Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayırdır güzelim neyin var ? niye moralin bozuk :sm_confused:

sinaycım oy kıyamam noldu ne sıktı canını

iş yerinden ayrılma gibi durumum var ayrılmak istiyorum ama 3 aylık taksitlerim var bir yerden bırakmak için can atıyorum bir taraftan da çalışmak için -tatlicadiarzu-ne yapacağımı şaşırdım senağlamasenağlamasenağlama

cnm ustu guzel ama alttakı satenın altndan tuller cıksa kac kat sence nasıl olur serena ama bnm fıkrım
ya ceyızcıler bulsutnuzmu
kuzen mersı buarada

acemiperi buralarda mısını
ya neden cevap vermıyorsun
yanı surda sorduum hiç bi sorunu cevabı yok

sınaycıgım neden bırakmak ıstıyonkı

serena gelinliğin çok güzelmiş senin üzerinde dahada güzel durur eminim :1hug:
sinay ne oldu canım sorun nedir?

anlıyorum canım.karar vermek durumundasın.ama işten çıkınca iş bulamayabilirsin.bence çalışırken iş ara.bulduğun zaman bu işten çıkarsın.bak ben mezun olalı 2 yıl oldu hala işsizim

cnm kriz yüzünden falanmı

cnm ustu guzel ama alttakı satenın altndan tuller cıksa kac kat sence nasıl olur serena ama bnm fıkrım
ya ceyızcıler bulsutnuzmu
kuzen mersı buarada

ben öyle istiom esmacım

anlıyorum canım.karar vermek durumundasın.ama işten çıkınca iş bulamayabilirsin.bence çalışırken iş ara.bulduğun zaman bu işten çıkarsın.bak ben mezun olalı 2 yıl oldu hala işsizim

çok haklısın

kızlar bide size bir soru
benim gelinliğim beyaz olmuyacak yeşil olucak :1shok:
şaka tabi krem olucak ama ben yani kırık beyazdan daha koyu bi renk istiom kötü dururmu sizce

tünaydınlar :) bugun geçmişi okuyamadım
yenı ciciler alan arkadaşlar iyi gunlerde kullanın

şaka tabi krem olucak ama ben yani kırık beyazdan daha koyu bi renk istiom kötü dururmu sizce
bence kırık daha guzel
bnm resımlerde cok bellıd egılstudyo resımlerı gelsın eklıycem

cnm ben sana benım begendıgım gelınlıgı koyuyumm bak kremı kırık beyazdan daha koyu iç ksmı beyaz gibi begenen var begenmeyen var daha acık olsun dıyenn varrr

Eklentiler

• $gelinlik3.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…