ARKADAŞLAR DEDİM SİZEEE ÇOK GÜZEL OLDU DİYE RESİMİ DEĞİLDE CANLISI DAHADA GÜZELDİİİ MAŞALLAH KUZENİM HOŞGELDİN hihoyyyt
slm kızlar esmy canım gelinlikle peri kızları gibi olmuşsun kına elbisenle de pamuk prenses gibi harika görünüyorsun tü tü tü maşallahhh
birçek arkadaş yeni ciciler eklemiş herkes aldıklarını güle güle kullansın ayrı ayrı yorumlar yazmayı çok isterdim ama moralim çok bozuk bugün hiç keyfim yok sizinle dertleşmek için girdim nete inanır mısınız?senağlamasenağlamasenağlama
sinaycım oy kıyamam noldu ne sıktı canını
sınaycıgım neden bırakmak ıstıyonkıiş yerinden ayrılma gibi durumum var ayrılmak istiyorum ama 3 aylık taksitlerim var bir yerden bırakmak için can atıyorum bir taraftan da çalışmak için -tatlicadiarzu-ne yapacağımı şaşırdım senağlamasenağlamasenağlama
iş yerinden ayrılma gibi durumum var ayrılmak istiyorum ama 3 aylık taksitlerim var bir yerden bırakmak için can atıyorum bir taraftan da çalışmak için -tatlicadiarzu-ne yapacağımı şaşırdım senağlamasenağlamasenağlama
esmyyy bittiiim sana bitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm harika olmuşsun mutluluklar :lepi:
acemiperitatlım suplalar dikimevinde halamların orda gördüm
iş yerinden ayrılma gibi durumum var ayrılmak istiyorum ama 3 aylık taksitlerim var bir yerden bırakmak için can atıyorum bir taraftan da çalışmak için -tatlicadiarzu-ne yapacağımı şaşırdım senağlamasenağlamasenağlama
cnm ustu guzel ama alttakı satenın altndan tuller cıksa kac kat sence nasıl olur serena ama bnm fıkrım
ya ceyızcıler bulsutnuzmu
kuzen mersı buarada
anlıyorum canım.karar vermek durumundasın.ama işten çıkınca iş bulamayabilirsin.bence çalışırken iş ara.bulduğun zaman bu işten çıkarsın.bak ben mezun olalı 2 yıl oldu hala işsizim
nerde 75 lıra ben de alıımm
çileğim bitti gidiyorda
bence kırık daha guzelkızlar bide size bir soru
benim gelinliğim beyaz olmuyacak yeşil olucak :1shok:
şaka tabi krem olucak ama ben yani kırık beyazdan daha koyu bi renk istiom kötü dururmu sizce
:roflol::roflol:
kızlar bide size bir soru
benim gelinliğim beyaz olmuyacak yeşil olucak :1shok:
şaka tabi krem olucak ama ben yani kırık beyazdan daha koyu bi renk istiom kötü dururmu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?