Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Böcük herseyin cok güzel balım :lepi:
hangisini sayam takımlarınımı nevresimlerimi tabaklarmı limonlukmu cipslikmi delikafadulden
herseyin harika agız tadıyla güle güle yuvanda kullan bacım :1hug: a.s.

Komşumm herşeyin birbiinden güzel ama snde daha ne cvherler var çıkart ortaya

çok tşkler

bunlarda benimmm
gule gule kullan cnm
:Saruboceq:
böcük süper şeyler eklemişsin. eski resimleri mi hatırlatıyorsun?
o buzdolabı süslerinden ben de istiyorum

yok bunlar yenı tatlum saol

güzel de indirim yapmis nisanlinla bi konus belki yardim eder sana

emsy........................................................

tebrikler harika olmusun helede o gelin basin türbanin duvagin makyacin harika mutluluklar diliyorum cok cok güzel bir gelin olmusun hic siradan olmamisin KK gelinine de bu yakisir kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Günaydın kısçelerr, iyi haftalar olsun hepciğinize,
Herkes aldıklarını iyi günlerde eskitsin böcük magnetlerine bittim bakırköyün niresinden yavrimm :jeyyar:

Esmy hoşgeldin Allah mutluluğunuzu daim etsin canımcım

Az sonra aldığım yatak örtümü ekliycem:1closedeyes:

cnm japon pazarından yanı 1 tl satılan yerlerde var saolŞeniz
Böcük, zeysb ve acemiperi cicileriniz çok güzel canlar mutlu günlerinizde kullanın.

tskler elısamm senınde harıka seylerın var gle gule kullan Şeniz

herkese cok tskler
başıyazmalı kız senın aldıklarında cok guzel cnm ı gunlerde kullan

yolumu kaybetmıştım orda tesedufen buldum cnm
tahta köpru denılen yer var tren garı cıkısı ordan ıler gıt taç mağazası var bıde yapıkredı bankası onun karşısında saol ayrıca

kızlar günaydın

alıntı yapamadım tek tek herkese teşekkür ederim

yeni cici alanlar güle güle kullansın.

pike takımı markası COLORFUL muş yanlış kalmış aklımda. bugün sipariş verdim 32 TL + kargo.

esmy resimleri silmezsin değil mi ben yine göremiyorum senağlama

tobicim insan çeyiz güzellerine de der, nerede bu suplalar tatlım?

acemiperi sessiz sessiz takipteydin demek bunun içünmüş.kız ne servetler varmış arkadaşım sende.valla hepsi birbirinden güzel.fincanların zaten 1.favorilerim,gecelik pijamalar hepsi birbirinden güzel.hangi birini sayayım herşey çok tatlı.gözünede çok gözükmemiş bilakis baya çok zaten çeyizlerin canım.hayırlısıyla kullan inş...

zeysb poşet çaylık ve reçelliğine bayıldım.nerden aldığını öğrene bilir miyim acep?sende güle güle kullan balım...

elisaa seninkilerde hayırlı olsun inş...

ilaydahey ijamaların ve çamaşırların çok güzel.hepsini iyi günlerde kir[/FONT][/B]let:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…