esmy resimleri silmezsin değil mi ben yine göremiyorum senağlama
tobicim insan çeyiz güzellerine de der, nerede bu suplalar tatlım?
esmy eşarp bağlama şekline bayıldım hem gelinlikte hem kınada kapalı arkadaslar için gerçekten çok güzel bi model olucaksın
esmy maşallah sana kınadada ne kadar güzel olmuşsunn
acemiperi sessiz sessiz takipteydin demek bunun içünmüş.kız ne servetler varmış arkadaşım sende.valla hepsi birbirinden güzel.fincanların zaten 1.favorilerim,gecelik pijamalar hepsi birbirinden güzel.hangi birini sayayım herşey çok tatlı.gözünede çok gözükmemiş bilakis baya çok zaten çeyizlerin canım.hayırlısıyla kullan inş...
sılmem hemen cnm yarın silerim
lahanam sessiz ve deinden geliyorum hele bir nişanlanayım bak neler alacağım
Geceliklerimin yarısı bile değil. Daha gün yüzü görmemiş modeller var ama utanıyorum eklemeye
:1hug: :1hug:
amın cnm bnmesmy yeni gelinim hayırlı olsun inş bitanem...
ay ya o kadar gelinliğin şurası kınalığın burası bak olup bitiyor herşey.hemde harika olmuşsun.
türban modellerini çok beğendim,ikinizde çok yakışmışınız birbirinize Rabbim ömür boyu hayırlısıyla yaşamaya nasip etsin.
yeni hayatınla aramıza hoşgeldin........
lahanam sessiz ve deinden geliyorum hele bir nişanlanayım bak neler alacağım
geceliklerimin yarısı bile değil. daha gün yüzü görmemiş modeller var ama utanıyorum eklemeye
:1hug: :1hug:
su ıslerımı toparlıyım degıstırcemesmy takvimini değiştirsene artık ileriye sarmaya başlasın
gaza getirmeyin beni. bak tangalarımı (nasıl giyeceğim ben de bilmiyorum), dantellilerimi çıkarırım ağzınız açık kalır kaydirigubbakcemile2
zaten tangayı giydikten sonrada dönüp bakcan arıcan nerde nan bu şimdi giydim die kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ekle ekle ekle :enbuyukkk::enbuyukkk:
günyadın kızlar.
Esmy canım mükemmel olmuşsun.Bayıldım resmen gördüğüm en güzel kapalı gelin çok farklı,çok havalı.maşllahhhh:)
GÜNAYDIN KIZLARR..
esmycim maşallah ne kadar güzel olmussun bayıldım valla.Nazar değmesin size bir ömür boyu :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?