esranın bu haft asonu degılmıEsmy Eccu Esra 3 üde evlendi dimi kaydirigubbakcemile2
böcügüm aldiklarin cok cok güzel bebisim güle güle kullan hele dolap süslerinle nevresimlerine bayildim :asigim: dolap süslerin cok cici gercekten özellikle askili elbise ve kalp seklinde olan tabiki :asigim: güle güle günlerde mutlu saglikli huzurlu günlerde kullan esyalarini tatlim :1hug:
Böcük herseyin cok güzel balım :lepi:
hangisini sayam takımlarınımı nevresimlerimi tabaklarmı limonlukmu cipslikmi delikafadulden
herseyin harika agız tadıyla güle güle yuvanda kullan bacım :1hug: a.s.
Komşumm herşeyin birbiinden güzel ama snde daha ne cvherler var çıkart ortaya
gule gule kullan cnm
bunlarda benimmm
:Saruboceq:böcğüm buzdolabı süslerin çook şirinn nevresim takımların çok şıkk kalpli cipsi tabağında öyleee hepsi çok güzel cnm güle güle kullannn...ALLAH ağız tadını bozmasın ins:Saruboceq:
böcük süper şeyler eklemişsin. eski resimleri mi hatırlatıyorsun?
o buzdolabı süslerinden ben de istiyorum
evet tatlım kiralama ve satın alma arasında çok az fark var, 1000 TLyse 500 TL ye kiraya veriyorlar ama her gelinlikçi vermiyor tabi,
bu gittiğim modaevi de kiraya vermiyordu meselayoksa ben bi gece için o kadar parayı vermem de,
gelinlik hiç hayal etmediğim bi modeldi hatta adamın ısrarıyla giydim daha geldi bu model sana sahane olur dedi,
fiyat 3.750yle açtı ama en son sıkı bi pazarlık 1.500 TLye düstü o da bugün gelir alırsan dediofffff
çeyizlik olarak aldıklarımı diğer topice koymuştum buraya da ekleyeyim görmeyenler için
okadr cok şey almışsınkı hepsını alıntı etmedım mutlu gunlerde kullan tatlım
bunuda ısmarlatmıştım dün sordum hala gelmemiş...bi bundan birde turunculu var turunculu böcüğün aldığı..ben buna bayılmıştım..
hepsı cok guzel bende bu rengını alcaktım ama acık renk yazlık bısey alrım dıe dığerını aldım gule gule kullan cnm
cnm japon pazarından yanı 1 tl satılan yerlerde var saolŞenizBöcük çook güzel hepsi bayıldım. Ellerinize emeğinize sağlık. Danteller takımlar bir harika.
Ben şu havlu kağıt koyma şeysine ve peçeteliğine hayran hayran bakakaldım. Nerden aldın onu yavrukuşum??
Çook güzel hepsi çook. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah...
Böcük, zeysb ve acemiperi cicileriniz çok güzel canlar mutlu günlerinizde kullanın.
böcük yine döktürmüşsün kuzum yaakaydirigubbakcemile2
hepside harika cnm güle güle kullan
zeysb aldıkların çok cicoşş çok beğendimm hele o bambular harika güle güle kullankaydirigubbakcemile5
acemiperi tüm çeyizi döktürmüşsün tatlım bakmak çok zevkli oldu a.s
güle güle kullan balım
Günaydın kısçelerr, iyi haftalar olsun hepciğinize,
Herkes aldıklarını iyi günlerde eskitsin böcük magnetlerine bittim bakırköyün niresinden yavrimm :jeyyar:
Esmy hoşgeldin Allah mutluluğunuzu daim etsin canımcım
Az sonra aldığım yatak örtümü ekliycem:1closedeyes:
yolumu kaybetmıştım orda tesedufen buldum cnm
tahta köpru denılen yer var tren garı cıkısı ordan ıler gıt taç mağazası var bıde yapıkredı bankası onun karşısında saol ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?