz kuzeninlede görüştük çok zor hem üzüntü hem sevinç bi yandan
gamzem hoşgeldinn bugun ne yiyozz
evet yanı onumuzdekı hafta sonukızlar esranın nikahı bu haftasonuydu değilmi? şimdi esmy, eccu ve tubiş evlendi galiba :uhm:
böcüğüm hoşbulduk kız sende onu yemem bunu yemem ne yiyonnn:mymeka:
ah ah .genç kızlık gibisi var mı ama.ele karışınca ne yaptırcakları ne istiyecekleri belli mi olur.sakın giydiğinde beni çağırma ....
etli sarma var menüde dün akşam sardım:))
Allah kız senin canını almasın....
valla koptum gülmekten.şimdiye kadar bir kere giyme zorunluluğunda kaldım aman Allahım valla onu giymekte bir yetenek.ne o öle lombur lombur...
içime kaçcek sandıydım az daha...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar esranın nikahı bu haftasonuydu değilmi? Şimdi Esmy, Eccu ve Tubiş evlendi galiba :uhm:
evt ya çok yemek secıyom bu huyumdan nefret edıyom:çok üzgünüm: ama her turlu tatlıyı yerım cokacimcoook etsız yap ben senın yemeklerınıde yerım cnm nolcak sankı yeterkı et olmasın
Kızlarrr evshoptan aldığım Elart marka yatak örtüm, üstünde swarovski taşları var şıkır şıkır parlıyo
Sizce nasıll?[/B][/I][/COLOR]
ayy bayılırımm acıktımda zatenn
sorma ya bende bi kere giydim ayy böle elimi arkaya atıp çıkarasım geldii çok gıcık bişeyy
ayy ne çok evli kızcemiz olduu sırada kim varr
belli zaten yemek yemediğin zayıflıktan ölcen ekmek ya azcık ekmek
waowww çok şatafatlı ışıl ışıl gerçekten güzelmiş kırmızımı aldın bide kaça sorması ayıp
arkadasim karalahana takvimin ilgimi cekti one 46 kilo mu hedef cok az degilmi kalrsin bir deri bir kemik hortlak gibi dolasirsin ortaliklarda giydigin hic bir sey yakismaz... canim boyun kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?