Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy eşarp bağlama şekline bayıldım hem gelinlikte hem kınada kapalı arkadaslar için gerçekten çok güzel bi model olucaksın

esmy yeni gelinim hayırlı olsun inş bitanem...
ay ya o kadar gelinliğin şurası kınalığın burası bak olup bitiyor herşey.hemde harika olmuşsun.
türban modellerini çok beğendim,ikinizde çok yakışmışınız birbirinize Rabbim ömür boyu hayırlısıyla yaşamaya nasip etsin.
yeni hayatınla aramıza hoşgeldin........

lahanam sessiz ve deinden geliyorum hele bir nişanlanayım bak neler alacağım

geceliklerimin yarısı bile değil. daha gün yüzü görmemiş modeller var ama utanıyorum eklemeye

:1hug: :1hug:

amın cnm bnm

gaza getirmeyin beni. bak tangalarımı (nasıl giyeceğim ben de bilmiyorum), dantellilerimi çıkarırım ağzınız açık kalır kaydirigubbakcemile2

gaza getirmeyin beni. bak tangalarımı (nasıl giyeceğim ben de bilmiyorum), dantellilerimi çıkarırım ağzınız açık kalır kaydirigubbakcemile2

zaten tangayı giydikten sonrada dönüp bakcan arıcan nerde nan bu şimdi giydim die kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ekle ekle ekle :enbuyukkk::enbuyukkk:

günyadın kızlar.
Esmy canım mükemmel olmuşsun.Bayıldım resmen gördüğüm en güzel kapalı gelin çok farklı,çok havalı.maşllahhhh:)

GÜNAYDIN KIZLARR..
esmycim maşallah ne kadar güzel olmussun bayıldım valla.Nazar değmesin size bir ömür boyu :Saruboceq:

komşu sormaya yolumu kaybettmek ısterım hep zaten :roflol:
ESMY harıkasın cnm bence kapalı baynlar baksın ıyıce süper modeller olmuş esarpların mutluluğun daım olsun

esmy kına elbisende açık pembe eşarbın altına koyu tonda bone sanırım takmışsın ya o çok güzel durmuş yüzünü ortaya çıkarmış kimin fikriyse tebrik ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…